Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ödemeler Gecikiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, içsel huzursuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Sezgilerinize güvenmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Birlikteliğinize odaklanmalı ve sorunları ortadan kaldırmalısınız.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişi veya kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atabileceksiniz ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekmekte. Toparlanmaya çalışmalısınız.

Kişisel amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Gelir ve gider arasındaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmanın yollarımı aramanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızdaki karmaşadan uzak durmalı ve sakinliğinizi koruma altına almalısınız. Kişisel sorunlarınızın tamamen geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz ancak sabırsız davranacak olursanız, kendi kendinizi zora sokabileceğinizi de unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçmektesiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendinizi yaratıcı ve enerjik hissedebilirsiniz. İş hayatınızda yeni fikirler geliştirerek ve yaratıcı projelere odaklanarak başarı elde edebilirsiniz. İletişim yeteneklerinizi kullanarak insanlarla etkileşimde bulunabilir ve destek alabilirsiniz. Ayrıca, hobilerinize ve kişisel ilgi alanlarınıza vakit ayırmak, sizi daha mutlu ve motive edebilir. İlişkilerinizde ise bugün daha esnek olmanız gerekebilir. Karşınızdaki kişinin farklı düşüncelerine saygı göstererek tartışmalardan uzak durmalısınız.

13 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Yengeç burcuysanız,yerinizde yaşanan ani çıkarmalar sizi korkutabilir. Yeni biraramaya başlıyorsunuz. Duygusal ve besleyici tavrınız çevreniz tarafından çok seviliyor ama zaman zaman aşırıya kaçıyorsunuz. Finansal anlamda destek olduğunuz arkadaşınızın ödemesini geç yapması, aranızda problem yaşanmasına neden olabilir. Akşam saatlerinde evinizde geçmişe dair bir eşyanızı görebilirsiniz. Duygusal anlar yaşayacaksınız.

13 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kabuğunuzda kalma fikri her zaman cazip gelse de her zaman aynı etkiyi vermeyecektir. Sizi her defasında bu fikre sürükleyen konuları fark ederek fazlaca düşündüğünüz her şeyle vedalaşmalısınız. Fiziksel görüntünüzle ilgili değişiklikler bugün kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

13 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki mevzularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için kararlar alabilirsiniz. Gün içinde iç dünyanıza yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkiler mücadele halini alabilir. Sevdikleriniz için abartılı organizasyonlar yapabilirsiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sade bir tutum benimseyerek yakınlarınızın içinde bulunduğu bir çember yaratmayı tercih edebilirsiniz. Aile ilişkilerinizde de kurduğunuz hoş yakınlıklar olacak.

13 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenin gelişmesi yeni fırsatlarla karşılaşmanı direkt etkileyecek. Yeni insanlarla tanışmak için daha heyecanlı olabilirsin. İşinde başarılı insanlarla tanışma fırsatlarını iyi değerlendirmelisin.

13 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bilgi toplama günü. Hayatınıza yeni giren o kişi hakkında daha fazla bilgi edinin. Her zaman ziyaret etmek istediğiniz yer hakkında biraz araştırma yapın. İş arkadaşlarınıza son deneyimlerini sorun. Şu anda etrafınızda olup bitenleri ve bundan sonra ne yapmak istediğinizi daha iyi kavramak sadece inanılmaz derecede değerli olmakla kalmayacak, aynı zamanda eğlenceli de olacak. Ayrıca, finansal ve duygusal istikrarınız bugün öğreneceğiniz bilgilere bağlı olabilir. Bugün beklenmedik olaylar sizi çıkmaza sürükleyebilir ancak bu olaylar dikkat etmeniz gereken daha büyük bir şeyin parçası da olabilir. Elinizde büyük bir fırsat var ve bunu göz ardı etmemelisiniz. Küçük şeyler hayatınızda olması gereken bazı büyük değişikliklerin habercisi olabilir.

13 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.

13 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

13 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir hedefiniz için her yolu denemiş ama bir türlü amacınıza ulaşamamış olabilirsiniz. “Demek olmaması gerekiyormuş” diye düşünerek pes etmek üzereyseniz bir kez daha düşünün. Unutmayın; siz “Bitti” demeden bitmez! Geleceği yaratmak sizin elinizde…

13 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yeni bir aşka hazır hissediyorsunuz. Geçmişle bağınızı koparma isteğiniz gerçekleşiyor. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. Sizin için sürprizlerle dolu bir gelişme var. Meslek yaşantınızda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Çevrenizdekilerin isteklerini körükleme huyunuz, bugün size bazı şaşkınlıklar yaşatacak. Unuttuğunuz bir ödemenin günü yaklaşıyor, şimdiden para biriktirmeye başlayın. Solunum yolları problemleri yaşayabilirsiniz.

13 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 53' 27" R
Ay
Boğa
15° 03' 30" R
Merkür
Başak
20° 51' 37" R
Venüs
Terazi
27° 54' 47" R
Mars
Yengeç
09° 38' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 35"
Satürn
Balık
15° 01' 52"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 16"
Plüton
Oğlak
29° 44' 31"
Chiron
Koç
22° 14' 38"
Lilith
Terazi
09° 18' 16"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>