Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sıkıntılarınız devam ediyor. İlişkinizi bitirme fikri sürekli aklınızda. Fakat bunu partnerinize nasıl söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz. Bugün onunla hiçbir şey belli etmeden zaman geçebilirsiniz.

İşinizi yaparken zamanınızı iyi kullanmaya çalışıp, kendinize dinlenme payı ayırmalısınız. İş arkadaşlarınıza maddi konularınızı açmamalısınız. Ekip çalışmalarında daima önde olmak oluşacak hatalarda sizi sorumlu duruma getirecektir.

Bugün bazı harcamalar sizi sıkabilir. Fakat bu harcamalar akıllı yatırımlarınız sayesinde bütçeniz fazla zorlanmayacak. Bugün maddi konularla ilgilenmekten mümkün olduğunca kaçınacaksınız.

Sevgilinize karşı olan olumsuz hislerinizi açıkça belirtmiyorsunuz. Fakat o bunların farkında. Sizden önce davranıp sizi o terk edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizle uğraşacaksınız. Kendi işinizi kendiniz yapmak istiyor, kimseye güvenmiyor, başkalarının yaptığı işi de beğenmiyorsunuz. Fiziksel ve zihinsel yorgunluğunuz sizi strese sokuyor. Sevdiğiniz insanların bazı kaprisleri sizi daha da yoruyor. Öğleden sonra alacağınız bir haberle beklediğiniz şeylerin olumlu ve yapıcı bir hal aldığını öğrenerek sevineceksiniz.

22 Mayıs 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 10:35-23:55 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzurlu olabilmek adına politik davranmakta yarar var.  Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurmak ve bunda başarılı olmak istersiniz.   Bu saatler arasında, üzerinizde denetim uygulamaya  çalışan kişilerle aranızda bir takım sorunlar yaşanabilir. İnatlaşmalardan kaçınmakta yarar var. Akıllı bir iletişim, size karşı olanları dize getirmeniz anlamında yararlıdır.

22 Mayıs 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle olumlu ilişkiler içinde olmanız, birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Bugün, duygusal alış veriş içinde olduğunuz kişilerin bazı destekleri üzerinizde hissedeceksiniz.. Çevresel ilişkilerinizde detayların çok önemli olduğu bir gün içindesiniz. Her zamanki kuşkucu tavırlarınızla olayları farklı boyutlardan değerlendiriyorsunuz.

22 Mayıs 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşınızdaki kişilerin tepkilerini önceki deneyimlerinize dayanarak, az çok tahmin ediyor olabilirsiniz, ancak bu sefer kendi tavırlarının dışında tepki vererek sizi şaşırtabilirler, dikkat! Söylediklerinizin ve yaptıklarınızın sorumluluğunu üstlenmelisiniz. Dedikodular imajınızı etkileyebilir ve ani kararlar geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir. Endişelerinizi göstermenizin yararını görebilirsiniz, ancak sizden faydalanmaya çalışan kişilere izin vermemelisiniz. Sözlerinizin arkasında durun, önerilerde bulunun, ama kimseye karışmayın. Tüm burçlar için gün geneli: Ay'ın Uranüs ve Pluton arasında oluşan ters açıyı tetiklemesi birkaç gün için ve gün içerisinde gerginliklere neden olabilir. Bazı konularda ani gelişmeleri ve değişimleri hayatımıza taşıyabilir. Neyse ki, Merkür'ün ve Venüs'ün yumuşatıcı etkileri ufak da olsa bir denge sağlanmasına yardım edebilir. Bugünlerde, karşınızdaki kişiler kafa sallayarak onay verse bile, sizi anlayıp anlamadığını anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Önümüzdeki 2 gün boyunca, bazı kişilere bazı şeyleri anlatmaya çalışmak ya da taleplerde bulunmak yerine, üstünüze düşeni yapmalı, belli sorular sorarak, asıl niyetleri, dikkatle dinlenip dinlenmediğinizi veya ne demek istediğinizin anlaşılıp anlaşılmadığını test etmek yerine, karşı tarafın mesajınızı anlaması için onlara zaman tanımalısınız.

22 Mayıs 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi her açıdan hareketli bir tempo içinde bulacaksınız. Süregelen işler ve ailenizle ilgili konular karşısında esnek olmalısınız. Yerleşimle ilgili devam eden koşturmacalar ve yakınlarla ilişkiler göze çarpmakta. Önemli hazırlıklar içinde olduğunuz bu günlerde sabırlı olmakta fayda var. İlerleyen dönemde yeni fırsatlar ve hedefler peşinde olacaksınız.

22 Mayıs 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Affetme... İnsanlarla bazı konularda ters düşebiliyorsunuz. Bugün görselliğe çok önem vererek aklınızı karıştırmaya başladınız.

22 Mayıs 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

22 Mayıs 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
03° 02' 15" R
Ay
Yengeç
13° 16' 30" R
Merkür
Başak
28° 42' 11" R
Venüs
Akrep
03° 04' 27" R
Mars
Yengeç
11° 58' 52" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 42" R
Satürn
Balık
14° 43' 36"
Uranüs
Boğa
27° 01' 11"
Neptün
Balık
28° 23' 15"
Plüton
Oğlak
29° 42' 21"
Chiron
Koç
22° 04' 01"
Lilith
Terazi
09° 46' 25"
True Node
Koç
06° 39' 18"
Son Güncelleme : 25/09/2024 18:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>