Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Daha Korumacı Olabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları bir an önce çözüme kavuşturmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmayı öncelik haline getirmeniz gerekmekte.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, düşündükleriniz doğrultusunda hareket ederken daha kontrollü olmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğinizde herhangi bir sorun ya da sıkıntıyla karşılaşmayacaksınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başaracaksınız ancak bunun için biraz daha sabır göstermeniz gerektiğini unutmamalısınız. Hata yapmaktan kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızdaki düşüncelerle gerçeklik arasında denge kurmaya çalışın. İş yerinde detaylara odaklanın, gözden kaçan küçük şeyler ileride sorun çıkarabilir. İletişimde sabırlı olun, herkes sizin hızınıza yetişemeyebilir.

20 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii! Bugün, duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmaya özen gösterin. İş hayatınızda ise yeni projeler ve fikirler geliştirmek için uygun bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırarak içsel denge ve huzurunuzu koruyun. Selametle!

20 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarına duygusal olarak yaklaşman onları eksik yerine getirmene neden olabilir. Ailen bu konuda seni eleştirse de hisselerin ile hareket etmeyi seviyorsun. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan onlara karşı daha korumacı bir tavırda olabilirsin. Kendinin ve onların kişisel temizliğine özen göstermeye dikkat ediyorsun.

20 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari görüşmeler açısından önemli bir gün olabilir. Yaşantınızı uzun vadede garantiye almak, tek düze bir sistemde ilerlemeyi gerektirmez. Bu düşünceden uzaklaştığınızda çevrenizde sizi bekleyen başka fırsatlar olduğunu göreceksiniz; bakış açınızı değiştirecek ilişkiler kurun. 

20 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik konularda bazı planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerle iletişiminizi arttırmak sizi güçlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını da dâhil edebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle farklı bakış açıları içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda kadınlardan destek alabilirsiniz.

20 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhsal sağlık problemi olan Yengeç'lerin bu problemleri çözümlemeye başlamaları açısından uygun bir gün.

20 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş görüşmeleri yapabilir, kendinizi ispatlayacağınız çalışmaları sunabilirsiniz. Kendinize bir “yeter” noktası bulduğunuzda bundan dönmemek üzere adım attığınızda hayatınızın değişeceği yerdesiniz demektir. Davranışlarınız yaşantınızın kilometre taşlarını oluşturacaktır.

20 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu günlerde gün yüzüne çıkan konular, bir konu hakkındaki bakış açınızı değiştirebilir, sevgili Yengeç. İhtiyaçlarınız ve hislerinizle temasa geçme zamanı. Zihninizi genişletme isteğiniz de güçlü. Sınırlar ve öncelikler belirlemek mantıklı ancak gelen farkındalıkların ve keşif heyecanının tadını çıkarmayı da kaçırmayın. Bugün etkileşimler güçlendirici, coşkulu ve canlı olabilir. Fırsatlar arkadaşlarınızdan veya iletişimleriniz aracılığıyla gelebilir. Sıra dışı fikirleri denemeye isteklisiniz, farklı ilişki ve iletişim yollarını keşfetmek tatmin edici olabilir. Şimdi açık fikirli olmak, fırsatları belirlemek ve yeni ilgi alanları keşfetmek kolaydır. Olağanüstü yaratıcısınız ve başkalarına benzersiz niteliklerinizi göstermekten korkmuyorsunuz.

20 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kafan biraz karışık görünüyor. Yeni ruh eşi arayışına girebilirsin. Hayatta birden fazla ruh eşi bulabiliriz farklı yerlerde. Seni arayan ruh eşin için de ayrı bir davetiye çıkar. “Ruh eşimi hayatıma çağırıyorum” diyebilirsin. Ayrıca zenginlik, güven, aşk, sadakat de seninle oluyor. Eğer zaten bir ruh eşin var ise ona teşekkür ve şükretmelisin.

20 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

20 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyal çevre, arkadaşlarınızla ilgili konularda şanslısınız. Gününüz şahane geçsin.

20 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş yaşamınızda her zamankinden daha fazla emek harcamak, daha konsantre bir şekilde çalışmak durumunda olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. İster maddi, ister manevi hedeflerinize, gayretle ve şevkinizi kaybetmeden, metodik bir şekilde çalışarak ulaşmanız mümkün. Bütçenizi denkleştirmeye çalışıyor ve bunun için de oldukça zorlanıyorsunuz. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu

20 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 16" R
Ay
Yengeç
15° 51' 53" R
Merkür
Akrep
14° 29' 47" R
Venüs
Yay
06° 25' 35" R
Mars
Yengeç
25° 23' 16" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 04" R
Satürn
Balık
13° 09' 55"
Uranüs
Boğa
26° 14' 11"
Neptün
Balık
27° 41' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 17"
Chiron
Koç
20° 49' 46"
Lilith
Terazi
12° 49' 09"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>