Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Anlam veremediğiniz birçok davranışının, aslında çok anlaşılır nedenleri var. Partnerinizin epeyce zamandır süren sosyal yoğunluğu, sizdeki birtakım eksiklikleri doldurduğu anlamına gelmiyor.

Takıldığınız birtakım karmaşık konularda size yön vermeye çalışan kişinin üzerindeki kredinizi azaltıyorsunuz. Birtakım işlerin oluşturulmasında, diğer ilgili insanlar kadar inisiyatif sahibi olmaya çalışmalısınız.

Bazı durumlarda, çevrenizdeki birkaç kişiden daha sağlamcı olma çabalarınız biraz hastalıklı gibi. Para ilişkilerinde yarış benzeri davranışlar, haksız yere yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Gündeminizden çıkması gereken konularda gereksiz yere takılmamalısınız. Son günlerde çok anlaşılır bir nedenle yaşadığınız tatsızlığın etkisinden bir an evvel kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok eski bir arkadaşınızın bu sıralar yaşadığı çözümsüzlükler, zamanınızı alacak. Bu konuda birtakım çözüm arayışları içine gireceksiniz. Yararlı olmak için ilgi gösterdiğiniz bir konuda alacağınız tepki, tamamen önyargılı bir yaklaşımdan kaynaklanacak. Bu yüzden yaşayacağınız kırgınlık, karşı tarafın göstereceği pişmanlıkla ortadan kalkacak.

25 Şubat 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümü, saat 06:50 Venüs-Satürn olumlu görünüm etkisi altında başlayacak. Bir yandan, özel ilişkiler, hedeflerimiz, sosyal yaşamımız, aile hayatımız ve güvencemiz anlamında ciddi niyetle hareket etmemizi sağlıyor ve  ilişkilerin temelini  güçlendiriyor. Kişi ilişkisi hakkında derinlikli olarak düşünüyor. Nasıl bir aşk arıyorum, nasıl bir aşk beni mutlu eder, aradığım nedir sorularına cevap buluyor. Tutkularınız sizi çepeçevre sarıp sarmalarken, yılın ikinci yarısında aradığınız gerçek aşkı bulacağınızı, huzur ve güvenli bir yaşama kavuşabileceğinizi müjdeliyor.   Saat 09:16 itibariyle Ay-Uranüs görünümü, eşinizin iş-sağlık veya ailevi problemlerinin sizi rahatsız etmesi anlamına gelebilir veya ilişkinizle ilgili konularda birbirinizin değiştirilmesi mümkün olmayan fikirlerine saygı göstermeniz yararlı olur. Çünkü yaşanabilecek bir gerilim veya uzlaşmazlık bu saatlerde rahatsızlık uyandırabilir.   Saat 09:23 Ay-Jüpiter karşıtlığı ilişkide kendimizi iyi hissetme, güvende olma arzumuzun işaretçisi. Bir şeyleri zoraki yapmak istemiyoruz. Eğer partnerimiz baskın olmaya çalışıyorsa  bizde itimat uyandırmıyorsa veya sorumluluklarının farkında değilse, tatmin olmamız mümkün değil.   Saat  13:21 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında sağlığımıza özen göstermeliyiz. Kendimizi korumayı bilmeliyiz. İlişkide baskın davranmaya çalışan partner, canımızı sıkabilir. Bizim istediğimiz, gizli saklı hareket etmemesi ve dürüst davranması. Kaba hareketlerden hoşlanmayacağız.   Gönlümüze yakın olan, güven veren, huzur sunan insanlarla bir arada olmamız dileğimle,  

25 Şubat 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski konuların tekrar karşınıza çıkması konusunda şaşırabilir, bugün geçmiş hesapları ile uğraşabilirsiniz. Mesleki konularda sistemli oluşunuzu anlamak istemeyebilirler. Birlikteyaptığınız kişilerin sezgisel yeteneklerine oldukça güveniyor ve size faydası olan kişilerle çalışmak istiyorsunuz. Yakın dostlarınızdan ilginç teklifler var.

25 Şubat 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler işlerinizi engellemeye çalışabilirler veya size karşı çıkmak konusunda ısrarcı olabilirler. Siz yine de sakinliğinizi korumalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Şaşırtıcı olaylar yaşasanız da veya maruz kalabileceğiniz iyi ya da kötü davranışlara rağmen tepki göstermemenizde fayda var. Zira, olaylar yeniden yapılanma sürecinde, bazı değişiklikler söz konusu. Dolayısıyla, önümüzdeki hafta bugünlerde olaylardaki farklılaşmayı görebilir ve şu an ki haliyle tepki vermiş olsaydınız ne kadar yanılmış olacağınızı anlayabilirsiniz.

25 Şubat 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha hassassınız ve duygusal dengenizi bulmakta zorlanabilirsiniz. Karşıt düşünce ve duygular arasında sarsıldığınızı ve zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların size olan yaklaşımları da bu havayı besleyebilir. Bu gergin ve yorucu bir gün yaşamanıza sebep olabilir. Sorumluluklarınız var. Anlaşma gerektiren konularda daha anlayışlı olmaya çalışın.

25 Şubat 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLETİŞİM içinde olacağınız arkadaşlarınızla bugün, ortak çalışma içinde olacağınız önemli konular gündeme gelecek.

25 Şubat 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızda size yakın olan ve sizin için en büyük önemi taşıyan kişilerle ilişkilerinize fazlasıyla özen göstereceksiniz. Kendileriyle birlikte vakit geçirmek, size, arzuladığınız huzur, mutluluk ve güvenlik duygularını tattırabilir.

25 Şubat 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 12' 36" R
Ay
Boğa
19° 48' 15" R
Merkür
Başak
21° 28' 01" R
Venüs
Terazi
28° 18' 39" R
Mars
Yengeç
09° 49' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 43"
Satürn
Balık
15° 00' 26"
Uranüs
Boğa
27° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 29' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 50"
Lilith
Terazi
09° 20' 26"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>