Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dikkat Dağınıklığı Yaşıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2023, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Duygularınızı biraz daha ılımlı ifade etmelisiniz.

Mümkün olanlar üzerinde etkinlik göstermeye çalışmalısınız. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da kafanızın karışmasına neden oluyor. Daha mantıklı adımlar atmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda daha kontrollü olmalısınız. Fırsatları değerlendirme konusunda elinizden geleni yapmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizi çok fazla dile getirmek istemeyecek ve kendi iç dünyanıza çekilmenin yollarını arayacaksınız. Olabilecekler üzerinde etkinlik gösterme arzunuz ve isteğiniz de var. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha beklemede kalmaya çalışın.

22 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kariyerinizle ilgili yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ekip çalışmalarında liderlik rollerini üstlenebilir ve yeteneklerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda, sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

22 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür Retrosu bugün resmi olarak başlıyor. Detaycı yaklaşımınız ve eleştirel yönünüz öp planda olacak. Çevrenizdeki kişilerinin söylemlerine alınganlık yapabilirsiniz. Hayatınızın yoğunluğundan kendinizi sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. İşlerinizi halletmek için odağınızı toplamakta güçlük geçeceksiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstekleriniz hayatınızı istediğiniz gibi yaşamak konusunda sizi kaygılandırabilir. Gözünüzü döndürecek kadar yoğun bir çabanın içinde olmak sizin için önemli ve değerli olan birçok konuyu hayatınızdan uzaklaştırabilir. Bu riske girmemek için kenara çekilmeyi, geri planda kalabilmeyi ve yaşantınızın manevi kolonlarına tutunmayı bir zaman kaybı olarak görmemelisiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde zorlandığınız durumlar oluşabilir. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Ailenizle ilgili olaylar sizi zor durumlara sokabilir. Bu konuda rahatlamak için arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi sorgulama moduna geçebilirsiniz. Onların sizin hakkınızdaki fikirlerini ve düşüncelerini de merak edebilirsiniz. Bu kadar duyar kasmanıza gerek yok.

22 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seni etkileyecek olayları kontrol etmekte zorlanacaksın. Panik yapmamaya devam etmelisin. Sakin kalıp akıllıca çözümler üretmeye çalışmak senin için en iyi yöntem olacak. Duygusal davranmaktan kaçınmalısın.

22 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün duygusal ve hassas bir gün sizi bekliyor. İçsel dünyanızda derin düşüncelere dalabilir ve duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmak için harika bir gün olabilir. Şimdi, aile ve evle ilgili konulara odaklanmak önemlidir. Evde düzenlemeler yapmak, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek veya aile üyelerine destek olmak, sizi mutlu edecek ve içsel huzur sağlayacaktır. İçsel dünyanızda dengeli ve güvende hissettiğinizde en iyi versiyonunuzu ortaya çıkarabilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak, duygusal ihtiyaçlarınızı ifade etmek ve sevdiklerinizle derin bir bağ kurmak önemlidir. Empati yeteneğiniz ve anlayışınız, ilişkilerinizi güçlendirecek ve sevdiklerinizin size olan güvenini artıracaktır.

22 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşulların değişken tablolar çizmesi, sizin kararlı bir rota belirlemenizi engelliyor. Sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olantekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Bugün sakin olmaya ihtiyacınız var.

22 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

22 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uplifers önerisi: Şüphesiz ki özgüveni yüksek insanları kalabalık bir topluluk içinde bile olsa kolayca fark edebiliyoruz. Çalışmalar, yüksek özgüven seviyesine sahip insanların hayatlarında daha başarılı işler yaptıklarını, insan ilişkilerinde daha iyi olduklarını, profesyonel ve özel hayatlarında daha eğlenceli deneyimler yaşadıklarını ortaya koymakta. “Özgüveninizi artırmanıza yardımcı olacak 15 öneri”

22 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aile içi huzursuzlukların sizi etkilemesine izin vermeyin. Bugün dostlarınızdan aldığınız destekle, olayların olumsuz etkilerinden sıyrılabileceksiniz. Her zaman istediğiniz koşullar olmayabilir ve kendinizi kötü hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Yaşantınızda yeni gelişecek farklılıklar söz konusu olacak.

22 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 42' 15" R
Ay
Boğa
27° 04' 25" R
Merkür
Başak
22° 24' 23" R
Venüs
Terazi
28° 55' 37" R
Mars
Yengeç
10° 06' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 25"
Satürn
Balık
14° 58' 14"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 35"
Lilith
Terazi
09° 23' 48"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:28

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>