Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mesafelisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Daha net adımlar atmaya çalışın. Duygularınız ve düşünceleriniz değişim göstermekte. Tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar veremeyeceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Adım adım ilerlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili konularda biraz daha sabırlı olmalısınız. Elinize geçen fırsatları daha doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgilerinizin ve düşüncelerinizin yoğunlaştığı bir gün olabilir. Bu süreçte çevrenizden gelen dedikodulara dikkat etmeli ve takılıp kalmamalısınız. İlgi alanlarınıza ve yeni fikirlere odaklanmanız, sessizliğinizi korumanız ve beklentilerinizi gerçekçi tutmanız önemlidir.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal anlamda daha hassas olabilirsiniz. İletişim içinde olduğunuz kişilerle empati kurmak ve anlayışlı olmak önemli olacaktır. İçsel dünyanıza daha fazla odaklanabilir, duygularınızı derinlemesine keşfetme ve anlama şansı bulabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak, duygusal dengeyi korumak ve iç huzuru sağlamak için faydalı adımlar atabilirsiniz.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşe yeni başlayan bir Yengeç burcuysan, soğuk ve mesafeli bir tavrın olduğu içinarkadaşların seninle iletişim kurmakta zorlanabilir. Fakat seninle iletişim kurduktan sonra ne kadar sıcakkanlı olduğunu anlayacaklar. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, partnerinin evliliğe sıcak bakmaması seni düşündürmeye başlayabilir. Çevrendeki olumsuz konuşmalardan çabuk etkileniyorsun.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçekten ne yapmak ve ne kazanmak istediğinize karar vermelisiniz. Bunun muhasebesini yaparken duygusal ve ekonomik şartlarınızın değil, bunlar üzerinde neler yapabileceğinizin üzerinde durmalısınız. Beklediğin ilginin, karşılığın gelmemesi canınızı sıkabilir; sizi dolduruşa getirecek ortamlardan ve tutumlardan uzak durmanızda fayda var. 

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ve aileye dair konular öne çıkıyor. Ailenizle olan paylaşımlarınızı arttırma imkânı bulabilirsiniz. Süregelen bazı sorunlara diplomatik ve akılcı yaklaşımlarla çözüm bulabilirsiniz. Gün içinde arsa, bina gibi taşınmaz mülklerle ilgili gelecek haberlere dikkat etmelisiniz. Bu alanlardaki çalışmalarınızda hareketlilik gözüküyor.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde geçmişinize bakarak gurur duymanız için uygun günlerde olsanız da geleceğe dair bir adım atmak için uygun olmayabilir.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişimini arttırman ve ufak tefek sorumluluklarına önem göstermen gereken bir gün olabilir. Daha fazla insan ile muhatap oluşun seni biraz gerebilir. Ancak birçok işi halledebilecek bir enerjin olacak bugün.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün sizi meseleleri fazla düşünmeyi bırakmaya teşvik ediyor. Gün size farklı olasılıkları hayal etmeniz için ilham verir. Bu etkiden tam olarak yararlanmak için, tazelenmeyi teşvik eden canlandırıcı manzara değişiklikleri veya aktiviteler arayın. Arkadaşlıklar gelişebilir veya ilginç insanlarla ve fikirlerle bağlantı kurabilirsiniz. Dahası, bugünkü etkileşimler düşünceleriniz için yeni yönlere ve belki de bazı heyecan verici yeni fikirlere yol açabilir. Uzun vadeli hedefleri takip etmenin yeni yollarını ve sorunlara yeni çözümler hayal ederken sezgilerinizi dinleyin.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde artışlar olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için daha fazla beklemeyin. Özel problemleriniz gündemde.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile konuları ön plana çıkabilir. Seyahat, eğitim, yurt dışı konularında kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özellikle, akşam saatlerinden sonra ilişkinizdeki ayrıntılarla ilgili olarak derin düşünceler içine girebilirsiniz. Bazı konuların bastırılarak geçiştirildiği anlar da gizli olan ve ciddi sorunlara yol açabilecek sorunları hafife almak istemiyorsunuz. İş yerinde aşırı yüklenmeniz, davranışlarınızda değişimlere neden oluyor.

20 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 19" R
Ay
Koç
23° 00' 07" R
Merkür
Başak
18° 06' 04" R
Venüs
Terazi
26° 06' 05" R
Mars
Yengeç
08° 48' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 12"
Satürn
Balık
15° 08' 25"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 16"
Lilith
Terazi
09° 08' 24"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>