Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgisiz biri olduğunuz söylenemez, ama bu ilginin yeterli gelmediği, daha ilgili olmanız gerektiği oldukça belli. İlişkinizi partneriniz kadar istekli yaşamıyor oluşunuzdaki nedenleri keşfetmelisiniz.

Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz.

Etkide kalıyor, hatalı seçimler yapıyorsunuz. Küçük birikiminiz fazla hareketli, kıvrak fikirlerle riske girebilir. Çok dış müdahaleli para ilişkiniz bugünlerde sancılı.

Her ortam, her koşul sizin açık sözlülüğünüze katlanamayabilir. Biraz daha mesafeli olmaya özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün umudunuzu arttıracak hareketlenmeler söz konusu. Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir. Yaşamınızdaki köklü değişiklik hazırlıkları sizi heyecanlandırıyor. Değişikliklere kısa zamanda ayak uyduramayacağınız endişesiyle biraz tedirgin ve telaşlısınız. Ama umudunuz yerinde.

8 Temmuz 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  yeni haftamız, burcunuz üzerinde saat 10:14 itibariyle oluşacak Yeniay etkisi altında başlayacak. Ben bu Yeniayı sizlere gün boyu etkili olacak önemli görünümleri çerçevesinde ele alarak izah edeceğim.

8 Temmuz 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için meraklı ve amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Başkalarının paralarından faydalanabilirsiniz. Yatırımlarınız hızla gelişecektir. Fakat ani çıkacak masraflarınızın olabileceğini unutmamalısınız. Çevresel etkinlikler nedeniyle istenemeyen harcamalar da söz konusu olabilir.

8 Temmuz 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir. Bu gelişmeye hiç tereddüt etmeden olumlu yaklaşacak gibi duruyorsunuz. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki hafta içinde bize verilen bilgiler kafa karıştırıcı veya yanıltıcı olabilir, ne yöne ilerleyeceğimizi bulamayabiliriz ya da gittiğimiz yön düşündüğümüz tarafta olmayabilir. Neyse ki bu geçici bir durum olacak. Bugün gün genelinde, duygusalllığın ve fedarkarlık hislerinin ön plana çıkacağı saatlerdeyiz, daha korumacı olabiliriz. Akşam saatlerine doğruysa, işler yoğunlaşmaya ya da mücadele gerektiren veya gergin etkiler gündeme gelmeye başlayacak.

8 Temmuz 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda iken her konuda bilinçli kararlar alıyorsunuz. Sizi yeni başlangıçlar yapmakta cesur ve iyimser kılan pek çok gelişme söz konusu. Adımlarınızı dikkatli attığınızda yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Sağlıkta yaşanan zorluklar ise her açıdan aşılabilir görünüyor. Yeni yapılanmalara doğru ilerleyeceğiniz bu günlerde şans yanı başınızda.

8 Temmuz 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mühür... Hayatınızla ilgili bir çok şeyi şansa bırakmayın. Şansınız pek iç açıcı değil. Dikkatleri üzerinize toplamamaya özen gösterin.

8 Temmuz 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

8 Temmuz 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 23' 03" R
Ay
Yengeç
04° 35' 26" R
Merkür
Başak
27° 28' 34" R
Venüs
Akrep
02° 15' 44" R
Mars
Yengeç
11° 37' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 51" R
Satürn
Balık
14° 46' 26"
Uranüs
Boğa
27° 01' 57"
Neptün
Balık
28° 24' 21"
Plüton
Oğlak
29° 42' 39"
Chiron
Koç
22° 05' 43"
Lilith
Terazi
09° 41' 59"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 25/09/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>