Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mücadelecisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Kendinizi gereğinden fazla geriye çekebilirsiniz. Harekete geçmek için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor. Aktif adımlar atmak için doğru zamanı beklemeniz gerektiğini de unutmamalısınız.

Daha kontrollü ve sabırlı olmalısınız. Şartlara uygun hareket etmenin bu süreçte daha önemli olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Hata yapmadığınız takdirde herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamanı beklemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızın farkında olmalısınız. İstediğiniz ya da istemediğiniz bir sürecin içinde olmak, bunu gerektirir. Paylaşmak yerine saklı tutmayı düşündüğünüz konuların, sevdiklerinizle aranızda bir kırgınlık oluşturmaması için kelimelerinizi doğru seçmeniz önemli olacaktır.

21 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal yönden oldukça hassas olabilirsiniz. İlişkilerinizde karşı tarafın duygularını anlamaya ve ona destek olmaya özen göstermelisiniz. Özellikle aile üyeleriyle iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar doğabilir. İçinizdeki yaratıcı enerjiyi dışa vurmak için de uygun bir gün olabilir. Sağlık konularında daha dikkatli olmanızda fayda var, kendinize zaman ayırarak dinlenmeyi ihmal etmeyin.

21 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde dekorasyon değişikliği yapmak isteyen bir Yengeç burcuysan, masraflar düşündüğünden fazla tutabilir. Bu konuyu biraz daha askıya almak isteyeceksin. Hedeflerine ulaşmak için mücadele ederken kendini fazla yoruyor olabilirsin. Eğitim hayatı devam eden Yengeç burcuysan, önemli bir sınava girmen gerekebilir.

21 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi değerli hissetmek adına yaptıklarınızı düşünün. Gerçekten değerli hissediyor musunuz, yoksa bu bir rol mü? Gelip geçici olan, gelecek kaygılarınıza iyi karşılık vermeyen hiçbir ortamın, işin, ilişkinin takipçisi olmamalısınız.  

21 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli ve enerjiksiniz. Yaratıcı uğraşlarınıza öncelik verebilirsiniz. Duygusal konularda olumlu enerjilerin etkisi altındasınız. İkili ilişkilere dair fırsatlar gözüküyor. Ancak para konularında dikkatli olmanız gerekiyor. Ani yatırım kararları almaktan kaçınmalı ve kişisel harcamalarınızda daha ölçülü olmalısınız.

21 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farkındalığınızın yükseldiği bugünlerde geçmiş hatalarınızı 'eğer dikkatli bakarsanız' fark edebilir ve onları tecrübeye dönüştürerek tekrarlamayabilirsiniz.

21 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla arandaki iletişime dikkat etmen gereken bir gündesin. Özelliklearkadaşlıkları gibi konular bugün seni biraz yorabilir. Sıkıntılara fırsat vermemek ve kendinden emin olmak sana daha iyi etkiler sunacak.

21 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün dikkatinizi iç dünyanıza çeviriyor. Bu, özellikle düşünmeye, dinlenmeye ve hatırlamaya uygun bir dönemdir. Bundan yararlanarak son zamanlarda biraz aksi giden veya dağılan işleri toparlamak için mükemmel bir zamanlama yaratabilirsiniz. Genel olarak, kendinizi veya planlarınızı zorlamak için iyi bir zaman. Nitekim her şeyin uzun uzun düşünülmüş planlarla çözülemeyeceğinin de farkında olmalısınız. Özellikle insanlar ve ilişkilerle ilgili sorunlarda daha manevi tarafınızla bağlantı kurmak faydalı olabilir.

21 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Fiziksel zevkleriniz ön plana çıkacaktır.

21 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

21 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ayrıca sosyal çevrenizden destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde yaşadığınız istem dışı olaylardan kendinizi sorumlu tutmanız yersiz. Akşam saatlerinde partnerinizle birlikte olacak, bazı konuları yeniden tartışacaksınız. Onunla ortak verdiğiniz kararları, çevrenizle paylaşma konusunda dikkatli olmalısınız. En küçük pürüz karşısında dengelerinizde bozulmalar yaşıyorsunuz. Bugün, sır olmalısınız

21 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>