Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkinizde belirebilecek gerginlikler karşısında sabırlı ve gerçekçi olmalısınız. Bugün gerçeklerden uzaklaşıp yanlış anlamalara yol açabilirsiniz. Probleminiz yoğunlaşmakta ve ilişkiye gereken zamanı ayırmamanızda olabilir.

Fiziksel enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir gündesiniz. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir, yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Yüksek öğrenim görenler bugün eğitim fırsatları için araştırma yapabilirler.

Bugün birçok konuda ortağınızın desteğini görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.

Son zamanlar ilişkilerinizde ortaya çıkan pürüzleri yok etmeye çalışabilirsiniz, ama gün boyunca ortaya çıkabilecek aksaklıklar moralinizi bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor. Sevdiğiniz kimselerle tatil amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz. Fikirlerinizde ısrarcı olmanız bazı kişileri kırmanıza sebep olabilir. Küçük tatsızlıklar yaşanabilir.

24 Ocak 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma gününe, saat 07:19 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisi altında adım atıyoruz. Bir yandan aşkta tutkuluyuz, arzuluyuz ve sevgimizi hissettirmekten yanayız. Ancak karşılık görmek,  mutlu edilmek, fark edilmek, tatmin olmak istiyoruz.  Sadece kendine dönük düşünen, ne yaptığını bilmeyen, her an çekip gidecekmiş gibi hareket eden biriyle berabersek kendimizi pek mutlu hissetmeyiz. Buna katlanmamız da pek mümkün olmaz.

24 Ocak 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerlerken, alıngan ve olaylardan çabuk etkilenen bir yapıya sahip olmanıza neden oluyor. Kişisel fikirlerinize ve kendi düşüncelerinize değer veriyorsunuz.. Şartlarınızı zorlayacak, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizde özgürce davranacaksınız. Beyinsel gücünüzün yüksek olduğu bir gün.

24 Ocak 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin istek ve ihtiyaçlarına gösterdiğiniz hassasiyeti kendinize de göstermeniz gerekiyor. Başkalarının taleplerine yetişmekten kendinizi ihmal ediyorsunuz. Tüm burçlar için gün geneli: İlham veren kişiler veya fikirler hızla gündeme gelebilir. Yaratıcılığımız yüksek ve bizim kadar yaratıcı kişilerle birlikte olmak veyabirliği içerisine girmek istiyoruz. Dolayısıyla, günün enerjisini doğru işleri ve kişileri bulmak için kullanmakta fayda var.

24 Ocak 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlgi alanlarınız değişirken, çocuklarla ilgili uğraşlar, artan sorumluluklar öne çıkacak. Daha fazla fedakarlık yapabilirsiniz ancak, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı ihmal etmeyin. Yaratıcı konuları daha derinden incelemek, kendinizi geliştirmek konusunda değişik olanaklar bulabilirsiniz. Hayatın keyifli yanlarını hafta sonuna bırakarak bugünü planlı geçirmeye çalışın.

24 Ocak 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UNUTTUĞUNUZ olayların yeniden önem kazanması, sizin lehinize gerçekleşecek. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz.

24 Ocak 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun bir iletişim ile etkileşimin ana temalar olacağı bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatınızda çeşitli görüşme veya yazışmaları yapabilir, türlü toplantılara katılabilirsiniz. Özel hayatınızda da çeşitli faaliyetlerde yer alabilir, uzun sohbetler veya ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

24 Ocak 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 40' 42" R
Ay
Boğa
26° 41' 48" R
Merkür
Başak
22° 21' 27" R
Venüs
Terazi
28° 53' 42" R
Mars
Yengeç
10° 05' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 20"
Satürn
Balık
14° 58' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 54"
Neptün
Balık
28° 28' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 04"
Chiron
Koç
22° 12' 39"
Lilith
Terazi
09° 23' 37"
True Node
Koç
06° 38' 33"
Son Güncelleme : 22/09/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>