Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planların Değişiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, ufak tefek yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. İlişkinizdeki problemleri çözüme kavuşturmak için harekete geçmelisiniz. Odaklanmanız gereken bir gün.

Daha kontrollü ve sabırlı olmalısınız. Enerjiniz yüksek ve bu da hata yapabileceğiniz anlamına geliyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bu kararların hangi etki altında oluştuğunu, sonuçlarını iyi bilmelisiniz. Bu konuda ailenizden ya da değer verdiğiniz diğer kişilerden gelen hayat tecrübelerini, önerileri de dikkate almanızda fayda var. Çok istemek gözünüze perde indirebilir.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal yönden biraz kararsız olabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde dengeli ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak için meditasyon gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Özellikle duygusal konularda sabırlı olmak ve olaylara daha objektif bakmak size yardımcı olacaktır.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Yengeç burcuysan, çalışma temponun ve zihnindeki fikir yoğunluğunun artışından dolayı dikkat dağınıklıkları yaşayabilirsin. Özellikle önemli işlerin varsa sabah saatlerinde halletmeni öneririm. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan partnerinin durgun tavırları, farklı şeyler düşünmene neden olabilir.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şanslı ve iyimser hissedeceğiniz bir gündesiniz. Geçmişten gelen olumsuzlukları geride bırakıp, yeni ve size iyi gelen alışkanlıklar edinebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat ederek, bedensel ve ruhsal olarak kendinizi yenileyebilirsiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde ve özel hayatınızda enerjinizi alan ve sizi huzursuz eden durumlar gündeme gelebilir. Tartışmalı konularda daha sakin kalmalısınız.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çözülemeyen problemleri irdelemeyi bıraktığınızda ilişkinize başarı gelecektir. Ani tepkiler vermemeniz gereken bir gündesiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcı düşünceler ve farklı konular gündeminde olabilir bugün. Bu konularda parasal harcamalar yapmadığın sürece daha keyifli bir gün geçirebilirsin. Bazı şeyleri keşfetmek ve daha keyifli konulara odaklanmak enerjini yenileyecek.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, şu anda kaynaklarınız ve para meselelerinizle ilgili verimli bir dönemdesiniz. Kendinizi şımartmak ve rahatlamak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda denge ve istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Nitekim gün bazı korkularınızı ve hırslarınızı ortaya çıkabilir. Sadakatinizin ve bağlılıklarınızın test edilebileceği bir dönemdesiniz. Kendiniz veya başkaları hakkında hayati bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu durum, ilişkilerinizi sorgulamanıza yol açabilir. Bu süreçte ılımlı olmayı hedeflemek en iyisi olacaktır. Duygusal dengeyi koruyarak, enerjinizi sağlıklı ilişkilere yönlendirmeye çalışın.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle olan ilişkiniz konusunda hassas davranmanız gereken bir gündesiniz. Her şeyi üzerinize alınmayın, insanların kendine has sorunları olabileceğini kabullenin. Sorumluluklarınızı unutmadan ilerlediğinizde ilişkilerinizin dengeye geldiğini göreceksiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Bugün özel dostlarınızdan alacağınız değişik teklifleri değerlendirme konusunda, tercih zorluğu yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak, onlarla ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız.

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>