Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cesaretinizi arttıracak atılımlar gerekiyor. Başarısızlık, çekingenlik gibi korkularınızı, üstlerine giderek ortadan kaldırabilirsiniz. Aşkla yeni tanışıyormuş gibi enerjiksiniz.

Birtakım ayrıcalıklar, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor. İş yaşamınızda, becerileriniz yanında aynı zamanda inançlarınızı da sergileme ayrıcalığınız var.

Tamamen saplantılı bir eleştirme arzusundan kaynaklanan düşüncelerden etkilenmemelisiniz. Çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesi sizi fazla üzmemeli..

Size yönelik bir ilgiyi fark etmeniz gerekiyor. Yaşamınızda köklü değişimler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutsuz biri imajı, etrafınızda gelişecek olayları size karşı geliştirebilir. Sarsıldığını düşündüğünüz bir ilişkinizde her şey yerli yerinde duruyor, rahat olun. Çevrenizdeki oldukça iddialı yeni insanlar hakkında yapacağınız isabetli tahliller, sonradan karşılaşabileceğiniz sıkıntıların önünü kesebilir. İş ve sosyal yaşamınızda bugünlerde yersiz kuruntulardan korunmalısınız.

23 Ekim 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 23 Ekim saat 09:10-22 Kasım saat 05:48 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, hangi konuyu hayatımızda ön planda tutuyorsak onu elde etmek anlamındaki güçlü mücadelemizin işaretidir. Ancak bu mücadelenin sonucunda elde edebileceklerimizi sürekli kılabilmek için gerçekçi olmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi, Merkür-Akrep burcunda geri harekette. Bu da gösteriyor ki, biz Güneş seyri boyunca, gayet anlamlı ve derinlikli bir şekilde düşünebileceğiz. Aşkı sorgulayacağız, sahip olduğumuz veya olamadığımız her şeyi ardındaki nedenlere ulaşmaya, tutkulu bir aşk nasıl yaşanır, bizim ilişkimizde neler tam veya eksik bunlar üzerinde duracağız. Bir başka bedenle, ruhla, kişiyle ortaklaşa hareket edebilmenin yollarını öğreneceğiz. Bilirsiniz, sevdiğimiz şeyler tarafından ayartılır, korktuklarımızla imtihan oluruz. İlişkiler ve hayatın kendisi bize sorumluluk yükler ancak bizi  büyütür, geliştirir.

23 Ekim 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek için, işbirliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Bugün, bir çok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Maddesel değerlerinizi sorgulamak için, gerekli tüm şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

23 Ekim 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarına yardım etmek veya tavsiyelerde bulunmak isteyebileceğiniz bir gün. Ancak, diğerlerinin işleriyle ilgilenirken kendi hayatınıza ilişkin bir şeyleri kaçırmaktan uzak durmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Ufak tefek aksilikler ya da plan dışı gelişmeler günlük akışınızda ya da daha büyük ölçekli planlarınızda bazı uyarlamalar yapılmasını gerektirse de, bu gelişmeleri rahatsız edici değil, evrenin bir hediyesi olarak görmeli ve gerekli düzeltme ya da değişiklikleri yaparak hedefleriniz doğrultusunda ilerlemelisiniz.

23 Ekim 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi iyi ifade edememenin getirdiği sıkıntılar söz konusu. Duygusal huzursuzluklar eklenince planlarınızı aksatabilirsiniz. Biraz bugünde kalmak, eldeki işleri toparlamak için planlı olmaya çalışın. Zira sizi koruyan etkilerle pek çok endişeden uzak durmayı başarıyor, kendinize güven verecek önemli adımlar atabiliyorsunuz.

23 Ekim 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zenginlik... Bugün her alanda az ve öz konuşarak son noktayı koymayı başarıyorsunuz. İlişkileriniz bu sayede güvenilirlik kazanıyor.

23 Ekim 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

23 Ekim 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 55' 19" R
Ay
İkizler
14° 30' 57" R
Merkür
Başak
24° 42' 58" R
Venüs
Akrep
00° 26' 36" R
Mars
Yengeç
10° 47' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 26"
Satürn
Balık
14° 52' 50"
Uranüs
Boğa
27° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 26' 49"
Plüton
Oğlak
29° 43' 23"
Chiron
Koç
22° 09' 29"
Lilith
Terazi
09° 32' 04"
True Node
Koç
06° 39' 10"
Son Güncelleme : 23/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>