Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdekiler bu son ilişkinize hayret ediyor. Hiç olmadığı kadar sadık ve bağımlı bir ilişki yaşıyorsunuz. Gözünüzün ondan başka kimseyi gördüğü yok. Bunun bir sakıncası yok, yok da bazen görmeniz gereken şeyleri de görmüyorsunuz. Bugün coşkunuzu sarsacak bir şeye takılabilirsiniz. Aklınıza takılacak şey yeni değil, sadece sizin için yeni. Bugüne kadar fark etmediğiniz için bozulacaksınız.

Ara sıra geç kalkmak neyse de, bugün bu durumu abartmanız için pek çok neden var. Üstelik işte de kaytaracak yer arayacaksınız. Şeytana uymayın, küçük kaçamaklarınız kimsenin gözünden kaçmak. Zaten uzun zamandan beri sizin performansınızı izleyen biri var. Dikkatli olun.

Çevrenizdekiler sizin bonkör olduğunuzu düşünüyor ama zaman zaman onları şok edecek davranışlarda bulunuyorsunuz. Bugün de böyle durumlardan biriyle karşılaşabilirsiniz. Çok yakın bir dostunuz, sizden maddi destek isteyecek, siz hayır diyeceksiniz. Yeteri kadar kibar davranamazsanız aranız bozulabilir.

Dostlarınızla ilişkiniz daha çok özen istiyor. Bugünlerde içkiden uzak durmaya çalışın. Mideniz pes etmese de başınız ağrıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü yaşarken, dünü ve yarını hiç umursamıyorsunuz. Bazen vefasızlığınız çevrenizdekileri üzüyor. Bir arkadaşınız sizi bu konuda uyarabilir. Bugünü yaşarken, dünü ve yarını hiç umursamıyorsunuz. Bazen vefasızlığınız çevrenizdekileri üzüyor. Bir arkadaşınız sizi bu konuda uyarabilir. Kendinizi gereksiz yere savunmak yerine söyledikleri doğru mu, yanlış mı tartmanız da bir yarar var. Sağlığınız yerinde ama yakınlarınızdan birinin sağlığı sizi endişelendiriyor. Ona endişenizi hissettirmeden biraz arayıp sormanız iyi olur.

11 Aralık 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:32 itibariyle gerçekleşecek, Merkür-Chiron zorlu görünümü bizi geçmişimiz ve bugünümüzle yüzleşmeye çağırıyor.  Nereden geldim ve nereye gidiyorum sorularına cevap arıyoruz. Ancak kırgınız hayata. Yaralandığımızı, kimi zaman tek başımıza kaldığımızı hissedince sabah saatlerinde sıkılırız.

11 Aralık 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal konularda istediğiniz performansı, duygusal ihtiyaçlarınızı da, ön plana alarak ortaya çıkarıyorsunuz.. Hızlı gelişen olaylara karşı kendinizi koruma altına almalı ve gücünüzü bölmemelisiniz. Bugün çevresel koşullarınızı değerlendirirken, sizden beklenmeyen bir tutuculukla ortaya çıkıyor ve arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz.

11 Aralık 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz. Kararsız kaldığınız projelere ya da anlaşmalara imza atmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün bazı konularda meydana gelen ani değişiklikler, aksilikler veya olayların tamamen aksi yönde ilerlemeye başlaması moralinizi bozmamalı, tam tersi büyük resme odaklanmalı ve kısa vadeli gelişmeleri değil uzun vadeli gelişmeleri düşünerek hareket etmelisiniz. Bu sayede olumsuzluklara rağmen seçimlerinizin doğru olduğunu görebilirsiniz.

11 Aralık 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça cesur ve beklentilerinize odaklı görünüyorsunuz. Kariyer hayatınızda hızlanan olumlu süreçle adımlarınız hızlanacak. Üstlerle ilişkilerin yenilenmesi ile yeni destekler arayabilirsiniz. Özellikle görev değişiklikleri açısından uygun bir zemin yaratma şansınız var. İş hayatında daha fazla iletişim dikkat çekerken, yeniliklerden korkmayın.

11 Aralık 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞAMIN eğlenceli taraflarına çekilebilirsiniz. Aşk fırsatları, çocuklarla güzel ilişkiler ve hobilerle ilgilenme şansı bol.

11 Aralık 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

11 Aralık 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 16' 17" R
Ay
İkizler
05° 16' 56" R
Merkür
Başak
23° 29' 00" R
Venüs
Terazi
29° 38' 01" R
Mars
Yengeç
10° 25' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 19"
Satürn
Balık
14° 55' 42"
Uranüs
Boğa
27° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 27' 55"
Plüton
Oğlak
29° 43' 44"
Chiron
Koç
22° 11' 08"
Lilith
Terazi
09° 27' 39"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:23

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>