Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Güç Kazanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Doğru olan ne ise onu yerine getirmeye çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen gösterin.

Mesleki olarak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Odak noktanızı doğru belirlemeyi başardığınız sürece her şey sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Maddi anlamda adım adım ilerlemeye çalışın. Her şeyin hemen yoluna gitmeyeceğini bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evden yönetebileceğiniz işleri belirlediğinizde dışarıdaki zamanınızı daha iyi kullanabilirsiniz. Yoğunluğun içinde kendinize molalar oluşturabilmek duygularınızı ve düşüncelerinizi daha iyi anlatmanızı, göstermenizi sağlayabilir. Bugün o molaları planlamaya akşamdan başlayabilirsiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir, karşınızdakine karşı anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın. İçsel hesaplaşmalarınızı yapabilir, duygusal dengeyi sağlamak için çaba harcayabilirsiniz. Ailevi konular gündeminizde olabilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

14 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin kariyerindeki etkileşimler yepyeni kararları ve etkileşimleri de beraberinde getirebilir. Gerek statü gerekse vizyon bağlamında güçlü kişilerle bağ kurmak seni mutlu ediyor. Ailesiyle problemleri olan bir Yengeç burcuysan, aranızdaki sorunları çözmek için radikal kararlar alabilirsin.

14 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendini ispatlamak, sahip olduklarınızla değil, vizyonunuzla mümkün olur. İşinize, hayatınıza ya da sevdiklerinize kattığınız değer ve anlamı önemsemelisiniz. Şekil, anlamın önüne geçtiğinde zarar edersiniz. Bugünü, anlamı ön plana çıkararak kazançlı bir gün ilan edin.

14 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve ailevi konularda daha dengeli ve objektif düşünmeye çalışmalısınız. Kendinizi güvensiz hissettiğiniz durumlar yüzünden tartışmalara açık hale gelebilirsiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belirli kalıplarınız dahilindeki konularda tartışmaktan kaçınmak isteseniz de arkadaş çevrenizde bu konular gündeme gelecek.

14 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla aranda fikir ayrılıkları olabilir. Ancak yapıcı olmak ve herkesin fikrine saygılı olmak önemli olacak. Sadece aranızda daha sağlıklı sınırlar olması için kendini biraz zorlayabilirsin bugün.

14 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün başkalarının bilgi birikimlerinden faydalanabileceğinizi fark edebilirsiniz. Daha derin ihtiyaçlarınızı ve duygularınızı veya sevdiklerinizi kontrol etme ihtiyacınız güçlüdür. Sorunları çözmek ve olumlu değişiklikler yapmak için iyi bir enerjiniz olabilir. Öğrenmek veya kişisel ilgi alanlarına enerji harcamak da heyecan verici ve motive edici olabilir. Kendinizi kendi benzersiz yollarınızla yaratma veya ifade etme ihtiyacı artar ve güçlü bir amaç duygusu ile görevlerine hızla bağlanabilirsiniz. Köprüler kurmak veya mevcut ilişkileri güçlendirmek için mükemmel bir zamandır.

14 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yengeçler, bugün yakın ilişkilerinizde hassas davranmanız gereken bir gün. Ailevi konularda anlaşmazlıklar, fikir uyuşmazlıkları olabilir. Kaprisli tavırlarınızdan vazgeçmeniz gerekiyor. Duygularınızı içtenlikle ve olduğu gibi ifade etmeye çalışın.

14 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

14 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile, gayrimenkul ve maddi kaynaklarla ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Harika bir gün geçirmeniz dileğiyle.

14 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte birçok toplantıya çağrılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün, onunla aranızda farklı bir etkileşim tutturacaksınız. Eski dostlarınızın sizi araması sonucunda beklediğiniz fırsatları da yakalayacaksınız.

14 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 21' 16" R
Ay
Boğa
06° 21' 34" R
Merkür
Akrep
07° 01' 26" R
Venüs
Yay
00° 32' 02" R
Mars
Yengeç
23° 16' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 11" R
Satürn
Balık
13° 22' 27"
Uranüs
Boğa
26° 24' 25"
Neptün
Balık
27° 47' 49"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 03"
Lilith
Terazi
12° 16' 43"
True Node
Koç
06° 35' 50"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:04

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>