Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Adalet Tecilli Ediyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etmek isterken zorluk yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

Mesleki olarak daha bilinçli ve kontrollü olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Acele etmekten kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda beklenmedik zorluklar gündeme gelebilir. Kişisel olarak kendinizi toparlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeler ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Sözel ifadeler söz konusu olduğunda da daha anlaşılabilir olmaya çalışın. Olumsuzlukların geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün rahatlamak ve kendinize zaman ayırmak için harika bir gün olabilir. Evde dinlenmek veya hobilerinizle uğraşmak size iyi gelebilir. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarım kalan bir aşk hikayeniz varsa, bu kişiyi bir türlü unutamadığınızı fark edebilirsiniz. Boşanmış bir Yengeç burcuysanız eski eşinizin sizinle iletişim kurma çabasına anlam veremeyeceksiniz. Çevrenizde başkalarının haklarını yiyen kişilerin ciddi sınavlardan geçtiğini görmeniz “ilahi adalet” dedirtecek cinsten olacak. Yurtdışı bağlantısı olan bir firmada çalışıyorsanız, hayal ettiğinizi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanı doğru kullanamamaktan rahatsızlık duyabilirsiniz. Bugün yapmanız gereken işleri bir sıraya koyarak ve elinizden geldiğince buna uyarak ilerlemeye çalışın. Yetişemediğiniz, tamamlayamadığınız bir durum sezdiğinizde bu esnada hangi işle ve konuyla meşgul olduğunuzu bulun. Bu size önem ve aciliyet sıralaması yapma konusunda ipuçları verecektir.

26 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili yenilikler gündeme geliyor. Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. Ancak üstlerinizle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Öğleden sonra eşinizden veya ortaklarınızdan doğabilecek durumlar sizi biraz zorlayabilir. Daha esnek bir yaklaşımda olmaya gayret edin. Akşam saatlerinde ise koşullar daha lehinize dönüyor.

26 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan kendinizi fark ettirebileceksiniz. Özgüveninizin yükseldiği bugünlerde etrafınıza insanlar doğal olarak çekilecektir.

26 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerinin peşinden gitmek senin için önemli olacak. Ne kadar zor olsa da hayallerini takip etmeye çalışmak kendini iyi hissetmek için yardımcı olabilir. Kendini ifade ederken çekingen davranmamaya özen göstermelisin.

26 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sorumluluklarınıza ve uzun vadeli hedeflerinize daha fazla dikkat edebilirsiniz. Ne kadar odaklanmak isteseniz de enerjinizi yeniden yönlendirene kadar bir miktar isteksizlik olabilir. Duygusal sorunlar fiziksel enerjinizi de etkileyebilir. Gerçekçi olmayan beklentilerin daha da ön plana çıktığı bir dönem, sizi yoldan çıkarmamasına dikkat etmelisiniz. Hedeflerinizle ilgili bazı sorgulamalar uygun olabilir ve motivasyonunuzu artıracak ayarlamalar yapılabilir. Şimdi küçük değişikliklerle başlayın ve gerçekte ne istediğinizi daha iyi anlamak için kendinize zaman tanıyın. Daha sezgiselsiniz ve zihninizin yeni olasılıkları keşfetmesine izin vermekten faydalanabilirsiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız, hiç de hoş değil. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

26 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı veya eğitimle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahat planları yapmak için harika bir gün olabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

26 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle birbirinize ifade etmek istediklerinizi farklı algılayabilir ya da yanlış yorumlayabilirsiniz. Bu nedenle imalı konuşmak yerine açık ve anlaşılır bir tarz içinde bulunmaya özen gösterin. İşinizdeki önemli değişimler ve hareketlilik karşısında mümkün olduğunca adaptasyon sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı riske edecek yiyecek veya içecekler kullanmamaya özen gösterin.

26 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>