Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak güçlü olacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanı bazı konularda yola getirdiğinize inanıyorsunuz. İlişkinizde kontrolü elinizde bulundurmak hoşunuza gidiyor fakat fazla da sıkıntıya gelemiyorsunuz.

Meslek yaşantınızda oldukça aktif olmak ve gözönünde bulunmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizi tamamlamak için gösterdiğiniz çaba amirleriniz tarafından takdirle karşılanıyor.

Paranızı akıllıca kullanmayı iyi biliyorsunuz. Bugün yatırımlarınızdan beklemediğiniz miktarda kazanç sağlayabilirsiniz. Bu kazancınız ile büyük harcamlar yapmayı planlayabilirsiniz.

Küçük davranışlardan büyük neticeler çıkarmadan önce bekleyin ki gereksiz üzüntüler yaşamayın. Sırt ve omuz ağrılarına dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin ve rahat bir gün sizi bekliyor. Gününüz yaptığınız bütün planlara uygun geçecek. Çevrenizdeki insanları isteğiniz doğrultusunda yönlendireceksiniz. Bazı ufak harcamalar yapacaksınız. Karşı cins ile ilgili takıntılarınız olmadığı için duygusal yaralanmalar yaşamayacaksınız. Olaylara ve kişilere gülüp geçeceksiniz.

21 Mayıs 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Toplumsal konumunuz da değişimden nasibini alabilir. Bir kısmınız evlenir, birkurabilir, bunca yıldır alıştığı düzenden koparak yeni bir hayata merhaba diyebilir. Pluto-Oğlak burcunda, evlilik-uzun süreli ilişki-iş ortaklığı-boşanma gibi alanlardaki dönüşümün ve yenilenmenin işaretçisidir. Bazen evlendiğiniz kişi üzerinizde fazlasıyla hakim olabilir. Bazen de hiç ummadığınız bir anda evlenebilirsiniz. Partneriniz  kimi zaman size karşıdır kimi zaman mücadeleci bir kimliktedir. Ancak ne olursa olsun ona karşı durmanız pek kolay olmaz. Uzun yıllardır sürdürülen ancak işlevini çoktan kaybetmiş olan sorunlu evlilikler, beraberlikler  bitebilir. Karşınıza çıkan biri,  evliliğe bakış açınızı değiştirebilir.  Bütün bu yıllar sonunda kendinizi bir ilişkide nasıl ortaya koyabileceğinizi, endişeli düşünmenin bir işe yaramadığını, hayatı bu denli sorgulamak yerine olanları doğru biçimde değerlendirmeyi öğrenirsiniz.

21 Mayıs 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi yanınızda çalışan kişiler de kullanmalısınız. Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Siz, zor koşulları sevdiğiniz için, tüm güç olan olaylar, gelip sizi buluyor. Midenizle ilgili problemlere dikkat etmelisiniz.

21 Mayıs 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pek çok konu aynı anda önem arz edebilir, sakinliğinizi korumanız gereken bir gün! İhtiyacı olan kişilere yardım edebilirsiniz. Eğlenmek ya da yeteneklerinizi kullanarak başlayacağınız projeler için şu an ki yerleşim yerlerinizi kullanabilirsiniz. Büyük çaplı aktiviteler daha fazla tatmin sağlamanıza ve yeni arkadaşlıklara neden olabilir.TÜM BURÇLAR İÇİN GÜN GENELİ: Baskı altında pes etmemeli ve mümkün olan en zarif halimizle karşılık vermeliyiz. Oturmuş planlar ya da plan ve projeler rastlantısal olaylar ya da beklenmedik gelişmeler nedeniyle bozulabilir. Ancak, güzel olan, bu yeni durumun bizi, artık çok fazla işe yaramayan düşünce, inanç ya da her hangi bir şeyden kurtaracak olması. Bozulan planlar bizim için daha kısa, faydalı veya karlı yollara girmemizi sağlayabilir.

21 Mayıs 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde başlayan hareketli zamanlar sizi pek çok konuda değişikliğine itiyor. Size düşen fedakarlıkları kabullenmeli yapıcı sonuçlar almaya bakmalısınız. Yeni bir düzen kurma planlarınız ise yavaş ilerleyecektir. Bu yüzden eldeki kaynakların dikkatli kullanmalı, gereksiz masraflar kontrol etmelisiniz. İş hayatında yaşadığınız ani gelişmeler duygusal açıdan sizi yorabilir.

21 Mayıs 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Başlatma... Çekici, bir o kadar da sıra dışı bir kişiliğiniz var. Ani başlayan ilişkileriniz aniden sonlanıyor olabilir. Karşı cins sizi anlamakta zorlanıyor gibi.

21 Mayıs 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

21 Mayıs 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
03° 02' 15" R
Ay
Yengeç
13° 16' 30" R
Merkür
Başak
28° 42' 11" R
Venüs
Akrep
03° 04' 27" R
Mars
Yengeç
11° 58' 52" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 42" R
Satürn
Balık
14° 43' 36"
Uranüs
Boğa
27° 01' 11"
Neptün
Balık
28° 23' 15"
Plüton
Oğlak
29° 42' 21"
Chiron
Koç
22° 04' 01"
Lilith
Terazi
09° 46' 25"
True Node
Koç
06° 39' 18"
Son Güncelleme : 25/09/2024 18:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>