Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Sevgilinizin mutluluğu bugün size de yansıyacak ve beraber güzel bir gün geçireceksiniz.

İş hayatınızda bugün merakla beklediğiniz bir gelişme olumsuz sonuçlanacak ve sizi fazlasıyla huzursuz edecek. Gününüzü rutin işlerinizi bitirmekle geçireceksiniz.

Para durumuzda bugün aldığınız ani bir haber üzerine bazı değişiklikler belirecek. İşlerinizi bir kenara bırakıp parasal konulara ağırlık vereceğiniz bir gün geçireceksiniz.

Kendinizi son zamanlarda çok boşladınız ve sağlık durumunuzla ilgili bir kaç probleme tepkisiz kalıyorsunuz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir ihmal ettiğiniz işleriniz bugün başınızı ağrıtabilir. Gün içinde sıkıntılı ve uyumsuz bir psikoloji sergileyebilirsiniz. Alacağınız bazı haberler olabilir. Bu haberlerin bir kısmı olumlu, bir kısmı olumsuz olabilir. Akşam saatleri sizin için neşeli geçebilir. Yakın dostlarınızla eğlenebilir onlarla uzun süreden beri yapmadığınız şeyleri yapabilirsiniz.

16 Mayıs 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 15:20 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, genelde olumlu, uygulamaya dönük, iyi niyetli ve cömert davranmamıza rağmen bazı kişilerin veya işler yüzünden gerginleşiriz. Bir yanda isteklerinizi elde etme arzunuz  diğer tarafta mecburiyetler yüzünden  sıkışıp kalırız.

16 Mayıs 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. . Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz.

16 Mayıs 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz. Ancak sorun nereden başlayacağınızı bilmemeniz veya yanlış yerden başlamanız olabilir. Gün geneli: Belli planlarımız, işlerimiz,seçimlerimiz, amaçlarımız veya hedefler istendiği şekilde gitmediği için, yerine yeni şeyler konulması gerekebilir. Birkaç istenmeyen olaydan sonra, üzerinde uzun uzun düşündüğümüz takdirde, yapmak istediğimiz işlerden, olmak istediğimiz kişilerden, meslek seçimlerimizden ya da belli başlı planlarımızdan vazgeçebiliriz ve bambaşka bir şey olmaya ya da yapmaya karar verebiliriz. Neden olmasın? Değişim, hayatın ta kendisi değil mi zaten?

16 Mayıs 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizde para konuları ve işle ilgili sorumluluklar var. Kendi kazançlarınızı yeniden planlamak ve yeteneklerinizi geliştirmek konusunda kararlılık göstereceksiniz. Gruplarla içi içe olduğunuz bu dönem maddi beklentilerinizde ölçülü olun. Giderlerinizde yaşanan kontrol dışı gelişmeler uzun vadeli yatırım planlarınızı olumsuz yönde etkileyecektir.

16 Mayıs 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargılama... Her şeyi göz önünde yaşayarak kendinizi zor duruma endeksliyorsunuz. Bu yaşam tarzınızı bir an önce kesip atmalısınız. Böylece huzur sizinle olur.

16 Mayıs 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

16 Mayıs 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
03° 07' 33" R
Ay
Yengeç
14° 26' 20" R
Merkür
Başak
28° 52' 08" R
Venüs
Akrep
03° 11' 03" R
Mars
Yengeç
12° 01' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 56" R
Satürn
Balık
14° 43' 13"
Uranüs
Boğa
27° 01' 04"
Neptün
Balık
28° 23' 06"
Plüton
Oğlak
29° 42' 18"
Chiron
Koç
22° 03' 47"
Lilith
Terazi
09° 47' 01"
True Node
Koç
06° 39' 18"
Son Güncelleme : 25/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>