Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi ihmal ettiğini düşünüyorsunuz ama bunu açık açık söylemek yerine başka nedenlerle tartışma çıkarıyorsunuz. Onun dışa dönüklüğü size çelişik duygular yaşatıyor. Onun sosyalliğini hem çok cazip buluyorsunuz, hem de tahammül edemiyorsunuz. Bugün gereksiz bir tartışma çıkarıp onun bir planını engelleyebilirsiniz. Bu ikiniz için de hoş olmaz.

Dışarıda canınız sıkıldığında, onu dışarıda bırakmayı bilmiyorsunuz. Özel yaşamınızyaşamına olduğu gibi yansıyor. İşyerinizde sizinle uğraşan, sizinle arasını bozmak isteyen yok. Ne yazık ki siz bu kadar iyimser değilsiniz. Özel sıkıntıları işe yansıttığınız gibi, işyerinde de sorun yaratıyorsunuz. İş ilişkilerinizi yıpratmamaya özen göstermelisiniz.

Evinizle ya da özel eşyalarınızla ilgili bir tamirat sorunu olabilir. Tamir için önemli sayılabilecek bir para ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Ummadığınız bir harcama daha var kapınızda. Bugün ve önümüzdeki günler uzun uzun para hesabı yapmak zorunda kalacaksınız. Borç para bulmak zorunda kalabilirsiniz. Şimdiden düşünmenizde yarar var.

Ruh sağlığınızın yerinde olmasını istiyorsanız, biraz dışa açılmalısınız. Yakınınızdakileri kırmayın, yeni ilişkilere de açık olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için yoğun bir gün. Bir haber alacak ve şaşıracaksınız, bu bir evlilik haberi olabilir. Bugün sevdiğinize haksızlık edebilirsiniz. Sizin için yoğun bir gün. Bir haber alacak ve şaşıracaksınız, bu bir evlilik haberi olabilir. Yakın bir dostunuz sizi arayacak, önemli bir konu olmamasına rağmen uzun bir konuşma geçecek aranızda. Öğlen bir başka arkadaşınızla buluşacak ya da telefonda görüşeceksiniz. Bugün sevdiğinize haksızlık edebilirsiniz. Üstelik de bile bile. Baş ağrınız olabilir, hissettiğiniz anda tedbir alın.

17 Mayıs 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 10:08 Ay-Kuzey düğüm görünümü altında,  ilerlemek için en öncelikle ne yapmak istediğinizi kesinlikle bilinçli bir şekilde saptamalısınız. O zaman ikilemde kalmazsınız.

17 Mayıs 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Bugün, Ay, para evinizi olumlu etkiliyor ve kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlamalısınız. Başlattığınız gelişmeler olumlu ilerliyor.

17 Mayıs 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rutin ya da resmi programınızın dışına çıkmalısınız. Bu sayede, daha eğlenceli ve yaratıcı zaman geçirebilirsiniz ve bir sonraki adımda ya da yakın gelecekte neler olabileceğini veya nelere sebep olunabileceğini daha rahat görebilirsiniz.

17 Mayıs 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para durumunuzu ve nakit akışınızı etkileyen konuları aşmaya başlıyorsunuz. Yeni yatırım olanakları üzerinde durmak, ortaklaşa bir konuya yeterince hassas yaklaşmak kazançlarınızı olumlu yönde etkileyecektir. Bütçenizi yeniden tanzim ettiğiniz bu dönem çalışma kapasitenizi önemsemelisiniz. Ekonomi yapmanız, giderleri bir ölçüde olsa kısmanızda yarar var.

17 Mayıs 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gerçek... Bugün sosyal bakış açınız daralmış gibi. Tek düzey düşünmeniz sizi yanlışa sürükleyebilir. Size karşı meydan okumak isteyenler var. Dikkatli olmalısınız.

17 Mayıs 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

17 Mayıs 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
03° 07' 21" R
Ay
Yengeç
14° 23' 39" R
Merkür
Başak
28° 51' 45" R
Venüs
Akrep
03° 10' 48" R
Mars
Yengeç
12° 01' 42" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 56" R
Satürn
Balık
14° 43' 14"
Uranüs
Boğa
27° 01' 05"
Neptün
Balık
28° 23' 06"
Plüton
Oğlak
29° 42' 18"
Chiron
Koç
22° 03' 48"
Lilith
Terazi
09° 46' 60"
True Node
Koç
06° 39' 18"
Son Güncelleme : 25/09/2024 20:15

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>