Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hoşlandığınız kişiden beklentilerinizi yüksek tutarsanız hayal kırıklığı yaşarsınız. O kişi en azından şimdilik sizinle ilgili bir plan kurmuyor. Sizin ona olan ilginizin farkında ve bu durumun tadını çıkarıyor.

Bugün ender rastlanan birfırsatı karşınıza çıkabilir. Bu fırsatın önemini ilk bakışta anlayamayabilirsiniz ama sizi çok iyi bir noktaya taşıyabilir. En azından buüzerinde bir kaç gün düşünmenizde fayda var.

Elinizden çıkacak paralar var. Siz de bunun farkındasınız. Bu nedenle bugün ekstra harcamalardan kaçınmanız gerekiyor. Özellikle ev içine harcayacağınız paralar şu an için gereksiz.

Sürekli yüzyüze geldiğiniz bir insan hakkınızda ileri geri konuşmaya başladı. İnsanlara güvenip de sırlarınızı vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Renkli, dolu dolu yaşanacak bir gün var önünüzde. Ne zamandır gece gündüz kafanızda planladıklarınız yavaş yavaş gerçekleşmeye başladı. Neredeyse kendinize duyduğunuz güveni kaybetmeye başlamıştınız. Kendinize inancınızı kaybetmemenizin olumlu sonuçlarını yaşamaya hazır olun. Ayrıca ne zamandır yapmayı düşündüğünüz bir işiniz var, onunla da ilgilenmeniz gerekebilir.

13 Aralık 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:01 Jüpiter-Satürn olumlu görünüm etkisi altında güne merhaba diyoruz. En önemli getirisi güven duygunuzun yükselişidir ki bu her zaman Yengeçler için önemli olmuştur. İçsel ve dışsal anlamda bunu hissedebilirsiniz. Bu görünüm size şans veriyor. Bir canlanma söz konusu. Kendiniz için, aileniz için, yarınlarınız için bir takım kararların alınması ve  fırsatlarla karşılaşılması mümkündür. İş hayatınıza  gelişmeye, büyümeye daha fazla önem vereceksiniz. Hayatı ciddiye alarak, -Ben artık ayaklarımın üzerinde sağlam basmalıyım diye düşüneceksiniz. İşte bu yönde düşünmenizi sağlayacak bir moral kazanıyorsunuz. Yenilikler yaşamınıza dahil oluyor. Bunlar hep gelişimi teşvik edici büyümeyi sağlayıcı tarzda olacaktır. Bireysel kimliğinizin hayatla örtüşmesi, hayata adapte olması gibi durumlar söz konusu. Kısaca, dış dünya ile sosyal yaşam arasında bir denge kurulması mümkün oluyor.

13 Aralık 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayların sonrasını görmeden, hiçbir olaya evet demiyor ve sonuçlarda haklı olan siz oluyorsunuz. Bugün, çabalarınızın olumlu geliştiğini görmek sizi sevindirecek. Farklı bakış açınız ufkunuzu genişletiyor. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal çalışmalar, yeni şartları da beraberinde getiriyor.

13 Aralık 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut gelişmeler oldukça güzel olmasına rağmen olan biteni gözden geçirmek olaylardan daha da fazla fayda sağlanmasını, işlevselliğin artmasını veya kar elde edilmesini sağlayabilir. Dolayısıyla inceleme ve detaylandırmanın faydasını görebileceğiniz bir gün. Tüm burçlar için gün geneli: Pek çok alanda(hepimiz için farklı alanlar tabii) hayatımızı yenileme veya düzenleme fırsatlarıyla karşılaşabileceğimiz ya da mevcut fırsatları aktifleştirebileceğimiz günlerdeyiz. Dolayısıyla, ay sonunda yaşanabilecek gergin durumlar kendini göstermeden gezegenlerin cesaretlendiren ve şanslar sunan etkilerinden bir an önce faydalanmak gerekiyor. Alışılmış düzenin, günlük sistemin dışına çıkılması gerekse de, daha işlevsel olan her yöntem vekabulümüz olmalı sonuçta, öyle değil mi?

13 Aralık 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında alınan sorumluluklar sürüyor. Gösterdiğiniz performans sizi yeni grupların içine çekebilir. Daha iyi bir plan yapmalı, gündeminizi net belirlemelisiniz. Arkadaş çevrenizle yaşanan sorunlar yanında, maddi konulardaki planlara göz atmakta fayda var. Zira önünüzdeki dönemde maddi açıdan yeni desteklere ihtiyacınız olacak.

13 Aralık 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DEVLET daireleri, hukuk ve resmiyet gerektiren işlerle ilgili baskı uyandıran durumlar olabilir. Siz bunları kolayca çözeceksiniz.

13 Aralık 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

12 Aralık 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 16' 17" R
Ay
İkizler
05° 16' 56" R
Merkür
Başak
23° 29' 00" R
Venüs
Terazi
29° 38' 01" R
Mars
Yengeç
10° 25' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 19"
Satürn
Balık
14° 55' 42"
Uranüs
Boğa
27° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 27' 55"
Plüton
Oğlak
29° 43' 44"
Chiron
Koç
22° 11' 08"
Lilith
Terazi
09° 27' 39"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:23

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>