Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tepki Gösteriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, ufak tefek problemleri gözünüzde çok fazla büyütebilirsiniz. Biraz sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Üstünüz olan kişilerle aranızdaki problemleri de çözüme kavuşturacaksınız.

Parasal durumunzudaki dalgalanmaların önüne geçmeye çalışmalısınız. Maddi gücünüzü daha doğru kullanmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızla mantığınız arasında gidip geliyorsunuz sevgili yengeçler. Kafanızdan geçen negatif fikirlerden kurtulmak için işinize odaklanmanıza ihtiyaç var. İşinizle özel hayatınızı birbirinize karıştırmayın.

19 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygularınızı daha derinlemesine inceleyebilir ve belki kendinizle ilgili bazı yeni gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas olmaya çalışmalı, duygusal iniş çıkışlarınızı olumlu bir şekilde yönlendirmeye özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırarak iç huzurunuza odaklanabilir ve içsel dengeyi sağlayabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşının senden sakladığı bir sırrı olduğunu öğrenebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin kariyerinde yaşadığı gelişmeler, maddi durumunu olumlu yönde etkileyebilir. Yakın akrabalarının ailene karşı gösterdikleri tutum ve haksızlıklara “dur” demek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin soğuk tavırlarına anlam veremeyebilirsin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz ve aileniz bugünkü önceliğiniz olabilir. Estetik sadece evdeki eşyaların uyumu ve dengesi değil, o evin huzurudur. Bugün estetiğin tanımını yeniden yapabilir, enerjinizi yükseltecek aile etkinlikleri düzenleyebilirsiniz; küsleri barıştırmak adına iyi bir gün olabilir.

19 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızda artış size kararlar aldırabilir. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Gün içinde iyi organize olmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşmak zor olabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farkındalığınızın yükseldiği bugünlerde geçmiş hatalarınızı 'eğer dikkatli bakarsanız' fark edebilir ve onları tecrübeye dönüştürerek tekrarlamayabilirsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında büyük ve önemli değişimler beklememelisin. Ailen ve sahip olduğun şeyler ile mutlu olmalı ve hayatın için şükretmelisin. Daha güzel enerjileri kendine çekmek için şükretmek bugün senin için önemli olacak.

19 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün ve yarın görevleri, işi veya rutinlerinizi düzene koymak istiyorsunuz. Üretken veya faydalı olma isteği sizi şu anda oldukça motive edebilir. Bugün bazen dalgın bir zihinle savaşabilirsiniz ancak çoğunlukla meşgul olmak için iyi bir zamandır. İş ve eğlence arasında daha iyi bir denge kurmaya çalışıyorsunuz ve bu zaman alabilen ve belki de bazı dalgalanmalar içeren bir süreç. Daha da önemlisi, kaderinizi daha fazla kontrol etme eğilimindesiniz. Şimdi, kendinizi ifade etmek veya klişelerden ve rutinlerden kurtulmak için daha fazla cesaretiniz var, bu da iyi hissettiriyor. Farklı, heyecan verici ve sıra dışı fikirlerin tadını çıkarmanın yanı sıra pozitiflik ve umut için aktif bir zaman.

19 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda etkin kişiler, size istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ilişkileriniz, ortağınızla ilgili konular ön plana çıkabilir ancak ani harcamalar söz konusu olabilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel gücün önemini çok iyi bildiğiniz için, önünüze çıkan fırsatlar konusunda aceleci davranmak isteyebilirsiniz. Bugün idealist yapınız ön plana çıkacaktır. Yeteneklerinizi geliştirme konusunda çabalarınızın güncellik kazanması, kazançlarınızı da olumlu şekilde etkileyecektir. İsteklerinizde doğru yoğunlaşmalısınız.

19 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>