Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yaşam Standartlarını Öne Çıkaracaksınız Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne türlü sıkıntının yakın zaman içerisinde çözüme kavuşma ihtimali var.

Beklenmedik sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacak olsanız da mücadele etmekten kaçınmayacaksınız. Amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini unutmayın.

Maddi konularla ilgili sizi zorlayabilecek bazı etkiler alabilirsiniz. Elinize geçen fırsatların yeniden değerlendirilmesi gerekiyor. Harcamalarınızın istikrar içerisinde olmasını sağlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uyku sorunlarınız karşısında bilinçsizce hareket etmek yerine bir doktorla görüşmeniz faydalı olabilir. Ama en iyi tedavi bile olsa yanıt vermediğinizde hiçbir şeyin işe yaramayacağını unutmamalısınız. Bugün kendinizi toparlayabilmek adına yaşadığınız yeri düzenlemek ve alışkanlıklarınızı gözden geçirmek önemli olacaktır.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün rutinlerinizi biraz değiştirmek isteyebilirsiniz. Yeni bir hobiye veya aktiviteye başlamak için harika bir gün olabilir. Ayrıca, sağlık ve fiziksel formunuzla ilgilenmek için zaman ayırabilirsiniz. Kendinizi daha enerjik ve canlı hissedebilirsiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam standartlarınızı öne çıkaracağınız bir gün sizi bekliyor. Bir süredir aksattığınız ödemeler karşınıza sorun olarak çıkabilir. Özellikle kendi işinizi yapıyorsanız, alacaklarınızı tahsil etmek için hukuki yollara başvurmak zorunda kalacaksınız. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysanız geçmişten gelen bir telefon ya da mesajla tekrar eskiye dönmeyi düşünebilirsiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim trafiğiniz yoğun olabilir. İnsanlarla doğrudan ilgilenmek, talepleri karşılamak noktasında bir ortamda bulunabilirsiniz. İçinizde kendinizi sıkışmış ve bazı konularda yetersiz hissettiren olumsuz düşünceleri kenarda bırakmak için bugün çevrenizden öğrenecekleriniz yardımcı olabilir.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ticari konularda hareketlenmeler olabilir. Aldığınız kararları tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkat etmelisiniz. Gün içinde birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha uyumlu olmalısınız. Ani değişiklikler sizi strese sokabilir. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili çaba sarf edebilirsiniz. Duygusal konularda aldanmalar olabilir.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar başkaları ile fikir paylaşımı içerisinde son derece hevesli olsanız da dostunuzu düşmanınızı iyi ayırt etmeniz gereken bir gündesiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne pratiklik katman gerekebilir. Karşılaştığın sorunlara pratik yaklaşman gerekecek. Çevrendeki insanlar da senin bu pratik zekana hayran kalıp bazı şeylerde seni örnek olarak alabilirler. Net olmak en iyisi.

24 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğrenme, ulaşım ve temel iletişimle ilgili bazı gecikmeler görebilirsiniz. Şimdi bazı konuları yeniden çalışma veya düzenleme öne çıkabilir. Önemli randevuları ve işleri hatırlama konusunda dikkatli olmak en iyisidir. Kardeşler veya komşularla çözülmemiş sorunları yeniden ele alma ihtiyacı doğabilir; konuların daha fazla gözden geçirilmesi ve incelenmesi gerekebilir ve iletişim ve ulaşım cihazlarındaki mekanik sorunlar, nasıl bağlantı kuracağınız konusunda yeniden düşünmeye sevk eder. Bu deneyimler sayesinde, kendinizi ifade etmenin başka türlü aklınıza gelmeyecek yeni yollarını keşfedebilirsiniz!

24 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yararlanabilirsiniz. Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir eve veyayerine bir taşınma aşamasında olabilirsin. Sana olumlu bir enerji öncülük edecek. Arzu ve niyetlerin üzerine meditasyon yap.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz. Ortak düşünceye sahip arkadaş çevrenizle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün, katılacağınız toplantılarda yapıcı ve duygusal konuşmalarınızla çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 36' 38" R
Ay
Boğa
25° 42' 12" R
Merkür
Başak
22° 13' 42" R
Venüs
Terazi
28° 48' 37" R
Mars
Yengeç
10° 03' 23" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 06"
Satürn
Balık
14° 58' 39"
Uranüs
Boğa
27° 04' 58"
Neptün
Balık
28° 29' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 49"
Lilith
Terazi
09° 23' 09"
True Node
Koç
06° 38' 30"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>