Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı artık daha da çekici geliyorsunuz. Özellikle bugünlerde değeriniz fazlasıyla biliniyor. Partneriniz size bugün bir sürpriz yapabilir.

İş hayatınızda performansınızı kaybedeceğiniz bir gündesiniz. Bir an önce dış etkenlerden kurtulup kendinizi işinize yönlendirmelisiniz.

Bugün parasal yatırımlarınıza ağırlık vermek istediğiniz bir gün olacak. Dikkatli düşünüp doğru kararı vermelisiniz.

Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne gergin bir başlangıç yapacaksınız ve düşüncelerinizi istediğiniz gibi netleştirmeniz kolay olmayacaktır. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabilirsiniz. Çevrenizden fazlasıyla etkileneceksiniz ve bu yüzden gereksiz bazı tartışmalara girebilirsiniz.

10 Aralık 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı gününe, Ay-Venüs olumlu görünümüyle adım atacağız ve hemen ardından saat 08:41-15:05 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Toplumla birebir alakalı olan her türlü bağlantı ve ikili ilişkilerde sakin olmalıyız. Hassas davranabiliriz. Boşluk süresince, işler pek yolunda gitmeyebilir. En iyi bildiğiniz işi yaparken bile zorlanabilirsiniz. Aceleci olmayalım. Bir de akşamdan bir şeylere kafamızı takmışsak, önemli bir işimiz varsa birkaç kez kontrol etmeden yürürlüğe koymayalım.

10 Aralık 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, tepe evinizde ilerliyor. Üst yöneticilerinizle aranızda güçlü duygusal bağların gelişmesi ve onlarla işbirliği içinde hareket etmeniz, sizin için olumlu bir aşama olacak. Sizin olaylara katı bir tutum içinde yaklaşmanız, çatışmalara neden olabilir. Aradığınız destek; kariyer aşamasında olan için önemli olabilir. İş bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz.

10 Aralık 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcı fikirlerinizi paraya çevirebilirsiniz. Bir ilişkiniz geçmişte kaçırdığınız fırsatları yakalamanıza yardım edebilir. Evinizde yapacağınız değişiklikler maddi açıdan size iyi gelebilir.

9 Aralık 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yurt dışı bağlantılı konularınızda yenlikler yapıyorsunuz. Uzaklardan gelen haberler eşliğinde yeni bir adım atmak hiç zor olmayacak. Ancak günün ilerleyen saatlerinde gündeminiz ağırlaşacak. İş hayatında yeni bir dönemin eşiğinde olduğunuzu bilin. Ani kararlar vermek yerine, üstlerle ilişkileri geliştirmek daha uzun vadeli planlarınızı destekleyecektir.

10 Aralık 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZE ihtiyacı olan yakınlarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir. Bu arada evraklar ile ilgili bazı karışıklıklar olabilir. Dikkatinizi yükseltin.

10 Aralık 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

10 Aralık 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 16' 17" R
Ay
İkizler
05° 16' 56" R
Merkür
Başak
23° 29' 00" R
Venüs
Terazi
29° 38' 01" R
Mars
Yengeç
10° 25' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 19"
Satürn
Balık
14° 55' 42"
Uranüs
Boğa
27° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 27' 55"
Plüton
Oğlak
29° 43' 44"
Chiron
Koç
22° 11' 08"
Lilith
Terazi
09° 27' 39"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:23

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>