Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygularınızı Dile Getiriyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki tüm sıkıntıları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Daha bilinçli ve kontrollü olmanız gereken bir gün.

Karmaşadan uzak durmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Harekete geçmek için doğru zamanı kollamanız gerekiyor. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye almanız gerekiyor. Odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birini kaybetmemek için mücadele vermekle kendinden feragat etmenin aynı şeyler olmadığını bilmelisiniz. Bugün duygularınızı mantığınızla yönlendirmeniz gerekebilir. Kendinizi karşı objektif olduğunuzda ilişkilerinizdeki tutumlarınız da buna göre şekillenecektir.

24 Eylül 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün, finansal konularda daha fazla dikkatli olmanız gerekebilir. Harcamalarınızı gözden geçirip tasarruf yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda kişisel hayatınızda önemli bir adım atabilirsiniz.

24 Eylül 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hoşlandığınız kişiyle artık iletişime geçmek istiyorsunuz. Sosyal medya aracılığıyla duygularınızı dile getireceksiniz. Yüzünüze gülüp aynı zamanda da sizi kıskanan arkadaşlarınız olduğunu farkındasınız. Bu kişileri görmezden gelmeye devam edeceksiniz. Ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmek için kendinize vakit ayırmalısınız.

24 Eylül 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle zaman geçirmenin, evinizde olmanın önemi sizde her zaman fazla olabilir. Bazı konuları es geçmeyi öğrenmelisiniz. Ekonomik koşullarınızı zorlamayacak şekilde bir satın alma işlemi yapabilirsiniz, ailenizle fikir birliğinde olmaya çalışın.

24 Eylül 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

24 Eylül 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzü partnerinizle ilişkinizi değiştirmek için adımlar atmak hususunda tasarlayabilirsiniz, partnerinize sürprizler ve hoş şeyler yapabilirsiniz.

24 Eylül 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün şanslı olduğunu düşünebilirsin. İşlerinin istediğin gibi yolunda gitmesi sana keyif verecek. Ara verdiğin işlere dönüp tekrar bakmak için bol bol fırsatın olabilir. Yarım kalan işlere dönmeyi ihmal etmemelisin.

24 Eylül 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karar verme aşamasında kalbinizle aklınız arasında sıkışıp kalabilirsiniz. İçgüdülerinizi dinleyin, doğru kararları alacaksınız. Ailenizin ve sevdiklerinizin ilginize ihtiyacı var. Onlarla kaliteli zaman geçirin. Seyahat planları yapmak için iyi bir zaman. Yakın zamanda seyahate çıkabilirsiniz. Bugün, her cepheden çok sayıda farklı fırsatla uğraşacaksınız. Sosyal, finansal ve kişisel yükümlülüklerinizi yerine getirmeye hazır olun. Aileniz, arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız muhtemelen size yönelecektir ve siz bu baskıyla başa çıkma konusunda fazlasıyla yeteneklisiniz. Bugün birçok insana hem sözlerinizle hem de davranışlarınızla yardımcı olacaksınız.

24 Eylül 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

24 Eylül 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

24 Eylül 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mutlu bir aile hayatın olacak bugün. Kendini finansal güvencede hissediyorsun ve hayattaki küçük şeylerden büyü bulmada çok iyisin. Her şey harika görünüyor, şu an sabırlı olmalı ve uzun vadeli planlar yapmalısın. Hayallerini takip et. İnancında büyük bir sıçrama yaşıyorsun. İlginç ve güzel fırsatlar karşına çıkıyor. Onları iyi değerlendir.

24 Eylül 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili endişeleriniz sizi hırçın davranışlara yöneltiyor. Partnerinizinilişkilerinden rahatsızlıklarınız var. Hırçın davranmak yerine, bu problemi ona açıklamanın yolunu bulmalısınız. Zaman zamanortamında yaptığınız gevezelikler,sırlarının açığa çıkmasına neden olabilir. Uzun vadede düşündüğünüz zaman bunlar problem yaratabilir. Bugün tüm konuştuklarınıza dikkat etmelisiniz. Yeni yatırımlara imza atmadan önce detaylı düşünmenizde fayda var.

24 Eylül 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 13' 00" R
Ay
Boğa
19° 54' 17" R
Merkür
Başak
21° 28' 48" R
Venüs
Terazi
28° 19' 10" R
Mars
Yengeç
09° 49' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 44"
Satürn
Balık
15° 00' 24"
Uranüs
Boğa
27° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 29' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 19"
Chiron
Koç
22° 13' 49"
Lilith
Terazi
09° 20' 29"
True Node
Koç
06° 38' 15"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>