Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzda başlayan etkiler önemli değişikliklere işaret ediyor, duygusal reaksiyonlarınızı kontrol edemezseniz zor koşullarla karşılaşabilirsiniz. En iyisi etraflıca düşünmeden kararlar alıp uygulamayın.

İş konularında biraz daha esnek olun. Başkalarıyla ilişkilerinizde anlaşmazlıkla suçlanabilirsiniz. Kendi fikirlerinizin doğruluğuna inancınız tam olsa da onları uygulamak için daha ağır hareket etmelisiniz.

Haberleşme konularında oldukça yoğun bir gün yaşamanız mümkün görünüyor. Acil şekilde halledilmesi gereken maddi sorunlarınıza sürpriz paralar çare olabilir.

Kontrol edemediğiniz olaylar ve yeni gelişmeler sizi rahatsız edebilir. Bugün daha önlemci olmalı ve bu arada sağlığınıza da önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sıkıldığınız durumlar hangi konuda olursa olsun yardım arayabilirsiniz, fakat insanlara gerekenden fazlasını anlatmamalısınız. Son derece kararlı olacağınız ve doğru hükümler vereceğiniz bir dönemdesiniz. Yalnız kalma ihtiyacı hissedecek zaman zaman çevrenizden uzaklaşacaksınız.

22 Ocak 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba  günümüzün ilk etkili enerjisi, saat 08:22 Ay-Uranüs karşıtlığıdır. Bir yandan evimiz içinde, ailemizi ilgilendiren konularda nazik paylaşımlara bir hayli ihtiyacımız var. Diğer yandanhayatında, toplumsal sorumluluklarımız bizi bir hayli yoruyor. Biz karşılıklı uzlaşıdan yanayız. Fakat başkaları bizim üzerimizde baskı kurduğunda buna tahammül göstermekte zorlanabiliriz.

22 Ocak 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinizle ortak fikir alış verişleri içinde olmalısınız., Bir süredir beklediğiniz güzel ortamlara kavuşacaksınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Fakat bazen farkında olmadan çevrenize ters düşebiliyorsunuz. Biraz da onların fikirlerine saygı göstermelisiniz.

22 Ocak 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı gerektiren (miras, kredi, nafaka, sponsorluk, burs, faiz, sigorta v.b), refah ve mutluluğunuzu ilgilendiren konuların veya anlaşmaların ön planda olduğu günler. Bu alanlarda sınırlarınızı belirlemeli ve pazarlıklarda elinizi güçlendirmenin yollarını bulmalısınız. Ancak, bir şey vermeden bir şey alamayacağınızı unutmamanız gerekiyor. Eşitlik prensibiyle hareket etmeniz durumunda isteklerinizi elde etmeniz veya istediğiniz pozisyonu yakalamanız daha kolay olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi sabah saatleri hariç(zira engellenmişlik ve bastırılmışlık hissi ön planda olabilir), rutine sıkışıp kalınmaması gereken ve yeni yollarla ilerlenilebilecek bir hafta sonu. Yeni keşifler yapabilir, yeni yöntemler deneyebilir veya yeni yolları test ederek belli işlerimizde verimi arttırabilir ya da yenilikçi olarak ve parlak fikirlerin peşinden giderek daha etkili çözüm yolları bulabilir, keyifli yaratıcı planlar yapabiliriz.

19 Ocak 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ağırlaşan sorumluluklara rağmen engelleri aşabilirsiniz. Sizi harekete geçiren özel hayatta olup bitenlere karşı akılcı bir yol izlemeyi denemelisiniz.. Kendi beklentilerinize sarılmak, evdeki düzenlemelerin üstesinden gelmek önemli olacak. Taşınma ya da evde yapılması gereken onarım işleri üzerinizde baskı kurabilir. Öfkenizi biriktirmekten kaçının.

22 Ocak 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLEVİ konularda hassassınız. Sabit düşünceleriniz yüzünden bocalayabilirsiniz. Değer yargılarınız sizi kararsız kılabilir..

22 Ocak 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışveriş yapma isteği duyabilir ve ani dürtülerle düşüncesizce para harcayabilirsiniz. İstediğiniz her şeye bir anda sahip olma arzunuzu engelleyemezseniz, yapacağınız harcamalar daha sonra canınızı sıkabilir.

22 Ocak 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 42' 45" R
Ay
Boğa
27° 11' 33" R
Merkür
Başak
22° 25' 19" R
Venüs
Terazi
28° 56' 14" R
Mars
Yengeç
10° 06' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 27"
Satürn
Balık
14° 58' 12"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 34"
Lilith
Terazi
09° 23' 51"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>