Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturma şansınız var. Yüzünüz gülecek ve mutlu hissedeceksiniz.

Mesleki zorlukları gözünüzde büyütmekten kaçının. Sınırların yeniden belirlenmesi için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Finansal olarak daha temkinli olmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece problem yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınıza ve günlük rutinlerinize odaklanın; sağlıklı alışkanlıklar edinin. Hayatınıza bir düzen getirmek isterken sizi bu düzenden uzaklaştıracak, bu düzeni nitelikli olmaktan alıkoyacak durumları sonlandırmalısınız. Dikkatinizi toplamak, işinizi ve kazancınızı büyütmek için gerekenleri görmenizi kolaylaştıracaktır.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal olarak kendinizi daha hassas ve kırılgan hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve duyarlı olmaya özen göstermeniz gerekebilir. İçsel dünyanıza dönerek duygularınızı netleştirebilir ve duygusal dengeyi sağlayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal olarak da zenginleşebilirsiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dişlerinle ilgili hassasiyet yaşayabilirsin. Çok soğuk ve çok sıcak içecek tüketmemeye özen göstermelisin. Evinin havasını değiştirmek istiyorsun. Yeni bir eşya almaya karar verebilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, partnerinle şehir dışına çıkmaya karar verebilirsiniz. Yakın akrabalarının ailene karşı gösterdikleri tutum ve haksızlıklara “dur” diyeceksin.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçeklere dayanan bir bakış açısı bugün kurtarıcınız olabilir. Çalışmalarınızdan ya da çevrenizden beklentilerinizin sizi yıpratmaması için buna ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendinizi sıkıştırmanıza değmeyecek konuları fark ettiğinizde gelişim gösterecek konuları ve bunların zamanını bulmanız kolaylaşacaktır 

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki değişiklikle gündeme gelebilir. Ticari konularda farklı deneyimler içinde olabilirsiniz. Çevrenizle ilgiliyükleri çoğalabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çok çalışabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizdeki yoğunluk artabilir. İşlerinizle aileniz arasındaki durumu iyi ayarlamanızda fayda var.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda mağdur hissettiğiniz ve partneriniz tarafından sıkça yanlış anlaşıldığınız bir güne girerek kendinizi sorgulayabilirsiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında olan biten her şeyin sana karşı bir komplo olduğunu düşünmemelisin bugün. Her şeyin merkezine kendini koymamalı ve insanlara daha anlayışlı yaklaşmalısın. Bugün kendi düşüncelerine dikkat etmen gerekecek.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmenin veya eğlenmenin yollarını arıyorsunuz. Boş zamanınızı ve işlerinizi en iyi şekilde değerlendirmenin zamanı gelmiştir ancak, öne çıkmak ve uyum sağlamak arasında gidip gelebilirsiniz. Sosyal hayatınızda hassasiyetleriniz ani tepkilere yol açabilir. Gün işlerinizi tamamlamak, düzenlemek ve organize etmek için iyi bir enerji getirir. Bilgeliğinizden ve deneyiminizden yararlanarak bunları pratik konulara uygulayabilirsiniz. Kendini yenileme ve dinlenme ihtiyacınızı hesaba katmak, dengeli ve başarılı bir yaklaşımın anahtarıdır. Kendinizi daha iyi hissetmek ve sağlıklı bir denge kurmak için çalışmalısınız.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün hırslı bir gününüz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işleriniz ön plana çıkabilir ve maddi kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz. Ortak düşünceye sahip arkadaş çevrenizle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün, katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyecek ve düşünceleriniz karşı tarafa kabul ettirmenin zaferini duyacaksınız. Sosyal yaşantınızda canlanma söz konusu.

17 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>