Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sosyal Medyayı Aktif Kullanıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda yoğun bir süreçten geçeceksiniz. Duygularınızı ifade etme konusunda beklenmedik zorluklar da yaşanabilir. Kontrollü olmanız gerekiyor.

Sorunlar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Başarıya giden yolda emin adımlar atabileceksiniz. Her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmamaya çalışın. Bilinçli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konularda öğrenilmiş çaresizlik içinde olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bu farkındalık size hayata tutunmak adına yeni fikirler verebilir, yeni duygulara yer açabilirsiniz. Hem aşk hayatınızda mutlu olmak hem de ileriye dönük planlar yapabilmek adına iyi bir gündesiniz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda biraz hassas olabilirsiniz. İçsel dünyanıza dönüp geçmişe dair hatıralarla dolu bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi biraz izole etmek ve içe dönük olmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte kendinizi iyi hissetmek için sakinleştirici aktiviteler yapmak ve kendinize zaman ayırmak önemli olacaktır. Ayrıca, duygusal anlamda sizi yoran veya üzerinize alan ilişkilerden uzak durmak da faydalı olabilir.Sabırlı ve anlayışlı olmak, özellikle yakın çevrenizdeki insanlara karşı, önemli olacaktır. İş hayatında da benzer şekilde, iletişimde sorun yaşamamak için duygusal tepkilerinizi kontrol altında tutmaya çalışmanız gerekebilir. Geleceğe dair hedeflerinizi gözden geçirip daha sağlam bir plan yapmak için iyi bir gün olabilir.Sevgiyle kalın!

13 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olan Yengeç burcuysanız, partnerinizin gelecekle ilgili planlarınızı geçiştirmesi canınızı sıkıyor. Sevgilinizin sizi sevdiğinden şüphe duyabilirsiniz. Bugün sosyal medyada dikkat çekici paylaşımlar yapıyorsunuz. Sizi küçümseyen kişilere adeta gözdağı veriyorsunuz. Akşam kendinize bitki çayı hazırlayarak erkenden uyumak isteyebilirsiniz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler konusunda karar almak için uygun bir gün olmayabilir. Bugün nasıl hissettiğinizden emin olmaya, kendinizi ve ihtiyaçlarınızı fark etmeye çalışmanızda fayda var. Kazandıkça mutlu olacağınız şeylerin başında maddi ve geçici konular varsa, burada bir düzenlemeye giderek elde ettiklerinizle yapabileceğiniz hedefler belirlemelisiniz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizle ilgili planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için para harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerin üzerine gidip, sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zor zamanlarında yanında olduğunuz bazı kişilerin zor zamanda yanınızda olacağını bilmenin verdiği güven size iyi gelebilir. Tatile çıkmak sizi rahatlatacaktır.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evine gelen giden çok olabilir. Beklenmedik misafirler, beklenmedik durumlar daha fazla zamanını alabilir. Bunlara vakit ayırmak başta seni zorlasa da bir şeyleri bugünden halletmek ilerisi için seni biraz daha rahatlatacak. O yüzden gücünü toplamakta fayda var.

13 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinize ve başkalarına neler sunabileceğinize dair daha güçlü bir inanç geliştiriyorsunuz. Mutlu bir şekilde liderliği üstlenebilir veya başkalarının danıştığı kişi olabilirsiniz. Bu, aşk hayatınızı veya boş zamanlarınızı iyileştirmeye yönelik hedefleri düşünmek ve hayal etmek için iyi bir zaman ancak yeni bir şeye adım atmak için beklemek daha iyi. Sevgi dolu veya romantik duygular artık yükseliyor ve muhtemelen itici bir güç haline geliyor ve başkalarından gelen işbirliği daha açık hale geliyor. Oldukça güven yayıyorsunuz ve bağlantı kurmayı, iletişim kurmayı ve paylaşmayı daha kolay buluyorsunuz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız, partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etmeye özen gösterin, bu konuda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı içinde olacağınız kişilere daha yakın davranmalısınız.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gezegenlerden alacak olduğunuz etkiden dilediğiniz gibi yararlanabileceksiniz. Amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Çabalarınızın karşılığını almak için zamana ihtiyacınız var.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızın ısrarıyla birisiyle tanışacaksınız. Kısa zamanda çok anlamlı hale gelecek olan bu tanışma, ilk başta pek hoşunuza gitmeyecek. Ama bu kişi bir süre sonra sizin için çok önemli biri haline gelebilir. İş yerinde başına buyruk davranmanız ve kimseye danışmadan verdiğiniz bazı kararlar, esas olarak şansınızın yardımıyla yüzünüzü güldürüyor. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Sağlığınızla ilgili sorunlarınızın üzerine eğilin.

13 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 24' 08" R
Ay
Boğa
07° 42' 48" R
Merkür
Başak
19° 55' 53" R
Venüs
Terazi
27° 18' 13" R
Mars
Yengeç
09° 22' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 49"
Satürn
Balık
15° 04' 04"
Uranüs
Boğa
27° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 31' 06"
Plüton
Oğlak
29° 44' 48"
Chiron
Koç
22° 15' 52"
Lilith
Terazi
09° 14' 57"
True Node
Koç
06° 37' 41"
Son Güncelleme : 21/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>