Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yepyeni Fikirler Buluyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkiniz açısından zorlayıcı olabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Sorun oluşturabilecek her türlü sıkıntının da üstesinden gelmeniz gerekiyor. İçsel sorunlarınızı ilişkinizden uzak tutmanız çok daha iyi olabilir.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Detayların her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmamalısınız. İstenmeyen sorunları ve sıkıntıları da ortadan kaldırabileceksiniz.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Kendinizi maddi olarak güvence altına almanız gereken bir gündesiniz. Sağlam adımlar atmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınızın farkında olmak bu konuda kendinizi geliştirmenize de yardımcı olacaktır. Hayatınızı nasıl bir düzende yaşayacağınıza karar verdikten sonra yapacağınız en önemli şey, bunların dışında kalan konulardan uzaklaşmaktır. Sosyal mecraları kullanarak araştırmalar yapmak günlük yaşantınıza bazı yenilikleri katmanızı kolaylaştırabilir.

25 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kişisel hedefleriniz ve arzularınız ön planda olabilir. Kendinizi geliştirme, yeni beceriler edinme ve hedeflerinize ulaşma konusunda motivasyonlu hissedebilirsiniz. Ancak abartılı beklentilere kapılmamak ve gerçekçi olmak önemlidir.

25 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlarla kurduğunuz sohbet neticesinde yepyeni fikirlerin ruhunuzu sarmaladığını fark edeceksiniz. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysanız, alacaklarınızın gecikmesi sizi kaygılandırabilir. Eğitim hayatınız devam ediyorsa, kendinizi daha da geliştirmek adına önemli sertifika programlarına katılabilirsiniz.

25 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizden bazı haberler alabilir, bunlar üzerine konuşmak isteyebilirsiniz. Saygı çerçevesinde olsa dahi size bir şey katmayacak, işinizi ya da sosyal ilişkilerinizi olumlu yönde beslemeyecek olan hiçbir konunun içinde olmamalısınız. Anlayın, gözlemleyin ve insanlara yaklaşımlarınızı altı boş sebepler yüzünden değiştirmeyin.

25 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda dikkat etmeniz gereken koşullar yaşanabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkat etmelisiniz. Haklı olduğunuzu düşündüğünüz konularda kararlarınızda ani değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili çaba sarf edebilirsiniz. Bazı konularda ailenizden yardım alabilirsiniz. Teknik konularda değişiklikler olabilir.

25 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

“Mucize nedir?” diye sorsan bana kalbinden geçen duygunun, zihninden geçen düşünceyle bir olmasıdır derim. “Daha büyük resmi görelim” dersen, o da kabul. O zaman kainatı, doğayı, insanı, hayvanı, bitkileri ve tüm canlıları ayrı ayrı hissettiğinde kalbine doğan o “işte bu” hali derim. “Mucizeyi görebilmek: Her adımında karşına çıkan mucizelerin farkında mısın?”

25 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne erken başlamak, sevdiğin şeyleri yapmak bütün günün nasıl geçeceğini belirleyebilir senin için. Gün içerisindeki strese kapılmamak ve kendi isteklerine öncelik vermek, evet zor olabilir belki ama senin yapabileceğin bir şey olacak.

25 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bağlantı kurma ve yaratıcılık konusunda müthiş bir formdasınız. Bu alanlardan herhangi biri artık güzel bir destek alabilir. Bu şeyleri biraz daha ciddiye alıyorsunuz. Önceliklerinizi belirliyor ve onlara odaklanıyorsunuz. Sözleriniz ve davranışlarınızla bir arkadaşınız veya partneriniz üzerinde daha güçlü bir etkiye sahipsiniz. Birine yardım etme ve destekleme çabaları başarılı ve ödüllendirici olabilir. Bir kişiyle veya ilgi alanlarınızla ve özel öğrenme ve paylaşma yollarıyla bağlantı kurmak için bir neden veya motivasyon bulabilirsiniz. Hayatınızdaki biri sizi yeni bir şeyler öğrenmek için konfor alanınızın biraz dışına çıkmaya teşvik edebilir. İşbirliği artık güçlü. Daha fazla anlayış, dikkat ve iç görü ilişkilerinizi güçlendirebilir.

25 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize kızdığınız anda, duygularınızı içinize kilitliyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz. Her şeyiyle farklı bir gününüz. Güçlü kararlar verebilecek bir dönemdesiniz. Duygularınızı frenlemede üzerinize yok.

25 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

25 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sağlığınıza veya çalışma hayatınızdaki kişilerle ilgili beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Maddi açıdan fırsatlarınız var ancak iletişime dikkat. Gününüz şahane geçsin.

25 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz.

25 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 27" R
Ay
Boğa
25° 54' 08" R
Merkür
Başak
22° 15' 15" R
Venüs
Terazi
28° 49' 38" R
Mars
Yengeç
10° 03' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 09"
Satürn
Balık
14° 58' 35"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 01"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 47"
Lilith
Terazi
09° 23' 15"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>