Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden uzaklaştığınızı hissedebilirisiniz. Yeni bir ilişkinin sizin için gerekliliği üzerinde düşünebilir, dostlarınızla bunu paylaşarak fikirlerini almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışabilirsiniz.

Bugün, ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz çalışmalarınız için olumlu etkiler alacaksınız. Yatırımlarınızın sonuçlarını uzun vadede görebilirsiniz.

Kafanızı kurcalayan sorunlar ve özellikle İlişkiniz konusunda gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hobilerinizle ilgilenmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Kendi mekanınızda bulunma isteğiniz güvenlik ihtiyacınızdan da kaynaklanıyor. Bugün dostlarınızla evinizde buluşmak isteyebilir ve hoş saatler geçirebilirsiniz. Duygusal karmaşa hissedebilir, sevgiden bunaldığınız anlar yaşayabilirsiniz.

21 Ocak 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 14:43 olana dek Ay-boşluk etkisi altındayız. Yakın çevre bağlantılı her konuda titiz davranmanız, hareketlerinize gayet dikkat etmeniz, hizmet duygusuyla dolu olmanız anlamındadır. Yani ister istemez, her şeyin düzgün bir şekilde yürümesi için elinizden geleni yaparsınız. Yaşadığınız çevredeki bir ufak sorun veya can bildiğiniz insanların başındaki bir problem en az onlar kadar sizi ilgilendirir. Hassasiyetiniz ön plandadır. Fakat bunun altında yatan en önemli sebep, hayatı daha düzgün ve huzurlu yaşamak adınadır. Tabi ki kimi zaman eleştirel davranabilir ve bazı kişileri uyarma gereği duyabilirsiniz. Bu tamamıyla sevgi ve iyilik adınadır.

21 Ocak 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizle birlikte ortak uyum içinde yeni başlangıçlar yapabilir, yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. Yakın çevrenizde dikkat çekici bir tavır sergiliyor ve cazibenizi romantik bir şekilde kullanıyorsunuz. Sevdiklerinize karşı duygusal davranma ihtiyacı içindesiniz. Akşam saatlerinle dostlarınızla birlikte olacaksınız.

21 Ocak 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı gerektiren (miras, kredi, nafaka, sponsorluk, burs, faiz, sigorta v.b), refah ve mutluluğunuzu ilgilendiren konuların veya anlaşmaların ön planda olduğu günler. Bu alanlarda sınırlarınızı belirlemeli ve pazarlıklarda elinizi güçlendirmenin yollarını bulmalısınız. Ancak, bir şey vermeden bir şey alamayacağınızı unutmamanız gerekiyor. Eşitlik prensibiyle hareket etmeniz durumunda isteklerinizi elde etmeniz veya istediğiniz pozisyonu yakalamanız daha kolay olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi sabah saatleri hariç(zira engellenmişlik ve bastırılmışlık hissi ön planda olabilir), rutine sıkışıp kalınmaması gereken ve yeni yollarla ilerlenilebilecek bir hafta sonu. Yeni keşifler yapabilir, yeni yöntemler deneyebilir veya yeni yolları test ederek belli işlerimizde verimi arttırabilir ya da yenilikçi olarak ve parlak fikirlerin peşinden giderek daha etkili çözüm yolları bulabilir, keyifli yaratıcı planlar yapabiliriz.

19 Ocak 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrede devam eden hareketlilik sizi canlı tutuyor. Ancak sizi bağlayan konular ve kardeşlere ilişkin sorumluluklar öncelikli olabilir. Biraz sakin olmalı günün ilerleyen saatlerine odaklanmalısınız. Ailede olup bitenler, onların sizden beklentileri doğrultusunda hareket etmeniz gerekecek. Evde düşünülen değişiklikleri yardımlaşarak tamamlamaya gayret edin.

21 Ocak 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN romantik yönünüzü daha da ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz. Geleneksel yönleriniz size zaman kaybettirebilir.

21 Ocak 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tedbirliliğinizi biraz terk edip daha atak davranmaya başlayabilirsiniz. İletişime geçmek için de büyük istek duyacaksınız; bunu herhangi bir yolla gerçekleştirebilirsiniz. Gelecekten bekledikleriniz sizi heyecanlandıracak nitelikte olabilir.

21 Ocak 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 42' 20" R
Ay
Boğa
27° 05' 36" R
Merkür
Başak
22° 24' 33" R
Venüs
Terazi
28° 55' 43" R
Mars
Yengeç
10° 06' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 25"
Satürn
Balık
14° 58' 13"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 35"
Lilith
Terazi
09° 23' 48"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>