Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü. Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir neden görmüyor gibisiniz. Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, yine de sürprizlere açık görünüyor.

Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz. Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Kişisel harcamalarınız dışında da çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir.

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek sevimli bulmadığınız birtakım insanlarla beklenmedik rastlantılarınız olabilir. Gününüzün iyi geçmesi, bu rastlantılarda nostaljik konuşmaları yorumsuz değerlendirebilmenize bağlı olacak. Akşam saatlerinde dostlarla birlikte güzel saatler geçirebilirsiniz. Sizi ilginç ve sevimli bulan bazı yeni insanların sizinle birlikte olma istekleri var.

25 Ekim 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma gününe,  saat 01:19 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında adım atacağız. Değerlerimizi  fazlasıyla sahipleneceğiz ve özenle korumaktan yana olacağız. Birlikte olduğumuz kişinin de aynı hassasiyeti göstermesini bekleyeceğiz.  Herhangi bir konuda karar vermeden önce, beklememiz faydalı olur. Çünkü bu enerji kimi zaman çekişmelere sebebiyet verebilir.

25 Ekim 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel tavırlarınızla çevrenizde imaj yaratıyorsunuz. Bulunduğunuz şartları zorlamayı seviyor fakat bunu yaparken hiç kimseye hesap vermek istemiyorsunuz. Bugün partnerinizle, size uzak olan konuları tartışabilir ve gereksiz bir kırgınlık yaşayabilirsiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelme planları yapıyorsunuz.

25 Ekim 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Keyifli işlerin içine girebilir veya birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Seyahatler veya kültürel aktiviteler belli kazanımlara neden olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Hepimizin belli alanlarda belli fikirleri(hatta bazen sabit!) veya inandığımız şeyler var. Ancak bugün için, söylenenlere kulak vermekte, tavsiyeleri göz ardı etmemekte veya öneriler karşısında katı bir pozisyon almamakta fayda var.

25 Ekim 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda süregelen fırsatları değerlendirme şansını artırmakta. Üzerinde durduğunuz projeler, hayatınıza almak istediğiniz değişiklikler açısından olumlu bir dönem olabilir. Cesaretinizi kontrollü kullandığınızda önemli başlangıçlarınızı ortaya koyabilirsiniz. İş hayatında yaşanabilecek çatışmaları bir kenara bırakacak ve sorumluluklarınıza yönelik planlar yapacaksınız.

25 Ekim 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Başladığınız her işi severek yapacak ve enerjinizi yüksek tutacaksınız. Bugün alışveriş tutkunuzu ön plana çıkaracaksınız.

25 Ekim 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

25 Ekim 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 55' 19" R
Ay
İkizler
14° 30' 57" R
Merkür
Başak
24° 42' 58" R
Venüs
Akrep
00° 26' 36" R
Mars
Yengeç
10° 47' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 26"
Satürn
Balık
14° 52' 50"
Uranüs
Boğa
27° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 26' 49"
Plüton
Oğlak
29° 43' 23"
Chiron
Koç
22° 09' 29"
Lilith
Terazi
09° 32' 04"
True Node
Koç
06° 39' 10"
Son Güncelleme : 23/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>