Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ufak tefek problemleri aşmanız çok mümkün görünüyor. Umudunuzu beslemeyi sürdürmelisiniz. Akşam saatlerinde ona küçük bir sürprizle yaklaşabilirsiniz. Alacağınız tepki, sizi şekillendirecek.

Yeni desteklere ve arkadaşlıklara ihtiyacınız var. Birikmiş sorunlar, yeni tartışmalarla yeniden karşınıza çıkabilir. Üstesinden ancak soğukkanlılığınızla ve çalışkanlığınızla geleceksiniz.

Bugün bazı ani ihtiyaçlar ortaya çıkabilir. Birikiminizi en gerekli durumlara saklamanız, bu ihtiyaçlar karşısında kararsızlık yaşamanıza neden olacak. Bir ek gelir müjdesi alabilirsiniz. Tedbirli davranmanızın karşılığını göreceksiniz.

Bugünlerde daha fazla soğukkanlı olmanız gerekecek. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yardım tekliflerine açık olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşamınız yeni birtakım gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler alıyorsunuz, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar bugün yine karşınıza çıkabilir. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkiliyor ve bütün bunların sonucunda yakınlarınızla problemler yaşayabiliyorsunuz.

13 Kasım 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 09:39 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Bu enerji, çevrenizdeki insanlarla gerekgerekse özel yaşamınızla alakalı konularda kendinizi aktif bir şekilde öne sürmenizde yardım eder.  Kimi zaman aceleci ve bazen düşüncesizce hareket edebiliriz.

13 Kasım 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel rahatlığınızın önemli olduğunu biliyor ve bugün kendi doğrularınıza göre hareket etmek istiyorsunuz. Maddesel yönünüzü partnerinizin kaynakları ile birleştirebilirsiniz. Karşılaştığınız her türlü engellere hazırlıklısınız. Partnerinize karşı sakin ve içten duygularla yaklaşıyorsunuz. İsteklerinizdeki doğallıktan dolayı onu şaşırtabilirsiniz.

13 Kasım 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Genişleme ve ilerleme dönemi. Yeni şeyler öğrenebilir, keşifler yapabilirsiniz. Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular günlük akışta veya genel yaşamsal rutinde değişiklik yapma isteği uyandırabilir ya da bu türde konularla kendinizle veya çevrenizle mücadele etmeniz gerekebilir. Sabah saatleri hariç rahat hareket etmeyi hedefleyebileceğimiz bir gün.

13 Kasım 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyer hayatınızı etkileyen önemli gelişmelere hazır olun. Yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda son derece cesur adımlar atabilecek durumdasınız. Kendinizi yenilediğiniz bu dönem, alacağınız yeni görevlerin bilinci ile hareket edeceksiniz. Başarılarınızın görünür olacağı bu süreçte uzaklarla ilgili konularda da akıcı şanslar söz konusu.

13 Kasım 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Geçit... Size karşı saygı ve sevgi gösteren kişilere bir hayli sevgi yoğunluğu içindesiniz. Sıkıntıları yok ediyorsunuz.

13 Kasım 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

13 Kasım 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 40' 13" R
Ay
İkizler
10° 58' 05" R
Merkür
Başak
24° 14' 23" R
Venüs
Akrep
00° 07' 49" R
Mars
Yengeç
10° 39' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 37"
Satürn
Balık
14° 53' 56"
Uranüs
Boğa
27° 03' 51"
Neptün
Balık
28° 27' 15"
Plüton
Oğlak
29° 43' 31"
Chiron
Koç
22° 10' 07"
Lilith
Terazi
09° 30' 21"
True Node
Koç
06° 39' 04"
Son Güncelleme : 23/09/2024 08:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>