Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişiyle beraber olabilmek için çok mücadele verdiniz. Artık baskıcı tavırlardan vazgeçip mantıklı davranarak birlikteliğinizin devamını sağlamalısınız. Bugün sevgilinizden sevindirici bir haber alacaksınız.

Düşüncelerinizi denetim altına alabilirseniz, dikkat gerektiren işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz işleri gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesiniz.

Kendinize güveninizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Yeni kazançlar elde edebileceğiniz gibi elinizdeki parasal kaynaklarla yapmak istediğiniz şeylerin bir kısmını yapabileceksiniz.

Eklem yerlerinizdeki ağrılarınız artık dayanılmaz oldu ama siz hala doktora gitmemekte ısrarlısınız. En kısa zamanda doktora görünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı gelişmeler düşüncelerinizi harekete geçirecek. Yeni planlar yapacak, ilginç fikirler geliştireceksiniz. Yakın akrabalarınızı arayacak onları bazı konularda ikna etmeye çalışacaksınız. Onların sorunları sizi sıksa da elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaksınız. Arkadaşlarınızdan biriyle aranızdaki sorunları halletmek üzeresiniz.

20 Mayıs 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 17:50 Venüs-Chiron görünümü bir yandan sürekli bir şeyleri kafanızın içinde kurgulamanıza, ikilemde kalarak gerginleşmenize, sanki dış dünyanın tüm yükü sizin üzerinizdeymiş gibi düşünmenize yol açabilir. Bazen ufak bir sağlık problemini,hayatınızla ilgili bir sorunu, duygusal sıkıntınızı bilinçli bir şekilde ele alarak çözümlemek yerine kendi kendinize yüklenirsiniz. Oysaki,  Chiron-Balık burcunda hem yaşadığınız olaylar ve hem de karşınıza çıkan kişiler sayesinde karmik gelişiminizi tamamlamaktasınız.   Yaşadığınız olayları şanssızlık olarak görmek yerine,  sizin yaşamsal gelişiminiz anlamında faydalı olduğunu kabul etmelisiniz.  Bazen insan acı tecrübeleri hatırlamak istemez, onları yüreğinde bastırır ve inkar eder. Hatta bunu kendisine  yaşatan insanlardan uzak durur, onları nefretle anabilir. Chiron ise, hatalara sebep olan asıl nedeni işaret eder ve nasıl tedavi edileceğini öğretir. Böylece kişi derdiyle yüzleşirken geçmişin yüklerinden de kurtulmuş olur.

20 Mayıs 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanızdan geçen düşüncelerin sınırları konusunda endişelisiniz. Bilinç altınızın yoğunluk kazanması ve yaratıcı yönlerinizin, farklı bir şekilde açığa çıkmasına neden oluyor. Bugün rahat olmaya çalışın. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Boğaz bölgeniz hassaslaşıyor.

20 Mayıs 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumdan memnunsanız hızlı hareket etmeniz gerekiyor. Türlü manevrayla sizi yönlendirmek veya oyun dışı bırakmak isteyen bir kişiye aynı zeki hamleyle yaklaşmanız gerekebilir. Tecrübenize ve hafızanıza güvenmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Öğle saatleri civarında, duygularımızda aşırılıklar söz konusu olabilir(olumlu ya da olumsuz). Yanlış anlaşılmalar, şaibeli bilgiler, kafa karışıklıkları, yanlış yönlendirilme ya da yönlendirme riski ve belirsizlikler bugün de devam ediyor. Ancak, pluton'un açısı duygusal açıdan dengede kalmamızı sağlayacaktır. İkili ilişkiler veya estetik duygumuzu ekleyerek yapacağımız her çalışma açısından renkli, yenilikçi ve sürpriz gelişmelere açığız. Ani romantik eğilimler ya da planlar söz konusu olabilir veya evimizi ya da kendimizi güzelleştirecek ani değişiklikler yapabiliriz. Aşırı yemek veya içmek için uygun bir gün olmayabilir, dikkat!

20 Mayıs 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım huzursuzluklar ve endişeli düşünceler sizi yorabilir. Özellikle kardeşlerle ilgili sorunların getirdiği konular karşısında sağlam durmalısınız. Paylaşamadığınız düşünceler yanlış anlamalara sebep olabilir. Önemli öncelikler belirlediğiniz bu günlerde kısa yolculuklar, işle ilgili uğraşlar sizi daha fazla oyalayacak. Biraz sabırlı olun.

20 Mayıs 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Bugün aşk konusunda ruhunuzu doyuma ulaştıracaksınız. Sevdiğiniz kişi size değer vermeye başladı.

20 Mayıs 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

20 Mayıs 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
03° 02' 15" R
Ay
Yengeç
13° 16' 30" R
Merkür
Başak
28° 42' 11" R
Venüs
Akrep
03° 04' 27" R
Mars
Yengeç
11° 58' 52" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 42" R
Satürn
Balık
14° 43' 36"
Uranüs
Boğa
27° 01' 11"
Neptün
Balık
28° 23' 15"
Plüton
Oğlak
29° 42' 21"
Chiron
Koç
22° 04' 01"
Lilith
Terazi
09° 46' 25"
True Node
Koç
06° 39' 18"
Son Güncelleme : 25/09/2024 18:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>