Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hatalarınızı Tekrarlamak İstemiyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz takdirde aslında her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Mesleğinizle ilgili bazı olumsuzluklar gündeme gelebilir. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Koşullara uygun adımlar atabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Gelişmeleri daha yakından takip etmelisiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızla ilgilenmelisiniz. Uğruna sinirlerinizi yıprattığınız konular, aslında yaşamınızdaki sorumluluğunuzdan ve isteklerinizden çalacaktır. Kendinizi zorladığınızı fark ettiğiniz durumlarda çevrenizden destek istemeyi, olaylar karşısında daha sakin kalmayı ve düzeninizi devam ettirmeyi deneyimlemelisiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu için enerji dolu bir gün olabilir. İçsel motivasyonunuz yüksek olacak ve kararlarınızı kolaylıkla verebileceksiniz. İletişim becerileriniz de oldukça kuvvetli olacak, bu sayedeve sosyal ilişkilerinizde başarılı olabileceksiniz. Ancak aceleci davranmaktan kaçınmanızda fayda var. İçsel sakinliğinizi koruyarak hareket etmek, size daha iyi sonuçlar getirecektir. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmekte fayda var. Dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen gösterin. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

15 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sadece kendi doğrularınıza odaklanırsanız çevrenizdeki kişilerle fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Yeniliğe açık olmak analiz gücünüzü arttıracak. Geçmişte yaşadığınız olumsuz tecrübelerden önemli dersler çıkarıyorsunuz. Bu hataları tekrarlamamak için titiz davranıyorsunuz. İlişkisi olan Yengeç burcuysanız, partnerinize güzel bir hediye almak isteyebilirsiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgilenmelisiniz. Uğruna sinirlerinizi yıprattığınız konular, aslında yaşamınızdaki sorumluluğunuzdan ve isteklerinizden çalacaktır. Kendinizi zorladığınızı fark ettiğiniz durumlarda çevrenizden destek istemeyi, olaylar karşısında daha sakin kalmayı ve düzeninizi devam ettirmeyi deneyimlemelisiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda dağınık olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili destekler alabilirsiniz. Ön görülü olursanız, şanslı durumlar gerçekleşebilir.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu bir süreçten geçebilirsiniz. Uzun süredir ilişkisi olan Yay'lar kendilerini stabil ilişkiden bir adım öteye götürme planlarına başlayabilirler.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnini yeni şeylere açman gerekebilir. Bunun için de angarya işlerden uzak, daha rahat edeceğin ortamlarda bulunarak kendine iyilik edebilirsin. Zihnen ve bedenen kendini farklı şeylere açmayı denemen gerekecek.

15 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün özellikle duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı çözdüğünüzde daha fazla netlik olması muhtemeldir. İletişim, sorunlarınız veya endişeleriniz konusunda odaklanmanıza ve zihninizi rahatlatmanıza yardımcı olabilir. Dikkatinizi özel bir projeye odaklamak faydalı olabilir. Ev yaşamınızda, ailenizde ve işinizde huzuru bulma arzunuzun artması, anlaşmalara ve uygun koşullara yol açabilir. Sorunları çözmek ve başkalarıyla iyi ilişkiler kurmak için iyi enerji yanınızda. Konuşmalar faydalı olabilir ve aranızdaki bağları onarmaktan ve duygularınızı ifade etmekten keyif alabilirsiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde artışlar olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için daha fazla beklemeyin. Özel problemleriniz gündemde.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birbirinden farklı iki enerji altındasınız. Süreci tam olarak nasıl değerlendirmeniz gerektiğine karar veremeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konusunda yaşadığınız ümitsizlikten bir an önce kurtulmanız gerekiyor. Aksi halde hayli şanslı olduğunuz bu dönemde özel yaşamanızda tek bir değişiklik olmadan geçip gidebilir. Yoğun bir rekabet ortamında çalışıyorsunuz. Çalışma yaşamınızdaki deneyimleriniz, oyunu kuralına göre oynamayı size öğretmiş. Bu temponuz ve sabrınızlaarkadaşlarınız arasında hayranlık uyandırıyorsunuz. Paranızı arttırmak için yapılan önerilere kapılarınız kapatmayın. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde fayda var.

15 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 24' 32" R
Ay
Boğa
07° 48' 57" R
Merkür
Başak
19° 56' 39" R
Venüs
Terazi
27° 18' 43" R
Mars
Yengeç
09° 22' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 50"
Satürn
Balık
15° 04' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 31' 05"
Plüton
Oğlak
29° 44' 48"
Chiron
Koç
22° 15' 51"
Lilith
Terazi
09° 14' 59"
True Node
Koç
06° 37' 41"
Son Güncelleme : 21/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>