Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Düşünceleriniz Değişiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişinin duygu ve düşüncelerini daha fazla önemseme ihtimaliniz var. İlişkinizi düşünerek hareket edebileceğiniz bugün içerisinde her şeyin daha da iyiye gitmesini sağlayacaksınız. Tüm olumsuzlukların yavaş yavaş ortadan kalkma ihtimali de var.

Güzel gelişmelerle karşılaşacak ve bu etkiler neticesinde var olan sorunları da ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. Hedeflerinizin yeniden güncellenebileceği bir süreçten geçmektesiniz. Geniş düşünmeli ve her şeyin iyiye gitmesi için mücadele etmelisiniz.

Finansal durumunuzda meydana gelen olumsuzlukları ortadan kaldırma şansınız var. Hedefleriniz doğrultusunda hareket ederken de kendinize çok fazla yüklenmekten kaçının. Güzel gelişmelerin sizi beklediği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde bulunan insanlarla daha olumlu iletişim kurmak isteyeceksiniz. Hayal ettiğiniz her şeyi gerçeğe dönüştürmenizi sağlayacak etkiler de alıyorsunuz. Girişimci yönünüz, güzel gelişmelerle karşı karşıya kalmanızı sağlayabilir. Genel olarak mutlu ve huzurlu olabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz sürece daha rahat adımlar atma şansınız var.

18 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün yaratıcı projeler ve hobilerle ilgilenmek keyifli olabilir. İçsel potansiyelinizi ortaya çıkarabileceğiniz bir gün olabilir. Aşk hayatında da sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Sevdiklerinizle duygusal bağlarınızı güçlendirmek için özel zamanlar ayırabilirsiniz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinizde aniden çıkan kavgada ne olduğunu anlamayacaksınız. İş arkadaşlarınızı tanımakta güçlük çekeceksiniz. Bu kişilere karşı duruşunuz değişebilir. Evli Yengeç burcuysanız, ilişkinizin tutkulu olması sizi olumlu etkiliyor. Kendinizi daha özgüvenli hissediyorsunuz. Arkadaşlarınıza yemeğe gitmek için güzel bir restoran araştırması yapıyorsunuz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kabuğunuzda kalmak ve burayı zenginleştirmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlara ve konulara olan bağımlılığınızı düşünerek bunu nasıl azaltabileceğinize odaklanabilirsiniz. Kendinizle kalmaktan korkmadığınızda bunu başarmanın zor olmadığını göreceksiniz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok yeni çalışmanın içinde yer alacak, zihinsel açıdan sizi yorabilecek konulara odaklanacaksınız. Son dönemde öğrendiklerinizin üzerine yenilerini eklemek ve kendinizi geliştirmeniz mümkün görünüyor. Yeni haberler ve kardeşlerle ilgili konularda sizi eyleme geçirebilir. Başkalarını ikna edeceğiniz konuşmalar yanında, çocuklarla ilgili meseleleri organize edebilirsiniz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim konularında şanslı olacak ve bir şeyleri çabalarınız ile düzeltebileceksiniz. Evinizde değiştirmek istediğiniz alanlarla da ilgilenmek için uygun bir gün olacak

18 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir yanlış anlaşılma seni gün boyu meşgul edebilir bugün. Bu olayın sonuçlarıyla uğraşmak seni yorabilir daha doğrusu. Bu konulara sabırla yaklaşmak senin için daha iyi olacak. Kendini anlatırken dolaylı davranmamaya özen göstermen gerekebilir o yüzden.

18 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün öğrenme hedeflerine ve günlük meselelere ışık tutuyor. Paylaşmak, konuşmak, ilerlemek ve meşgul olmak için daha güçlü bir arzunuz var. Ayrıca yeni seçenekleri keşfetmek için daha isteklisiniz. Gün, fikirlerinizi ve konuşmalarınızı hareketlendiriyor. Bir proje veya öğrenme girişimi hakkında hoşunuza gidecek yeni bir şey bulabilir, yeni bir fikir veya konu tarafından heyecanlandırabilirsiniz. Bir fikri harekete geçirmek güçlü bir arzu olabilir veya gelen bilgiler motivasyonunuzu ve eylem arzunuzu körükleyebilir. Merakınız güçlüdür, bu da ne istediğinizi sözlü olarak ifade etmenizi oldukça doğal hale getirir.

18 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

18 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşam muhteşem. Olumlu düşünmenin gücüyle başar. İlham verici bir zafer geliyor. Bir karar alma zamanı geldi.

18 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde karşıt düşünceler içinde olan kişilerin, mantıksal değerlendirmesini yapmadan önce, empati yeteneğinizi kullanmalısınız. Bilinç altı egonuzun çok yüksek olduğu bir gün içindesiniz. Arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden farklı sonuçlar çıkarmanız mümkün. Bugün sosyal ilişkilerinizi canlı tutmalısınız.

18 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 41' 56" R
Ay
Boğa
26° 59' 39" R
Merkür
Başak
22° 23' 46" R
Venüs
Terazi
28° 55' 13" R
Mars
Yengeç
10° 06' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 24"
Satürn
Balık
14° 58' 15"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 36"
Lilith
Terazi
09° 23' 45"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>