Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüz birlikte olduğunuz kişiden başkasına bağlanmış olabilir. Elindekine razı olma psikolojisi içindesiniz ama tatminsizlik yaşıyor, diğer kişiyi bir daha ne zaman göreceğinizi merak ediyorsunuz. Yanlış bir tutum içindesiniz.

İş yerinizde patronvari tavırlar içine gireceksiniz. Bu tavır, kendinize yakıştırdığınız yeni imajla ilgili. Projeleriniz gerçekçi ve akıllıca olursa insanlar sizi ciddiye almaya hazırlar.

İş hayatınızdaki aktifliğiniz maaşınıza yansıyabilir. Para konularında risk almaktan mümkün olduğunca kaçınmanız gerekiyor. Sizi yüreklendiren kişilerden çok gerçekleri göz önünde bulundurun.

Tartışmalardan kaçınan bir yapınız var. Bu özelliğinizi bilenler üstünüze geliyor. Kendinizi ezdirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yengeç burcu son bir kaç güne oranla, bugüne daha pozitif ve umut dolu başlıyor. Hayatınızla ilgili bazı kararlar alabilir, duygularınızı kontrol altında tutmaya çalışabilirsiniz. Hatalarınız yüzünden kaybettiğiniz şanslar canınıza tak etmiş. Hayatınızda daha sorumluluk sahibi olmak, yakınlarınızın gözünü boyamak istiyorsunuz. Biraz övgüyü kim sevmez?

17 Aralık 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 11:28 itibariyle İkizler-Yay burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay boşluk etkisi altında gerçekleşecek. Ayrıca bu Dolunayın yöneticisi olan Merkür zayıf pozisyonda. Bunlar ne demek? Bazı kişilerin size karşı muhalif tavırlar içinde olduklarını hissedebilirsiniz. Sırlarınızı ele vermeye, iyi niyetinizden yararlanmaya kalkabilirler. Özellikle kapalı mekânlar ve ortamlarda görüştüğünüz kişilere dikkat etmeli, güvenmediğiniz kişilerle iletişimsel olarak irtibatta bulunmamaya, sözler vermemeye çalışmalısınız. İletişimsel konularda temkinli hareket etmek son derece yararlıdır. Gizli saklı konularda da dikkatli olmalı, ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Bu enerji altında, yakın çevrenizden tanıdığınız birinin size karşı olan yanlış bir davranışı yakalayabilir veya daha önceden hakkınızda söylediği bir sözü duyabilirsiniz.

17 Aralık 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ödün vermez yapınızın altında gizli olan insancıllığınız, saygıyı ve sevgiyi beraberinde getiriyor. Maddi konularda kesin çözümlere ihtiyacınız var. Uzun süredir, beklentilerinizden istediğiniz sonucu alamamanız bazı sıkıntılarınızın artmasına neden oluyor. Kazançlarınızı yeniden düzenlemelisiniz. Bugün, elinizdeki imkanları pozitif yönde geliştirebilirsiniz.

17 Aralık 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki beş gün içinde, bazı konularda farklı bilgiler ortaya çıkabilir ya da yüzleşilmesi gereken gerçeklerle karşılaşabilirsiniz. Kat edeceğiniz yol oldukça etkileyici görünüyor, çalışmalara devam!

17 Aralık 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize daha fazla özen göstermeli, sizi koruyan etkilere sığınmalısınız. Zira hiçbir şey sizin gördüğünüz kadar kötü değil. Başkalarının ihtiyaçlarına duyarlı yaklaşmak, yardım içeren konulara odaklanmak size zaman kazandırabilir. Biraz iç sesinizi dinlemeli, eldeki işlere odaklanmalısınız. Hayatın size sunduğu fırsatların keyfini çıkarın.

17 Aralık 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KORKULARINIZI kontrol altına almalı ve tüm olumsuz düşünceleri aklınızdan çıkarmalısınız. Düşündüğünüz şey gerçekleşebilir.

17 Aralık 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Şikayet etmeden önce biraz bekleyin. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

17 Aralık 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 11' 41" R
Ay
İkizler
04° 10' 47" R
Merkür
Başak
23° 20' 16" R
Venüs
Terazi
29° 32' 17" R
Mars
Yengeç
10° 23' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 04"
Satürn
Balık
14° 56' 03"
Uranüs
Boğa
27° 04' 21"
Neptün
Balık
28° 28' 03"
Plüton
Oğlak
29° 43' 47"
Chiron
Koç
22° 11' 20"
Lilith
Terazi
09° 27' 08"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 22/09/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>