Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Becerileriniz Gelişiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Daha sabırlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. İçsel sorunların ve sıkıntıların tamamen geride kalmasına odaklanmaya çalışın.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Başarı olarak adlandırdığınız nokta aslında çok da uzağınızda değil. Doğru yaklaşımlar sayesinde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın.

Maddiyatl ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sabırlı olduğunuz takdirde her türlü olumsuzluğu da geride bırakabileceksiniz. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde bazı düzenlemeler yapmak, belki de bir değişikliğe gitmek isteyebilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissettiren duyguların ve eşyaların artık miadının dolduğunu kabul etmelisiniz. Bugün iyi bir fiziksel ve mental temizlik ile dinlemeye zaman ayırmak zihninizi ve kelimelerinizi toparlamanıza yardımcı olabilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün, finansal konular ve yatırımlar önem kazanıyor. Harcamalarınızı gözden geçirerek tasarruf yapma fırsatını değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda değerli eşyalarınızı yönetme veya yaratıcı yollarla gelir elde etme fikirleri üzerinde çalışabilirsiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Boşanma sürecinde olan Yengeç burcuysanız, yaşadığınız olaylardan çok fazla yıpranmış olabilirsiniz. Mal paylaşımında isteklerinizi net bir şekilde dile getireceksiniz. Arkadaşlarınızla güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Akşam yemeğini kendi elleriniz ile hazırlıyorsunuz. Mutfakta kendinizi geliştirdiğinizi fark edeceksiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yerine koyabileceğiniz hiçbir şeyi dert edinmemelisiniz. Özellikle maddi konularda bunu uygulamaya başlamak için iyi bir gün olabilir. Değer görme ve değer verme noktasında yaşadığınız olumsuz tecrübeler size duygularınızı daha iyi koşullarda ve bunu hak edecek insanlarla yaşamak için fırsat verebilir. Size düşen şey ise, bu fırsatı tepmek değil kullanmaktır.

20 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenize ya da eve yönelik işler daha dikkat çekici olabilir. Enerjinizi toplamak için kendinize de zaman ayırmaya çalışmalısınız.

20 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski partnerin dönüşü ya da hayatınıza yeni birisinin girmesi olası ancak yine de sorumluluklarınızı da bir kenara bırakmayıp onları hatırlamaya özen gösterin.

20 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük işlerini aksatmamak için daha fazla çaba göstermen gerekecek. Yapılması gerekeni ertelemek yerine zamanında harekete geçmelisin. Bu sayede omuzlarından büyük yük kalktığını fark etmek kendine daha çok zaman ayırmanı sağlayabilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi yerleşip rahat etmeye teşvik ediyor ancak bu her zaman daha iyi hissedeceğiniz anlamına gelmiyor. Bu nedenle, konfor ihtiyaçlarınıza öncelik verilmiş olsa bile deneyimlerinizi tamamlamanıza olanak tanıyan ayarlamalar yapmak en iyisidir. Neyse ki, başkalarıyla iyi geçinmek bugün hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur, bu nedenle çevrenizdeki insanlara hitap etme ihtiyacını gözden kaçırmadığınızdan emin olun. İşin içinde parasal kazançlar olabilir, işiniz ya da yetenekleriniz için teşvik edici geri bildirimlerden keyif alabilirsiniz. İçsel motivasyonunuzla bağlantı kurmayı hedefleyin, güvenlik ve aşinalık arzunuzu besleyin. Gün ilerledikçe enerjiler tutkulu duyguları davet edebilir. Yine de ilerlediğinizi hissetmeyebilirsiniz. Bir ileri bir geri olabilir ve esnek kalmak çok önemlidir. İlişkiler, kişisel hedeflere veya para meselelerine ters düşebilir ve işlerinizi halletmek için bilinçli olarak zaman ayırmanız gerekebilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutmayı sevmenize rağmen, son yıllarda fazla içinize kapandınız. Önemli aşamalardan geçtiğinizi başkalarının anlamayacağını zannederek, kendinizi üzüyorsunuz. Bugün seyahat planları yapacaksınız.

20 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

20 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yakın hissettiğiniz kişilerle önemli paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Moraliniz bir hayli bozuk ve bu da istenmeyen sorunlarla karşı karşıya kalabileceğiniz anlamına gelebilir. Atağa geçmek için biraz daha beklemede kalmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Enerjinizden doğru anlamda yarar sağlamanız gereken bir gündesiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde biriktirdiğiniz gizli duygularınızın açığa çıkarma konusunda biraz daha beklemelisiniz. Bazı alışkanlıkların farklı algılandığını bilerek, yaşantınıza yeni bir boyut getirmek isteyebilirsiniz. Bugün kısa yolculuklar için yakalayacağınız fırsatları değerlendirerek, yaşantınıza renk getirebilirsiniz. Olumlu gelişmeler gündemde.

20 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 42' 45" R
Ay
Boğa
27° 11' 33" R
Merkür
Başak
22° 25' 19" R
Venüs
Terazi
28° 56' 14" R
Mars
Yengeç
10° 06' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 27"
Satürn
Balık
14° 58' 12"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 34"
Lilith
Terazi
09° 23' 51"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>