Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Güzel Teklifler Alıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda sizi rahatsız edebilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Etkili adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekiyor.

Daha sabırlı ve kontrollü olmanız gerekiyor. Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Kişisel olarak ön planda olmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konulara normalden daha fazla önem vereceksiniz. İçinden çıkmakta zorlanabileceğiniz sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz de var. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel güvenliğinizle alakalı yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bunun için biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya ihtiyacınız var.

14 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal ve hassas bir gün geçirebilirsiniz, Yengeç. İçsel dünyanızda bazı karmaşık duygular yaşayabilir ve bu duyguları ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Başkalarının duygusal ihtiyaçlarına duyarlı olmanız önemli olsa da, kendi duygularınızı da ihmal etmeyin. İçsel dengeyi korumak için zamanınızı yalnız geçirmek veya hobiye yönelmek gibi kendinize zaman ayırabileceğiniz aktiviteler yapabilirsiniz. Enerjinizi yönetmek ve sakin kalmak için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz. Unutmayın, duygusal denge sağlamak sizin huzurunuz için önemlidir.

14 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığınız kurumdan gelen teklifler sizi heyecanlandırıyor. Yurtdışında çalışma pozisyonlarına daha sıcak bakmaya başlıyorsunuz. Sağlıklı beslenmenin vücudunuza olan etkilerini sizde fark ediyorsunuz. Sporlara başlayarak vücudunuzu geliştirmek isteyebilirsiniz. Tatil planınızda iptaller söz konusu olabilir.

14 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlama yapıp buna uyum sağlamaya çalışmak isteyebilirsiniz. Planın dışına çıkmak, sadece sorumluluklarınızı yerine getirmediğinizde değil daha fazlası için uğraştığınızda da söz konusu olabilir. Tüm günlerinizi, bir sonrakini düşünmekle geçiremezsiniz; kalbinize ve çevrenize kulak verin. 

14 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde bilemediğiniz nedenlerden dolayı tepkisel davranabilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde stresler meydana gelebilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir.

14 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz. Partnerinize karşı kendinizi tam olarak ifade edememe hissiyatı rahatsız hissetmenize neden olabilir.

14 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer ek gelir elde etmek gibi bir düşüncen varsa bugün bu konuda daha şanslı olabilirsin. Emeklerinin karşılığını alma gibi konularda daha şanslı olacaksın. Eğer hobi olarak yaptığın bir şey varsa yavaş yavaş bu konu bir para kazanma ihtimaline dönüşebilir.

14 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi sosyal hayatınız hareketli olabilir. Biraz gerginliğe neden olan bir çekişme, anlaşmazlık veya tutarsızlık yaşayabilirsiniz. Bugün etrafınızdaki atmosferde sürpriz, isyan veya değişim var. Kendinizi özgür hissetmek ile birine ya da bir şeye yakınlaşmak arasında kararsız hissedeceksiniz ve bunu bir denge kurma ihtiyacı takip edecek. Kendinizi ifade etmek ve eğlenmek için yeni fırsatlar önünüze açılabilir. Eğlenme, kutlama, keyif alma ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşma ihtiyacınızın farkındasınız ve şimdi bunun için yeni kapılar açılıyor.

14 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla birlikte değişik işler yapma düşüncesi içindesiniz. Sert mizaçlı biri değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz. Dikkatli olun.

14 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

14 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çalışma hayatı, sağlık, çalışma hayatınızda veya gündelik rutinlerinizde ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ev-ailenizle ilgili şans sizinle olacak. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

14 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz huzurlu bir ilişkiden yana. Oysa sizin gerilimden hoşlanır gibi davranışlarda bulunmanız ilişkinize zarar veriyor. Bugün enerjik hareketlerinizle insanları harekete geçirecek ve neşelendireceksiniz. Kafanız gayet iyi çalışıyor ve çok iyianlaşmaları yapacaksınız. Grup çalışmalarından çok büyük zevk alıp, hünerlerinizi işinizde göstereceksiniz. Yakınlarınızla ilişkileriniz iyiye doğru gidiyor. Maddiyata yönelik karamsarlıktan kaçınmalısınız.

14 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 24' 32" R
Ay
Boğa
07° 48' 57" R
Merkür
Başak
19° 56' 39" R
Venüs
Terazi
27° 18' 43" R
Mars
Yengeç
09° 22' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 50"
Satürn
Balık
15° 04' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 31' 05"
Plüton
Oğlak
29° 44' 48"
Chiron
Koç
22° 15' 51"
Lilith
Terazi
09° 14' 59"
True Node
Koç
06° 37' 41"
Son Güncelleme : 21/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>