Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yenilikçisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gündesiniz.

Mesleki belirsizlikleri tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda biraz sıkıntılar yaşanabilir. Temkinli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızla mantığınız çatışma halinde olabilir sevgili yengeçler. Yoğun düşünceler ve sorumluluklar sizi fazlasıyla yoruyor fakat negatif düşüncelerden bir an önce kurtulmalısınız. Bugün önemli kişilerle görüşmeler yapabilir, ilişkilerinizi sağlamlaştıracak yeni adımlar atabilirsiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal yönden daha hassas olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, içsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişime geçmek ve duygularınızı paylaşmak size iyi gelebilir. Dikkatli olmanızda fayda var, çünkü ani tepkiler verebilirsiniz. Kendinizi dinleyerek, olaylara daha sağlıklı bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Özelliklehayatınızda, sezgilerinize güvenmeli ve detaylara dikkat etmelisiniz. İyi bir denge kurarak günü tamamlayabilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun!

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Yengeç burcuysan, farklı ve yenilikçi projelere odaklanarakhayatında ilgi uyandırabilirsin. Toplumsal konular veya sosyal sorumluluk projeleri ilgini çekebilir. Arkadaşlarınla birlikte katılacağın etkinliklerde özgün tarzını yansıtmak için fırsatlar yakalayabilirsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bu kararların hangi etki altında oluştuğunu, sonuçlarını iyi bilmelisiniz. Bu konuda ailenizden ya da değer verdiğiniz diğer kişilerden gelen hayat tecrübelerini, önerileri de dikkate almanızda fayda var. Çok istemek gözünüze perde indirebilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle ilişkiler ve evlilik hayatınız üstünde daha ciddi durmanız gerekebilir. Olayları daha sorumlu bakma eğitimi içindesiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizi gözden geçirebilir ve çıkabilecek kararlarda çekimser kalabilirsiniz. Zamanı düşüncelerinizden uzaklaşarak geçirmenizde fayda var.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evde sakin bir şekilde vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. Tek başına kafanı dinlemek, daha sonrası için enerji toplamana vesile olacak. Özellikle uyku düzenine dikkat etmeli ve kendine vakit ayırarak dinlenebilmelisin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugünve kariyerle ilgili yaratıcı fikirler geliştirebilirsiniz. Para kazanma konusunda yeni stratejiler oluşturabilir ve kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. İş ortamında veya kamusal alanlarda çekiciliğinizle dikkat çekeceksiniz. Bugün, başarıyla liderlik yapabilir ve ilham verici fikirlerle projelerinizi yönlendirebilirsiniz. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan yeni ve ilginç bilgiler öğrenebilirsiniz.Hayatınızın diğer alanları ile ilgilenirken aşk hayatınız biraz geride kalsa da bunu telafi edecek zamanınız olacak.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kincilik yönleriniz ortaya çıkabilir. Geçmişte yapılan yanlış bir davranış biçimi içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. İntikam duyguları içinde karşınızdaki kişiye iğneleyici bir şekilde dersini vermek isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ilişkileriniz, ortağınızla ilgili konular ön plana çıkabilir ayrıca yurt dışı, eğitim, seyahat konularında kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeniz mümkün değil. Bugün, partnerinizin size olan davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Birlikte ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin, size sunacakları olanakları ret etmemeli, kazanacağınız fırsatları gözden geçirmelisiniz. Yeteneklerinizi doğru değerlendirmelisiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 15' 43" R
Ay
Boğa
04° 57' 08" R
Merkür
Akrep
06° 52' 44" R
Venüs
Yay
00° 25' 17" R
Mars
Yengeç
23° 13' 31" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 21" R
Satürn
Balık
13° 22' 42"
Uranüs
Boğa
26° 24' 36"
Neptün
Balık
27° 47' 57"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 18"
Lilith
Terazi
12° 16' 06"
True Node
Koç
06° 36' 00"
Son Güncelleme : 18/10/2024 06:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>