Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Arkadaşlarınıza Vakit Ayırıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etmek isterken sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Karmaşıklık yaşanabilir ancak çözümü için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

Zaman zaman kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Karşınıza çıkan her türlü sorunu yavaş yavaş çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Hata yapılmaması gereken bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha sabırlı olmalısınız. Kontrolü elinizde bulundurmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alıştığınız ve belli bir düzeye getirdiğiniz düzenden vazgeçmek zor gelebilir. Bunun size hizmet etmediğini bile bile hayatınızı bir kıskacın içinde tutmalısınız. İş görüşmeleri ve anlaşmalar gündeme geldiğinde, daha önce deneyimlemediğiniz durumlar için fırsat elde ettiğinizi düşünmenizde fayda var.

17 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal dünyanızda hareketlilik olabilir. İçsel olarak biraz karmaşık hissedebilirsiniz ve duygusal tepkileriniz daha güçlü olabilir. İlişkilerde hassas davranmaya özen gösterin ve gereksiz tartışmalardan kaçının. Kendinizi daha iyi hissetmek için dinlenmeye vakit ayırmanız önemlidir. Duygusal dengeye odaklanın ve kendinizi rahatlatacak aktivitelere yönelin. İş yerinde ise dikkatli ve sabırlı olmanız gereken bir gün olabilir. Başkalarının fikirlerini anlamaya ve empati yapmaya çaba gösterin. İş birlikleri ve ortaklıklar için uygun bir gün olabilir. Sağlığınızı göz ardı etmeyin ve düzenli egzersiz yapmaya devam edin.

17 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir haftayı geride bırakıyorsunuz. Bu akşam eve gitmek yerine arkadaşlarınızla vakit geçiriyorsunuz. İlişkisi olan Yengeç burcuysanız, partnerinizle her konuyu konuşmanızı sizi çok rahatlatıyor. Geleceğinizi şekillendirmek için partnerinizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Annenizle uzun telefon görüşmeleri yapıyorsunuz.

17 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi içinizde yaşadığınız ya da işyerinde karşılaştığınız sorunları, oldukları yerde bırakmalısınız. Olayları ve etkilerini her gündeminizin tam ortasında tutmak sizi ilerletmeyecektir. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi iyileştirebilir, yeni işler alabilir, grup çalışmalarına katılabilir veplanınızı rahatlatacak bir sistem kurabilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeni fikirler gündeme gelebilir. İlişkilerinize yön vermek için planlar yapabilirsiniz. Kişisel olarak daha verimli bir gün geçirmek için farklı konulara yönelebilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi iyi hissedebilmeniz için iç dünyanıza dönmeniz gerektiğini ve kendi isteklerinize yönelmeniz gerektiğini hep hatırlayın.

17 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her ne kadar hislerinden emin olsan da kendini ifade etmek zor olabilir bugün. Aşk konusunda kendinden emin bir biçimde hareket etmek isterken bir şekilde bazı şeyleri içine atman gerekiyormuş gibi bir durum ile karşılaşabilirsin. Bu konularda fırsatları kollamak en iyisi.

17 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, insanlarla iyi geçinme yeteneğiniz bugün sizi başarıya götürecek. İnsanlar sizi, siz de onları destekleme eğilimindesiniz. Arkadaşlarınızla veya sevgilinizle olan yararlı etkileşimler şifa verici olabilir, moralinizi etkili bir şekilde yükseltebilir. Gücünü yayan ya da kolaylıkla ve kolaylıkla liderliği ele geçiren birine ilgi duyabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda biraz daha özgür hissedersiniz. Bazen bir şeyin peşini bırakıp yoluna devam etmek daha sağlıklıdır ve bugün bu çok açık olabilir. Dokunaklı ve ilham verici bir haber geliyor. Ruhsal düzeyde bağlantılar kurulabilir ve iyileştirici olabilir.

17 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem bazı aşklar yarım kalacaktır. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinme onu çok fazla etkileyecektir. Risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde sert çıkışlardan uzak kalmalısınız.

17 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özlüyor ya da özleniyorsun. İçindeki tüm nefret, öfke ve bağışlayamamazlık duygularını temizle. Özlem sayesinde gerçek duygularının da farkına var. Doğru ve güvenli kararlar alıyorsun. Bu da sana çok iyi bir enerji getiriyor. Bugün lütfen mucizelere inan ve bekle.

17 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz varsa kuşkularınızla onu suçlamaktan kaçının. Sizi sevdiğini bilmeli ve sert sözlerle onun kalbini kırmamalısınız. Bırakın sizi mutlu etsin. Kalbiniz boşsa bu günlerde karşı cinsten uzak durun. İş ilişkilerinizde ortamı germemeye dikkat edin. Özellikle bugünü sakin geçirmeniz faydalı olacak. Önümüzdeki günlerde birçok şeyin nasıl çözüldüğünü görüp rahat bir nefes alacaksınız. Parasal konularda risk almayı çok sevseniz de, bugün mantıklı davranmanızda yarar var.

17 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 19' 14" R
Ay
Boğa
06° 28' 52" R
Merkür
Başak
19° 46' 35" R
Venüs
Terazi
27° 12' 07" R
Mars
Yengeç
09° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 31"
Satürn
Balık
15° 04' 26"
Uranüs
Boğa
27° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 14"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 04"
Lilith
Terazi
09° 14' 23"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>