Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sevdiğinizi Paylaşamıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var. Elde edecek olduğunuz duygusal güçten doğru anlamda yararlanmanız geremekte. Sınırların bilincinde olabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

Kendinizi geliştirmek ve işinizde başarılı olmak için etkin adımlar atacaksınız. Arzu ettiklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Koşulların tam da istediğiniz gibi olabileceği bir günde olduğunuzu da unutmamalısınız.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Her türlü sorunun ve sıkıntının geride kalmasını sağlamanız gerekiyor. Paylaşımların da belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin açınızdan önemli sayılabilecek olgularla karşılaşabilirsiniz. Çevresel koşulların her açıdan belirleyici olabileceğini unutmamalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün sosyal etkileşimler ve arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşama zamanı olabilir. Toplumsal etkinliklere katılın, grup projeleri üzerinde çalışın ve yeni bağlantılar kurun. Arkadaşlarınızla keyifli anılar biriktirin.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kötü alışkanlıkları olan bir Yengeç burcuysanız, sağlığınızdan dolayı bırakma kararı alabilirsiniz. Organizasyon, pazarlama gibi alanlarda çalışıyorsanız, kariyer çevrenizi genişletecek yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Kendi işinizi kurma planları yapan bir Yengeç burcuysanız, güvendiğiniz bir akrabanızla yol alma fikrine sıcak bakacaksınız. Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa partnerinizi arkadaş çevresinden kıskanabilirsiniz.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilginin kullanıldığı, hayalin yaşandığı bir dünya isteyebilirsiniz. Bunu tek başınıza kurmak yerine çevrenizle, sevdiklerinizle işbirliği içinde olmak önemli olacaktır. Bazen sizi olmaza sürükleyen durumların içinden kendinize fırsatlar çıkarabilirsiniz.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklıklarınız ve aradığınız parasal destekler sizi meşgul ediyor. Beklemede kalan ortak borçlar konusu bugün yerini daha rahat şartlara bırakacak. Ödemelerinizi yeniden tasarlamak konusunda destek alabilirsiniz. Yine de duygusal açıdan endişeler yaşamanız söz konusu. Özellikle duygusal yakın bağlar sizi planlamadığınız yenilenmeler götürecek.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan eksiklerinizi görüp partnerinizle tamamlama noktasında verimli düşünebilirsiniz. Göreceğiniz yardım da motivasyonunuza katkıda bulunabilir.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın zamandaki başarısızlıkların seni derinden üzmüş olabilir. Üzülmek yerine yapılanlardan ders çıkarmak senin için daha önemli olmalı. Daha iyisini yapmak için geçmişteki hataları belirleyip onları tekrarlamamak gerekecek.

23 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün sizi fikirlerinizi paylaşmaya ve güzel şeyler yaratmaya teşvik ediyor. Yaratıcılığa, romantizme ve eğlenceye daha güçlü bir odaklanma olabilir. Fikirlerinizi daha yenilikçi ve dinamik bir şekilde ifade etmek için harika bir zaman. İnsanlar zihninize ve zekanıza ilgi duyabilir veya özellikle ilgi çekici olan insanlarla bağlantı kuruyor olabilirsiniz. Aşk hayatınızı düşünmeye veya analiz etmeye ve duygularınızı sözlü olarak ifade etmeye daha yatkınsınız. Bugün, dikkatinizi dağıtan şeyleri ortadan kaldırmak ve bir öncelik üzerinde çalışmak için iyi durumdasınız. Bu da, kişisel gelişime ve kendinize daha fazla yatırım yapmanız için size ilham verebilir.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun ilişkileri seviyorsunuz. Hedeflerinizde ve deneyimlerinizde güçlü konumlar arıyorsunuz. Kolay tatmin olmayan bir yapınız var. Bugün, içsel disiplininiz mükemmel bir şekilde seyrediyor. Finans konularında başarılısınız.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Becerikli işlerin ödüllendiriliyor. Bu konu hakkında öğrenilmesi gereken her şeyi öğren. Okula geri dönebilirsin, böylece yeni bir eğitim alabilir ya da verebilirsin. Üstelik bilgili, güvenilir, sabırlı ve başarılısın. Finansal konularda ise sana iyi haberlerim var. Zorlu bir şey yapma isteğin var. Bu yüzden kendine yeni bir çalışma alanı oluşturabilirsin.

23 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz boyunca gözden kaçırdığınız bazı hatalarınızla bugünlerde yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz. Sizden adım atmanızı bekliyor. İş yerinde bazı olaylar bugün istemediğiniz bir biçimde gelişebilir, ama sizin de elinizden şu anda hiçbir şey gelmeyebilir. Sabırlı olmalısınız, tecrübe edineceksiniz. Şans da size yardıma gelecek. Maddi sıkıntılar yüzünden gerilim içerisine girmeniz mümkün. Uzun zamadır devam eden sağlık probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

23 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>