Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması sizden kaynaklı olmayan nedenlere de bağlı olabilir. Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz.

İş yerinizin size ihtiyacı var. Ama bu tam birgüvenliği anlamı taşımıyor. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi rahat davranışlar içine sokuyor.

Özel masraflarınızı kısıtlayamamanız, elinize geçenin geldiği gibi gitmesini açıklıyor. Ama yakınlarınıza yeterli kazancınıza karşı yaşadığınız geçim zorluğunu anlatmakta güçlük çekiyorsunuz.

Şimdilik ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınızdaki yoğunluk sizi yeterince yorduğu için özel yaşamınızda huzur ve anlayış istiyorsunuz. Bu isteğiniz şimdilik hem aileniz, hem sevgiliniz tarafından karşılanıyor. Ama onların da sizden son günlerde göremediğiniz bazı beklentileri var. Masraflı bir haftayı problemsiz bitirmeyi başardınız. Önümüzdeki günler sürprizlere açık görünüyor.

12 Kasım 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:57 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında Salı gününe uyanıyoruz. Bu görünüm nedeniyle, başarısızlıktan korktuğunuz için etrafınızdaki insanlara fazlasıyla ödün verebilirsiniz. Bunun önüne geçmenin yolu ne olursa olsun kararlı, başarıya odaklanmış ve kendi kimliğinize sahip çıkan tarzda davranmanız olmalıdır.

12 Kasım 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öfkeli davranışların size zarara verdiğini bildiğiniz halde, duygularınızı frenleyemediğiniz dönemler olabiliyor. Bugün, alıngan ve kuşkucu yönleriniz ön plana çıkabilir. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını bildiğiniz halde, tavırlarınızda mantık eksikliği var. Çevrenizdeki kişilerin duygularından etkilenmemelisiniz.

11 Kasım 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merkür' ün doğru harekete geçmesiyle bir noktadan diğerine giderken çıkmaz sokaklara girip çıkmaktan kurtulacak ve dengesiz bir yol planı çizmek zorunda kalmayacaksınız. Tüm burçlar için gün geneli: Üç haftadır yaşanan ertelenmeler, rötarlar, yanlış ödemeler, iletişim ve ulaşım sorunları, açılmayan veya bozulan telefonlar, bilgisayarlar ya da sistemler veya genel anlamda karışıklıklar yavaş yavaş Merkür'ün doğru harekete geçmesiyle birlikte (aslında özellikle yarından itibaren)düzelmeye başlıyor.

12 Kasım 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dünya görüşünüzü genişletmek, başkalarından çok şey öğreneceğiniz olanakların peşinden gitmek önceliğiniz. Yurt dışı bağlantılı girişimlerin öne çıkması ile yeni yolculuklar ve fikir alışverişi içinde olacağınız ilişkiler dikkat çekebilir. Ticari konuların getirdiği projelerin aksamaması adına daha planlı ve istikrarlı olmanızda fayda var.

12 Kasım 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... En çok istediğiniz şeylerden biri de yeni yerler keşfetmek. Fırsatlar ayağınıza gelecek ve ruhunuz dinlenecek.

11 Kasım 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

12 Kasım 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 41' 02" R
Ay
İkizler
11° 09' 38" R
Merkür
Başak
24° 15' 56" R
Venüs
Akrep
00° 08' 50" R
Mars
Yengeç
10° 39' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 40"
Satürn
Balık
14° 53' 53"
Uranüs
Boğa
27° 03' 50"
Neptün
Balık
28° 27' 13"
Plüton
Oğlak
29° 43' 31"
Chiron
Koç
22° 10' 05"
Lilith
Terazi
09° 30' 27"
True Node
Koç
06° 39' 04"
Son Güncelleme : 23/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>