Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2013, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz insanla aranızda bir kırgınlık geçmiş. Onun istemeden kalbini kırmış ve incitmiş olabilirsiniz. Arayıp gönlünü almalı hatta ona bir sürpriz yapmalısınız. Gün içerisinde aranızda ılımlı bir telefon görüşmesi geçebilir.

İş hayatınızda çok çalışmanız ve değişik işlerle ilgileneceğiniz bir gün. Bu işleriniz arasında kafanızda yaptığınız bir planı da uygulamak istiyorsunuz. İş yerinizde sizin dışınızda gelişecek bir tartışma da söz hakkı alacak ortalığı sakinleştirme de etkin olacaksınız.

Maddi açıdan sorunsuz bir gün. Bazı borçlarınızı kapatmanız gerek bunu biliyorsunuz. Toplu para beklediğiniz bir kuruluş var ama bu parayı ancak gecikmeyle alacaksınız.

Tüm duygusal yoğunluğunuza rağmen şanslı bir gününüzdesiniz bunu değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için oldukça hareketli bir gün olacak. Gün içerisinde sürekli iniş çıkışlar yaşayacak ve burcunuzun özelliği olarak sürekli başka duygular yaşayacaksınız. Gününüz bir tartışmayla başlayabilir ve uzun süredir üzerinizdeki duygusal baskılarla da üst üste gelince kendinizi kaybedebilirsiniz. Kalbiniz kırılabilir ama fazla hassas olmaktan kaçınmalı alınganlığı bir kenara bırakmalısınız.

25 Mayıs 2013, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

 Sevgili Yengeçler saat 07:25, 4° Yay burcunda oluşacak Gölgeli Ay Tutulmasını tüm görünümleri göz önüne alarak incelediğimde, ailenizi, partnerinizi, işvereninizi,ortamınızı ve tabii ki sizi yakından ilgilendirebilecek her türlü sağlık, çalışma koşulları, başkalarına hizmet amaçlı meselelerin öne çıkması, önemli hale gelmesi mümkün. Önümüzdeki iki hafta boyunca lütfen ihmal ettiğiniz işlere, sağlığınıza çok dikkat ediniz. Nasıl birortamında çalışıyorsanız çalışın, güvenilir firmaları, insanları, ortamları tercih ediniz. Bilinmedik insanlardan gelebilecek tekliflere, gizli saklı hareket edip, laf söz taşıyan kişilere karşı dikkatli olunuz. Tutulmanın görünümlerine baktığımda şimdi bazı durumlar canınızı sıkıyor olsa da, Haziran sonrası arzu ettiğiniz yenilikleri uygulama, güvenilir girişimlerde bulunma gücüne sahipsiniz. Ancak Haziran sonuna kadar ben tedbirli olmanızdan yanayım.

25 Mayıs 2013, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, karşı cinsle aranızda gizli bir rekabet söz konusu olacak. Partnerinizin size karşı başlattığı üstünlük savaşını galibi siz olsanız bile, bu durumdan hoşnut olmayabilirsiniz.Duygularınız sezgilerinizle örtüştüğü için, onun sizden saklamasını gerektirecek tüm olaylardan, kolayca haberdar olabiliyorsunuz.

25 Mayıs 2013, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gerçekler ortaya çıkmaya başlıyor, gerilime boş verip, yenibirliklerinin, sorumlulukların ve projelerin uygulanabilirliğine odaklanmalısınız. Farklı şeyler denemeli veya özgün aktivite ya da olaylara katılmalı veya farklı kültürlerden gelen kişilerle tanışmalısınız. Yetenekleriniz, ilerlemenize yardımı olabilecek olağanüstü kişileri size çekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Mars ve Ay arasında oluşan sert açı, gergin diyalogları, agresif tavırları, öfkeli duyguları ve kişileri gündeme taşıyabilir. Neyse ki, yakında, yepyeni çeşitli ilişki hayatımıza girmeye başlayacak ve geçmişin hantal duruşundan ve yüklerinden kurtulacağız. Genelde eski tecrübelerden yararlanarak, deneyimler ışığında veya alışılmış modellerle ilerlesek de, bu sefer temiz bir model kullanmaya itileceğiz hayatlarımızda ve bu tam da ihtiyacımız olan şey olacak aslında. Ancak, birkaç gün boyunca bizi yenilenmeye itecek olan zorlayıcı kişi ve olaylara katlanmamız gerekebilir.

25 Mayıs 2013, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

25 Mayıs 2013, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mesaj... Sevgilinize bugün güvenmemekte ısrarcısınız. Haklı yönleriniz var elbet. Böyle giderse ilişkiniz her anlamda bozulabilir.

25 Mayıs 2013, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Mayıs 2013, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
03° 02' 39" R
Ay
Yengeç
13° 21' 53" R
Merkür
Başak
28° 42' 57" R
Venüs
Akrep
03° 04' 58" R
Mars
Yengeç
11° 59' 06" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 43" R
Satürn
Balık
14° 43' 34"
Uranüs
Boğa
27° 01' 10"
Neptün
Balık
28° 23' 14"
Plüton
Oğlak
29° 42' 20"
Chiron
Koç
22° 03' 60"
Lilith
Terazi
09° 46' 28"
True Node
Koç
06° 39' 18"
Son Güncelleme : 25/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>