Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yardımseversin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2024, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda karmaşık düşünceler içerisine girebilirsiniz. Anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan daha önemli ve belirleyici olabileceğini de unutmayın. Doğru olana odaklanmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak ufak tefek problemler yaşanabilir. Düşündüklerinizi gerçekleştirme konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Dengeleri zorlamamanız daha iyi olabilir.

Maddi anlamda biraz daha sabırlı olmalısınız. İstediklerinize hemen ulaşmak istiyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerle yürüttüğünüz işler gündeminizde yer bulabilir. Şeffaf olmayan, yeterli gelmeyen söylemler işlerinizi zorlaştırırken birbirinize duyduğunuz güveni de zedeleyebilir. Bugün önceliği gölgelerin, ucu açık sözlerin konuşulmasına ve ortadan kaldırılmasına vermeniz daha iyi olacaktır.

2 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimde daha dikkatli olmalı ve duygularınızı net bir şekilde ifade etmelisiniz. İş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, ancak karar vermeden önce iyi düşünmenizde fayda var. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru bulabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın.

2 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yurtdışına gitme hayalleri kuran Yengeç burcuysan, aldığın olumsuz dönüşler seni yıldırabilir. Vize konusunda uzman bir kişiden danışmanlık almak isteyebilirsin. Bugün giymediğin kıyafetlerini ayırarak ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak isteyebilirsin. İnsanlara yardım etmek her zaman seni mutlu ediyor.

2 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içinde daha fazla huzursuzluk istememekte haklısınız. Bu bir alıp başını gitmek, kendi halinde olmak değil herkes için iyi bir düzen kurmakla ilgilidir. Bugün herkesi bir araya getireceğiniz, iyi gündemler ve değişiklikler konuşacağınız bir gün olabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evlilik ve ortaklara dair konular öne çıkıyor. Yakın ilişkilerinizde olumlu enerjiler etkili olacak. Ancak işe dair konularda uğraştırıcı durumlar içinde gözüküyorsunuz. Anlaşmalara ve sözleşmelere dair çalışmalarınızda ikna etmeniz gereken kişiler var. Daha anlayışlı ve sabırlı olmanız olumlu sonuçlar yaratabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizden gelecek ve ilişkiyi iyi bir faza götürecek teklifler karşısında kendinizi oldukça özel hissedebilirsiniz. Mutluluğa yelken açıyorsunuz.

2 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı şeyleri halletmek ve yoluna koymak için kendine çok yükleniyor olabilirsin. Bugün çevrendeki insanların seninle ilgilenmelerine izin vermeli ve kendine daha nazik olmalısın. Bazı şeyleri yoluna koymak için kendini çok yormamalısın.

2 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün geçmişinizden gelen konular yeniden ele alınabilir. Kariyeriniz, mesleki ilişkileriniz veya uzun vadeli planlarınızla ilgili bazı gecikmeler mümkündür. Halihazırda devam eden projeleri geliştirmek için mükemmel bir dönemdir ve genellikle gözden kaçırabileceğiniz sorunları vurgulamak için çok faydalıdır. Düşünmek için iyi bir zaman ancak kesin yanıtlar için daha iyi dönemler de var. Bugün, projelerin üzerinden geçmek ve eski sorunlara bakmanın yeni yollarını keşfetmek için faydalı olsa da biraz kaotik veya kafa karıştırıcı da olabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde denge ve uyumu korumak önemli hale geliyor. Adil ve eşitlikçi olmaya çalışabilir, ilişkinizde kendiniz kadar karşı tarafı da düşünebilirsiniz, zira onun kafası düşündüğünüzden çok daha karışık olabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

2 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün partner, ortaklık, evlilik konularında dengede kalmakta zorlanabilirsiniz vehayatınızda iletişim sorunları gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz durgunlaştı. Dürüstlüğünüzü birbirinize gösteriniz. Özel hayatınızla ilgili küçük fedakarlıklar yapmaktan da kaçınmayın. Meslek hayatınızda aktif ve başarılı olabileceğiniz bu günü değerlendirin. Fikirlerinizle birlikte çalıştığınız kişileri etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı arkadaşlarınızla paylaşıp onlardan yardım isteyin. Zihinsel yorgunluğunuzu dindirmek için hayatınızda yapacağınız ufak değişiklikler etkili olabilir

2 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 19' 27" R
Ay
Boğa
05° 53' 51" R
Merkür
Akrep
06° 58' 34" R
Venüs
Yay
00° 29' 49" R
Mars
Yengeç
23° 15' 12" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 15" R
Satürn
Balık
13° 22' 32"
Uranüs
Boğa
26° 24' 29"
Neptün
Balık
27° 47' 51"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 08"
Lilith
Terazi
12° 16' 31"
True Node
Koç
06° 35' 54"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>