Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Toparlayıcısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, duygularınızı ifade ederken daha dikkatli olmaya çalışın. Abartıdan kaçınmanız sizin açınızdan daha doğru olacak.

Mesleki olarak kendinizi geriye çekme ihtimaliniz var. Koşullar değişim gösteriyor ve sizin de bundan doğru anlamda yarar sağlamanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düzenleme işleri yapabilir ya da bunlara ilgi duyabilirsiniz. Bu durum bir eleştiri ya da üstlük etkisi oluşturmadığı sürece kendinize ve çevrenize fayda sağlayabilirsiniz. Hayatınızı, bir yere gidiş gelişinizi kolaylaştıracak parçalar bulmak, alışkanlıklar edinmek bugün kendinize yapacağınız en büyük iyilik olabilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz, sevgili Yengeç. İçsel dünyanızda biraz kararsızlık hissedebilirsiniz ve belirsizlikler sizi rahatsız edebilir. Ancak, kendinize zaman ayırarak duygularınızı anlamaya çalışın ve iç huzuru bulmak için kendinize şefkat gösterin. İlişkilerinizde de iletişim konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Partnerinizle daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın. Bugünve kariyer konularında da dikkatli olmalı, dengeli bir şekilde ilerlemeye gayret etmelisiniz. Eğer karar verme aşamasındaysanız, acele etmeden düşünüp en doğru seçeneği belirlemeye çalışın. Aşk hayatınızda, romantik ve sevgi dolu bir gün geçirebilirsiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kamu sektöründe çalışan bir Yengeç burcuysan,yerinde sorumluluklarını aksattığını fark ediyorsun. Bu davranışını hemen toparlamak isteyeceksin. İşlerindeki motivasyonu yükseltmen gerekiyor. Eğitim hayatı devam eden bir Yengeç burcuysan, yurtdışı planları gündeme gelebilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Baş başa kaldığınız, yüzleştiğiniz konuların size bir mesajı var; bundan kaçmamalısınız. Kendinizi bir kısır döngünün içinde gibi hissederken çekimser, duygusal ve depresif düşüncelerle bu döngüyü sürdürmeyin. Bugün fikir almak kadar bunun kaynağını önemsemek, ilişkileri ve paylaşımları da bu doğrultuda yürütmek konusuna kafa yormanızda fayda var.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi fazla yormamaya çalışın. Yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Kadınlardan alacağınız destekler olabilir. Gün içinde kadınlarla ilgili konularda bitişler olabilir. Kulağınıza yeni haberler gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar almak için acele etmeyin. Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler olabilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle geçeceğiniz yazılı iletişim sizi farklı ve mutlu bir faza götürebilir. İş konusunda da yeni işe başlayabilir ya da başarılı sözleşmeler yapabilirsiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konularda mantıklı olduğun sürece ve bazı olaylara duygusal yaklaşmadığın sürece güzel ve bol kazançlar elde edebilirsin. Bugünkü enerjini daha iyi kullanmak için sağlık konularına odaklanman gerekebilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevreniz tarafından önemli konularda fikrinizin alınıyor olması doğru yolda olduğunuzu gösteriyor. Uyumlu ve dengeli ilişkiler kurabileceğiniz, duygusal anlamda güvende hissedeceğiniz bir gün. Ailenizle vakit geçirmek, düzen değişikliği, yeni kararlar bugünün konusu. Yeni başlangıçlar için uygun bir gün.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konularla ilgili fırsatları değerlendirmek için gerekli alt yapınız mevcut. Fakat daha çok hırslı yönlerinizi ortaya koymalısınız. Kendinizi yeterli göremediğiniz zamana hemen geriye çekilmelisiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerle ilgili ve sosyal çevrenizin de desteğiyle şaşırtıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyeceksiniz. İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz fakat sizin inatçı tavırlarınız, onun bitmeyen egoları yüzünden aranızda sürtüşmeler uzayabiliyor.

16 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 12" R
Ay
Koç
24° 15' 18" R
Merkür
Başak
18° 15' 20" R
Venüs
Terazi
26° 12' 11" R
Mars
Yengeç
08° 51' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 30"
Satürn
Balık
15° 08' 03"
Uranüs
Boğa
27° 07' 00"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 04"
Lilith
Terazi
09° 08' 57"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>