Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlişkilerini Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi başardığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Toparlanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sorunlara çok fazla takılı kalmamanız gereken bir gün.

Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalısınız. Tercihleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin emek verme şekli ve süresi farklı olabilir. Bu farklılığın üzerinizde olumsuz bir baskı oluşturmasına müsaade etmek yerine kullanabileceğiniz bir avantaj olarak kullanın. Kendinizi, hayallerinizi, birikiminizi ve cesaretinizi ortaya koyacağınız işlerle ilgilenmek için iyi bir gündesiniz; değerlendirmeden bitirmeyin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak dengeli ve huzurlu hissedebilirsiniz. İletişim konularında başarılı olabilir ve sevdiklerinizle derin ve anlamlı sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dengeyi yakalamak için bugün harika bir gün olabilir. Olumlu düşünmeye devam ederek, olumlu enerjinizi çevrenize yayabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle olan ilişkilerinizi kuvvetlendirmek için fırsatlar bulabilirsiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşının senden gizli bir karar aldığını duyabilirsin. Bu durum aranızdaki dostluğu sorgulamana neden olacak. Mutfakta yemek yaparken kesici aletlere dikkat etmelisin. Küçük kazalar yaşamamak için önlemini alman gerekiyor. Henüz ilişkiye yeni başlayan bir Yengeç burcuysan, hayallerindeki aşkı yaşadığını düşünebilirsin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaygılarınızı bırakıp yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Arkadaşlık ve ilişki duvarlarınızı yıkarak yeni insanlarla tanışabilir, yeni ortamlar keşfedebilirsiniz. Sosyal medya ve teknolojinin yardımıyla yeni imkanlar yakalayabilir, yatırım planları yapabilir vefikirleri geliştirebilirsiniz. 

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gerek zihinsel gerekse sanatsal açıdan üretken bir gününüzdesiniz. İletişim ve orijinal fikirler açısından rahat akan enerjiler gözüküyor. Bu yüzden kişisel ilgi alanlarınıza işinizden daha fazla ağırlık verebilirsiniz. Keyifli zaman geçirmeniz sağlayacak etkinliklere katılabilirsiniz. Bu yöndeki harcamalarınızda pek ölçülü gözükmüyorsunuz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde Dünya'nın güzelliklerini tadabilir ve içinde bulunduğumuz evimiz, gezegenimiz ile etkileşimde olabilirsiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birçok konuda sınandığını düşünebilirsin. Her şeyin sabrını sınadığını düşünüp kendini biraz üzebilirsin. Kendine vakit ayırmak ve kafanı boşaltmak için sevdiğin konulara odaklanmak daha iyi olabilir senin için.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün erken saatlerde enerjiler iyi kararlar veremeyecek kadar sabırsız hissettirebilir. Her şeyi yapmadan önce bir konu hakkındaki duygularınızı anlamaya zaman ayırın. Gün ilerledikçe sabırlı olmanın değerini anlarsınız. Şimdi, gerçekten uygulanabilir ve dikkatinize değer olana odaklanmanıza yardımcı olur. İlişkilerinizi veya projelerinizi geliştirmek için çalışmayı tercih edebilirsiniz. Bir şeyler öğrenme konusunda kendinizi iyi hissedebilirsiniz ve değerli bir şeye katkıda bulunmak istiyorsunuz. Bir şeye ait olma duygusu size iyi bir ruh hali sağlayabilir. Gün ilerledikçe kişisel bir mutluluk veya hedef doğrultusunda kararlılıkla çalışmak verimli ve tatmin edici olabilir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem bazı aşklar yarım kalacaktır. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinme onu çok fazla etkileyecektir. Risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde sert çıkışlardan uzak kalmalısınız.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz be sosyal çevrenizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kafanızın içinde binlerce soru var. Yanıtlarını kısa sürede bulacaksınız. Bugün, tartışmalardan uzak kalmayı başarabilirseniz, düşündüğünüz her şey çok çabuk gerçekleşebilir. Sevdiklerine para harcama konusunda çok fazla ileriye gidebilirsiniz. Dostlukların temeli daha farklı değerlerde gizlidir. Yollarla ilgili projeleriniz gündemde.

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>