Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorumluluklarını Boşlamamalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları bir an önce çözüme kavuşturmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmayı öncelik haline getirmeniz gerekmekte.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, düşündükleriniz doğrultusunda hareket ederken daha kontrollü olmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğinizde herhangi bir sorun ya da sıkıntıyla karşılaşmayacaksınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başaracaksınız ancak bunun için biraz daha sabır göstermeniz gerektiğini unutmamalısınız. Hata yapmaktan kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak sağlam adımlar atma zamanındasınız, aileniz ve yaşam şeklinizle ile ilgili uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızı somut bir projeye dönüştürmek, iç huzurunuzu artırabilir. Para yönetiminde disiplinli olmak ileride rahatlık sağlayacak.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda biraz dalgalı bir gün geçirebilirsiniz. İçsel ruh halinizdeki iniş çıkışlar sizi rahatsız edebilir, bu yüzden kendinize zaman ayırmak ve duygularınızı anlamak için fırsatlar yaratmaya çalışın. Kendinize karşı dürüst olun ve gerektiğinde destek almakta çekinmeyin. Özellikle aile ilişkilerinde anlayışlı ve sabırlı olmanız daha sağlıklı iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyi yoluna koymuş olmanın rehaveti üzerine çökmüş olabilir. Sorumluluklarını boşlamamalısın. Hayatında biri olmayan bir Yengeç burcuysan bir arkadaşının konuşma tarzı seni etkileyebilir. Çevrenin fikirlerini etkilemesine aşırı izin vermemelisin. Zihninde kendi süzgecini oluşturmakta güçlük çekiyorsun.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda temkinli davrandığınızı düşünürken öğrenilmiş çaresizliğin içine girmiş olabilirsiniz. Sizi durduran durumların farkında olmak, bunların nasıl geliştiğine ve etki bıraktığına odaklanmak bu sorunu çözecektir. Kendiniz için bir şans dilemekten, bir fırsatın peşinden gitmekten korkmayın.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla ya da sevdiklerinizle olmak size olumlu bir atmosfer getiriyor. Gelecek yönünde daha fazla şey düşünebilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruh haliniz her ne kadar hızlı olmaya elverişli olsa da bugünlerde yavaş hareket etmeye ve düşünerek adım atmaya özen göstermelisiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızı başkalarının hayatıyla kıyaslamayın. Herkesin bir çalışma ve yaşama şekli vardır, bu da söz konusu kişilerin yaşadıklarıyla şekillenir. Kendi hayatınıza bir şekil verme noktasında çevrenin söylediklerine ya da yaptıklarına değil kendi yapacaklarınıza öncelik vermelisiniz. İlham almayı olumsuz bir duyguya dönüştürmeyin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün motivasyonunuzu sorgulayabilirsiniz veya bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Rakamlarla çalışırken biraz daha dikkatli olun ve yanlış yorumlanabilecek bir şekilde iletişim kurmamaya dikkat edin. Hayal kurun ve yaratın ancak pratik veya mekanik konularda dikkatli olun. Birisi sizden kesin bir cevap almaya çalışıyorsa ve bu konuda kendinizi iyi hissetmiyorsanız, bunu nazikçe daha güvenli bir zamana erteleyin. Hayatınızın hangi alanlarının özel ilgiye ihtiyaç duyduğunu anlayana kadar motivasyon seviyelerinde geçici bir düşüş olabilir. Şimdi, ihtiyacınız olan bilgileri veya yönlendirmeleri almak kolay değil. Günün olayları, aşırı düşündüğünüz anlardan küçük ve ferahlatıcı bir mola vermenizi gerekli kılar.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evlilik ve flört kısmetlerin bollaşıyor bugün. Evrenin onaylamasıyla kutlu ve senin içinde mutluluk verici bir enerji sana geliyor. Ruh eşinle evliliği seçebilirsin artık, lütfen bunun için kendine izin ver. Ruh eşinle bolluk, bereket, güven ve sadakat üzerinden bir anlaşma yapmışsın. Şimdi sana geliyor. Eğer gerçekten ruh eşini bulduğunu hissediyorsan da ona kıymet ver.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyal çevre, arkadaşlarınızla ilgili ani gelişmeler maddi kayıplara neden olabilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda yeniliklere hazır olun. Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen gelişmeler söz konusu. Şu sıralar elinizdeki işlere yenilerini eklememenizde fayda var. Bugün yetenekleriniz aniden dikkati çekebilir ve önemli bir yerden, sizi başarıya ulaştırabilecek bir teklif alabilirsiniz. Birikmiş paranızı kullanmak için acele etmenize gerek yok. Daha önceki can sıkıcı tecrübelerinizden ders çıkartarak doğru karar vermelisiniz. Diş bakımı başka hastalıkları da önler.

21 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 40" R
Ay
Yengeç
15° 57' 22" R
Merkür
Akrep
14° 30' 24" R
Venüs
Yay
06° 26' 06" R
Mars
Yengeç
25° 23' 26" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 03" R
Satürn
Balık
13° 09' 54"
Uranüs
Boğa
26° 14' 10"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Terazi
12° 49' 12"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>