Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz. Keyfini çıkartın.

Bugün ardarda ilgilenmeniz gereken işler çıkabilir. Bir kaç yere telefon açacak, işlerinizin bir kısmını telefonda halledeceksiniz. Yalnız bazı işlerin yüzyüze görüşülerek kotarılması gerektiğini unutmayın.

Hakettiğiniz ama henüz elinize geçmemiş bir miktar parayı bir kaç kağıt işinden sonra alabileceksiniz. Bu zamana kadar para cephesinde kayda değer bir hareketlenme yok.

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canınızı epeydir sıkan ciddi bir sorununuzu ailenize açıp açmama konusunda kararsızlık yaşıyor olabilirsiniz. Ailenizin bu konuda size yardımcı olabileceğine pek ihtimal vermiyorsunuz ama düşündüğünüzden daha büyük yardımları dokunabilir. Sevdiğiniz bir arkadaşınızın kendi özel hayatıyla ilgili size vereceği bir müjdeye sevineceksiniz.

16 Aralık 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftaya,  hareketli Ay-İkizler geçişiyle başlıyoruz. Düşüneceğiz, olur olmasını bir tartacağız ve gerginlikten kaçınacağız. Birileriyle gizli saklı konuşmalar, daha sonra duyulmasına neden olur ki, bundan uzak duracağız. Bizi takdir etsinler, dinlesinler isteyeceğiz. Bildiklerimizin yeterliliği üzerinde düşüneceğiz.  Eğer canınız bir şeye sıkılıyorsa buna sebep olan kişilere veryansın edebilirsiniz. Fakat dikkatli olalım. Büyüklerimiz demiş ki, yerin kulağı var. Biz de kime sırrımızı dökeceğimizi, kime dikkat edeceğimizi bilelim.

16 Aralık 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş birliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilir. Çekişmeli ilişkiler size göre değil. Birbirinize daha anlayışlı olmayı denemelisiniz. Sonuç lehinize gelişecek. İşlerinizi başkalarına emanet ettiğiniz zaman problemler çıkıyor. Çevrenize fazla güvenmemeyi öğrenmiş olmalısınız.

16 Aralık 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin yaptıklarınızın, sunduklarınızın veya tekliflerinizin öneminin farkında olmaması sizi üzebilir. Ancak, çok yakında herkes tüm bunların değerini anlayacağı için üzülmeniz zaman kaybı olabilir.

16 Aralık 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi derinden etkileyen geçmişle olan bağlarınıza odaklısınız. Ancak geçmişi kurcalayarak yarına bakamazsınız. Kendinizi gereksiz yere hırpalamaktan kaçınmalısınız. Yenilik ve değişim içeren yaratıcı konularda çok olumlu fırsatlar bulunuyor. Kendinizi toparlamalı, bundan sonraki adımlarınızı düşünmelisiniz. Ortaklıklarda yaşanan olayları büyütmekten kaçınmalısınız.

16 Aralık 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BÜYÜKLERİNİZİN desteğini aldığınız bir dönemdesiniz. Önemsediğiniz kişilerin desteğini almak moralinizi yükseltecek.

16 Aralık 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

16 Aralık 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 11' 17" R
Ay
İkizler
04° 04' 55" R
Merkür
Başak
23° 19' 29" R
Venüs
Terazi
29° 31' 47" R
Mars
Yengeç
10° 23' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 03"
Satürn
Balık
14° 56' 05"
Uranüs
Boğa
27° 04' 22"
Neptün
Balık
28° 28' 04"
Plüton
Oğlak
29° 43' 47"
Chiron
Koç
22° 11' 21"
Lilith
Terazi
09° 27' 05"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 22/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>