Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Acelecisin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında duracak ve ilişkinizi yakından ilgilendiren adımları atarken zorluk yaşamayacaksınız. Huzurlu ve mutlu olmak için duygularınızı doğru bir şekilde ifade etme ihtiyacı hissedeceğiniz bir dönemdesiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, yarım kalmış işlere odaklanacak ve çözüm yolları arayışına gireceksiniz. Önünüzdeki süreci daha az sıkıntı ile geçirme amacı güdüyorsunuz. Yüksek tempo altında çalışabileceğiniz bu dönemden en iyi şekilde yararlanmayı başarabilirsiniz.

Bugün, gelir ve gider arasındaki dengeyi kurmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Sınırların bilincinde olmadığınız takdirde her şeyin daha karmaşık hale gelebileceğini unutmamalısınız. Daha sabırlı ve kontrollü olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda cesur adımlar atma ve önemli kararlar verme zamanı olabilir. Yapmanız gereken görüşmeler ve adalet arayışınız, size güç ve cesaret kazandıracak. Ancak, bu süreçte şikayetçi bir tavırdan kaçınarak, hedeflerinize ulaşmak için sabırlı ve kararlı olmalısınız.

19 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda hassas olabilirsiniz. İçgüdülerinize güvenerek hareket etmek size iyi gelebilir. Sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmek için fırsatlar arayabilirsiniz. Karşılaştığınız sorunlara mantıklı çözümler bulabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz ancak net ve açık iletişim kurmaya gayret etmeniz faydalı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

19 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dün gerçekleşen tutulmanın etkileri devam ediyor. Güne hızlı ve hararetli başlamışken günün geri kalanında da o acelecilik devam ediyor. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yengeç burcuysan, ani karar aldığını ve ilişkinin bir şansı daha hak ettiğini düşünebilirsin. Çevrende yerli yersiz fikirlerini empoze etmeye çalışan kişilere karşı arana mesafe koymayı ihmal etmeyeceksin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde bir mekanizma kurmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ve hislerinizi güvende tutmakta haklı olabilirsiniz ama bunun bir dayatma ya da baskıya dönüşmesini önlemelisiniz. Kaçmak yerine konuşmak, sorunları çözmek, bitmesi gerekiyorsa da bitirmek daha büyük bir refah kapısı açabilir. 

19 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün üstlerinizle ilgili sorumluluklarınız büyük ölçüde gündeminizi etkileyebilir. Yeni sorumluluklar almak ve hedeflerinizin peşinden gitmek için hevesli olduğunuz bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak size iyi gelecektir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde sosyal ortamlarda bulunmak için program yapabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgilenmeniz gerekebilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmak istediğiniz birkaç şey var. Bunların hepsinin üzerine yürüdüğünüzde hiçbirini yapamayacağınızın farkında olmalısınız.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayali nasıl işlediğinizi düşünebilirsiniz. İstediğiniz gibi sonuçlanmadığında onu orada öylece bırakmayın ve üzerinde çalışmaya devam edin. Vazgeçmemek, gerçekten doğru olanı bırakmadığınızda sizi mutlu eder.

19 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün keşfetme ve daha canlı bir yaşam ihtiyaçlarınızı vurguluyor ve yoğunlaştırıyor, sevgili Yengeç. Özellikle iletişim, ulaşım ve planlarla ilgili kusurları veya engelleri ortaya çıkarabilir. Geçici olarak, olumsuzluklar olumlu şeylerden daha belirgin olabilir. İnsanlar isteklerinizi reddedebilir, bakış açınızı susturabilir veya başka şekillerde dışlanmış ve entelektüel olarak saygı duyulmamış hissetmenize neden olabilir. Bu şeylerin bir sonraki hamlelerinizi belirlemesine izin vermemeye çalışın çünkü bu kendi inançlarınızla bağınızı kaybetmeniz anlamına gelir. En iyi sonuçlar için, eleştiriden ders çıkarmayı hedefleyin ve kişisel algılamamaya çalışın.

19 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kıskançlık, soğukluk, belirsizlik, huzursuzluk, korku, güvensizlik, bilinç altından fışkırıyor olabilir. Bunun sebebi ayın hareketlerinin seni çok etkiliyor olması; çünkü senin yönetici gezegenin ay. Zihnini, ruhunu, bedenini lütfen temiz tut. “Ayın ve gezegenlerin hareketlerine uyum sağlıyorum” diyebilirsin. Anne ya da dişil enerjilere bugün dikkat etmelisin. Negatif enerjileri pozitife çevirme gücün var.

19 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugünhayatınızda veya duygusal olarak biraz gergin olabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin çalışma koşulları zaman sorunu yaratabiliyor. Ona yaptığınız zorlamalar, kalan zamanı da tatsızlaştırabilir. Bu tür açmazlarda duygulara duyulan güven yeterli olabilmeli. İş arkadaşlarınıza karşı sanki onlardan daha üstün bir pozisyondaymış gibi davranmanız, düşman kazanmanıza neden oluyor. Bu tarzı mümkün olan en kısa zamanda değiştirmeniz, yararınıza olur. Çok uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilir. Farkında olmadan öğün atlıyorsunuz. Bu sizin için çok zararlı.

19 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>