Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planlı Olmak Sizi Rahatlatıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal karmaşıklık yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda yaşanabilecek tüm sorunları ortadan kaldırmalısınız. Birlikteliği olmayanlar için de yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

Karmaşıklık yaratacak ve sizi zihinsel anlamda zorlayacak yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Kendinizi her türlü gelişmeye hazırlamaya çalışın. Odaklanmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda daha bilinçli olmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almanız gerekmekte. Hata yapmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi nerede görmek istediğinizi düşündüğünüz bir gün olabilir. Daha azını istemek sizi mutsuz ediyorsa artık bunu kırmalısınız. Aynı döngünün içinde kalmaya devam etmek yerine bu döngüyü bir dönüşüme çevirmek için çevrenizle, otorite figürleriyle ya da ailenizle görüşmeler yapabilirsiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi konulara odaklanma gereği duyabilirsiniz. Finansal durumunuzu gözden geçirebilir ve daha iyi bir planlama yapabilirsiniz. Birikimlerinizi değerlendirmek veya yenifırsatları araştırmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kararlarınızı düşünerek ve dikkatlice vermelisiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir gün sizi bekliyor. Uzun zamandır ertelediğiniz işleri tek bir güne sığdırmaya çalışmanız panik olmanıza yol açabilir. Sakin kalıp planlı hareket etmek sizin yararınıza olacak. Yakın bir akrabanızla ilgili öğrenecekleriniz sizi şaşırtabilir. Ailenizle bu konu hakkında uzun telefon görüşmeleri yapıyorsunuz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu korumanın önemini iyi ilişkiler kurduğunuzda daha iyi anlayabilirsiniz. Kendinizi bir planın dahilinde tuttuğunuzda onun dışına çıkaracak faktörleri görmeniz ve engellemeniz de kolaylaşacaktır. Bugün odak noktanızı bu yönde tuttuğunuzda hem işinizde hem ilişkilerinizde önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli ve ailevi açıdan dikkat çekebilecek koşullar içindesiniz. Kendinizi göstermek ve duygularınızı da yönetmeniz gerekebilir.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden yardım talep eden insanlar olacaktır. Strese girmek yerine çevrenizdeki kişilerin aslında size ne söylemeye çalıştıklarına odaklanarak onları anlamaya çalışın.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ile ilgili işlerle daha çok ilgilenmen gerekecek. Tadilat ya da bakım meselelerini daha fazla ertelememelisin. Profesyonellerden yardım istemek işlerin senin için daha sorunsuz hallolmasını sağlayabilir.

2 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün sizi üretken, hedef odaklı bir zihin çerçevesine sokuyor ancak bir yandan da hayal kırıklıklarını tetikleyebilir. Şimdi sorunlarla başa çıkmak mümkündür ancak bunu sabırsızlıkla yapmamaya dikkat edin. Bugün kişisel yaşamınıza odaklanmayı, güvenliğe, rahatlığa dikkat etmeyi ve daha fazla aşinalık, öngörülebilirlik arzusunu teşvik eder. Aynı zamanda sorumluluklara ve yeni keşiflere yönelebilirsiniz. İlk bakışta farklı dürtüleriniz arasında uzlaşma sağlamanın bir yolunu göremeyebilirsiniz. Bugünkü bölünmüş duygu nedeniyle doğru karar vermek için ideal bir zaman değil. Bunun yerine küçük değişiklikler, iyileştirmeler, ayarlamalar ve düzenlemeler yapmayı hedefleyin.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın fikrinden yola çıkarak, işinizle ilgili farklı yöntemleri denemek isteyebilirsiniz. Çevresel koşulların birden açıldığını görmek, sizi olumlu etkiliyor. Bugün bazı işlerinizde yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kariyer hayatınız ön plana çıkabilir. Aile içi veya seyahatlerde ani sorunlarla karşılaşabilirsiniz ancak maddi açıdan güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün her şey yolunda. Olması gerekenler olmaları gereken zamanda gerçekleşecek. İçinizde göz ardı edemeyeceğiniz bir heyecan var. Altıncı hissiniz sizin en büyük yardımcınız olmaya devam ediyor. Sevgilinizle birlikte bir şeyler yapmalı ve ikinizin de ilgisini çeken konularda konuşmalısınız. İleriye dönük planlar yapmak için çok uygun bir gün. Değerlendirin! İş hayatınızda çeşitli kararlar alırken zorlanabilirsiniz. Sürpriz bir şekilde gelebilecek bir fatura ya da hesapta olmayan bir harcama sizi üzebilir.

2 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 58" R
Ay
Boğa
24° 48' 28" R
Merkür
Başak
22° 06' 44" R
Venüs
Terazi
28° 44' 03" R
Mars
Yengeç
10° 01' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 53"
Satürn
Balık
14° 58' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 09"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 58"
Lilith
Terazi
09° 22' 45"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>