Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zamana duyduğunuz güven, umutlarınızı boş çıkartabilir. Şimdi hatalı davrandığınızı düşünüyorsunuz. Ama geri dönüp bir şeyleri yoluna koymak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz.

Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. İş hayatınızın ilişki sorunları karmaşık. Saplantılara daha fazla katlanmak istemiyorsunuz.

Yakında bir para haberiniz olabilir. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin sıkıntısı yakında. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Çarşı, pazarın cazibesine çok kapılıyorsunuz.

Sizi zaman zaman üzen bazı özelliklerinizi değiştirmekten sürekli kaçınıyorsunuz. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin olaylar karşısında farklı değerlendirmeler içinde olacağını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor. Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilirsiniz. Bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyeceksiniz Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık.

9 Temmuz 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüz saat 01:14 Venüs-Kuzey düğüm görünümüyle başlıyor. Bu görünüm, maddi konulardaki harcamaların bir hayli yükselmesi nedeniyle yaşanan gerilimi gösterdiği gibi, önemli bir ihtiyacın karşılanması anlamında heyecanlandırıcı da olabilir. Bazılarınız yeni biriyle tanışmak üzeredir. Şöyle bir kendine güzel bir şeyler satın alarak hoş görünmek için para harcayabilir. Kimileri çocuğunun gereksinimleri için harcamada bulunur. Bir kısım Yengeçler, belli bir proje veya oyunun sahneye konulması anlamında kredi ihtiyaçları vardır. Onu halletmeleri gerekiyordur. Bu yüzden biraz gerilimli olabilirler. Ben, bu görünüm nedeniyle sizlerin bütçeniz veya ödeme durumunuza göre alışverişte bulunmanızdan yanayım. Bir de, lütfen gerek aşk gerek parasal konularda abartılı davranmayınız. Sınırlarınızı aşabilecek alımlardan, kararlardan, gerginliklerden uzak durmaya çalışınız.

9 Temmuz 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, karşılaşacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Kendinizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız. Yaşamınıza geçirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında sabırlı olmalı, karşınızdaki kişilerin fikirlerine saygı göstermelisiniz. Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün . Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın.

9 Temmuz 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dönemlerde aldığınız kararlar konusunda kendinizi güvensiz hissedebilir ya da genel anlamda bir tükenmişlik hissine kapılabilirsiniz, ama hadise burada başlıyor: Aniden ortaya çıkan işe yarar bir bilginin önemli bir faydası görülebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Özel yaşamınız, yaratıcılık gerektiren işler,hayatınız, kariyeriniz veya duygusal konularda ileri gitme şansını yakalamak üzeresiniz. Bu alanlarda vites yükseltecek ve uzun zamandır beklediğiniz şansları elde edeceksiniz. Gezegenler son zamanlarda beynimizi fazlasıyla meşgul eden ve enerjimizi çalan bazı konularda(aşk, ilişki,birliği, belli planlar v.b) harekete geçmemiz için bizi destekliyorlar. Enerjiyi en doğru şekilde kullanma zamanı.

9 Temmuz 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda başlayan hareketlilik size güven ve girişim yapma isteği getiriyor. Üzerinizde taşıdığınız yüklerden kurtulmanın rahatlığı içinde yenileniyorsunuz. Önemli başlangıçlar, kariyere yönelik kararlar gündeminizi dolduracak. Kontrollü ilerlemek, hobilerinizi işinizin parçası haline getirmek konusunda sarsılmaz bir inanç taşımaktasınız.

9 Temmuz 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Bugün konuşulan her cümleyi kafanıza takmamaya özen gösteriyorsunuz. Karşı cinsle aranız kötü ama çekim gücünüz var.

9 Temmuz 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

9 Temmuz 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 23' 03" R
Ay
Yengeç
04° 35' 26" R
Merkür
Başak
27° 28' 34" R
Venüs
Akrep
02° 15' 44" R
Mars
Yengeç
11° 37' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 51" R
Satürn
Balık
14° 46' 26"
Uranüs
Boğa
27° 01' 57"
Neptün
Balık
28° 24' 21"
Plüton
Oğlak
29° 42' 39"
Chiron
Koç
22° 05' 43"
Lilith
Terazi
09° 41' 59"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 25/09/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>