Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Yollar Arıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Duygularınızı ifade ederken hata yapmaktan kaçının. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri ona göre belli etmelisiniz.

Mesleki anlamda kendinize olan güveninizi net olarak belli etmeye çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkileriniz ve kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler yeni kararlar almanızı ve değişimlere açık olmanızı gerektirebilir. Duygularınızı profesyonelce yönetmeniz ve önünüze bakmanız önemlidir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal anlamda biraz dalgalı bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde hassas olmanızda fayda var, onların duygularını anlamaya özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlayabilir ve duygusal zorluklarla başa çıkabilirsiniz. İş hayatınızda ise yaratıcı ve işbirlikçi enerjiler size yardımcı olabilir. Eğer yeni fikirleriniz varsa paylaşmaktan çekinmeyin, destek bulabilirsiniz. Sağlık konusunda ise düzenli beslenme ve spor yapma konularında daha dikkatli olmanız gerekebilir. Aşırıya kaçmamaya özen gösterin. Umuyorum ki bugün size huzur ve denge getirir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yengeç burcuysan, ilişkinizin tek düze olmasından sıkılabilirsin. İlişkinize hareket katmak için farklı aktiviteler araştırıyorsun. Birikimlerini doğru alanda değerlendirmek istiyorsun. Yakın bir arkadaşından bu konular hakkında tavsiye alabilirsin. Ama yine de iyi düşünmen gerek bir konu olduğunu çok iyi biliyorsun.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evden yönetebileceğiniz işleri belirlediğinizde dışarıdaki zamanınızı daha iyi kullanabilirsiniz. Yoğunluğun içinde kendinize molalar oluşturabilmek duygularınızı ve düşüncelerinizi daha iyi anlatmanızı, göstermenizi sağlayabilir. Bugün o molaları planlamaya akşamdan başlayabilirsiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay sizi evlilikte ve karşıtlık içeren konularda oldukça hassas sıkılıyor. Olaylar karşısında daha bağımsız ve akılcı bir tutum izlemeye çalışmalısınız.

21 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşleri son dakikaya bırakma eğiliminiz var ve bu yaklaşım genellikle işe yarıyor. Özelliklecephesinde, önemli bir teslim tarihini kaçırırsanız gözden düşebilirsiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ortamlara girmek yeni insanlarla muhatap olmana vesile olabilir. Yeni arkadaşlıklar, farklı bakış açıları ve güzel hisler seni saracak. Bugün insanlarla daha iyi anlaşabileceğin bir gün olacak senin için.

21 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün pratik işlerde yaratıcı bir yaklaşımınız var ve harika bir formdasınız. Özellikle para, para kazanma fikirleri,ve kariyer meseleleri konusunda. Ayrıca özel hayatınızda da bir mıknatıs kadar çekim gücüne sahipsiniz. Bugün liderlik ettiğiniz veya yönettiğiniz şeylerde oldukça başarılı olabilirsiniz. Harika bir satın alma fırsatı da ortaya çıkabilir. Gün sizi ilham verici bir fikirle buluşturabilir. Arkadaşlarınız ve çevrenizdeki dünya hakkında yeni ve ilginç şeyler öğrenmek için mükemmel bir zaman. Şu anda çok fazla şey özümsemiş durumdasınız ve etkileşimler aracılığıyla ilham bulmak için harika bir konumdasınız.

21 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün görüşeceğinizin kişilerin, sosyal başarılarınıza katkıları olabilir. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda, yaptığınız çalışmalardan dolayı takdir göreceksiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında bazı krizsel süreçler gerçekleşebilir. Ancak sağlığınızla ilgili ilahi koruma sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz. Bu konuda uygun kişilerle bir arada çalışmak isteseniz bile, çevresel koşullar olumsuz gelişebilir.

21 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>