Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Arayışlar İçindesin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda beklenmedik tartışmalar ve gereksiz kıskançlıklar gündeme gelebilir. Aranızdaki dengenin karmaşık bir hal alma ihtimali var. Birlikte olduğunuz kişinin üzerinde hakimiyet kurmak istiyorsanız, bunu daha farklı yollardan denemeye çalışmalısınız.

İşbirliği içerisinde olduğunuz kişiler üzerinde hakimiyer kurmak isteyebilirsiniz. Yaklaşımlarınızın beklenmedik sonuçlar doğurabileceğini kabul etmeniz gerekmekte. Tutarlı olmadığınız sürece sorun ve sıkıntılarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Mantığınıza yatmayan konulardan da uzaklaşmalısınız.

Finansal durumunuzu ilgilendiren konularda kendinizi risklerden ve sorunlardan uzak tutmaya çalışmalısınız. Gelir ve gider arasında denge kurmakta zorlanabileceğiniz bir gün. Günlük ihtiyaçlarınız için para harcarken biraz daha tutumlu olmaya çalışmalı ve ekonomik harcamalar gerçekleştirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik özgürlüğünüzü elinizde tutmanız size büyük avantaj sağlayabilir. Bu durumun hayatınızda psikolojik iyileştirmeler yapması, paranızı ve bunu kazanmanızı sağlayan insanları doğru anlamakla mümkün olacaktır. Minnet borcunuzun olduğu kişilerle görüşmeniz gerekebilir.

26 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz, Yengeç. İç dünyanızda karmaşık duygular hissetmeniz mümkün. İçgüdülerinize güvenmek ve duygusal dengeyi sağlamak önemlidir. Kendinize zaman ayırarak ihtiyaçlarınızı anlamak ve öncelikleri belirlemek için bir adım atın. Aynı zamanda, başkalarının duygusal ihtiyaçlarına da dikkat etmek ve anlayışlı bir şekilde yaklaşmak da önemlidir. Bugün iletişimde olduğunuz kişilerle aranızdaki iletişimi daha hassas yönetmek size yardımcı olacaktır. Sevdiklerinizle duygusal bağlantınızı güçlendirmek için zaman ayırın ve onlara destek olun. Kendinizi enerjik hissetmek için doğaya çıkabilir veya yapılandırıcı bir hobi ile uğraşabilirsiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinden memnun olmayan bir Yengeç burcuysan, daha fazla vakit kaybetmek istemeyeceksin. Yeniarayışlarına başlamak için CV’ni düzenliyorsun. Uzun süredir partnerinle aranızda iletişimden kaynaklı problemler yaşandığının farkındasın. Sakin bir şekilde partnerinle bu konuyu konuşup çözüm yolu bulmak isteyeceksin.

26 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize koyduğunuz hedefleri düşünün ve bunların hangi ortamlarda gerçekleşeceğini planlayın. İlgilenenlerin çokluğundan ziyade bu planı kendi hayatlarına nasıl uyarlayabilecekleriyle daha çok ilgilenmelisiniz. Topluma hitap etmek tam olarak budur.

26 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizle ilgili yeni konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili zorlanmalar olabilir. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Yeni başlangıçlar için fırsat yakalayabilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir.

26 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olarak kendinizi mesafeli hissettiğiniz birtakım kişilerle bir araya gelmeniz gerekebilir. Bu ortamlar sizi rahatsız etse de ruhsal düzeyde sabrınız artabilir.

26 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün konuşacağın insanlardan bir şeyler öğreneceksin. İnsan ilişkilerinin çok kuvvetli olacağı bir gün. Yeni şeyler öğrenmek veya bazı konularda destek almak için şanslı bir gündesin.

26 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün maddi konular ve kaynaklarla ilgili olabileceği gibi maddi olmayan, duygusal veya manevi konularla ilgili de olabilir. Uzak tuttuğunuz ihtiyaçlar ve isteklerle muhtemelen yüzleşeceksiniz ve bu harika bir öğrenme deneyimi olabilir. Para, eşyalar, değerler, yetenekler, sorumluluk paylaşımı ve güç dinamikleri etrafında ortaya çıkan açıklamalar olabilir. En iyi sonuçları elde etmek için yaşamınızın kendine değer verme, güvenlik ve rahatlık gibi alanlarını güçlendirmeyi hedefleyin. Başkalarına yardım etmek ve onları desteklemek için çok fazla zaman harcıyorsanız, muhtemelen şu anda dünyanıza daha fazla denge getirme konusunda güçlü bir ihtiyaç hissedeceksiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda kendiniz iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz.

26 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

26 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde bulunan insanların ilgisini üzerinize çekmek adına normalden daha farklı davranışlar ortaya koyabilirsiniz. İnsanları etkileme arzunuz ve isteğiniz üst seviyelere ulaşmakta. Sevilme ve saygı görme konusunda yoğunluk göstermeye başlıyorsunuz. Ayrıca, bugün içerisinde yaşantınızın heyecan verici kısımlarıyla da yakından ilgilenmeye başlıyorsunuz. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

26 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Onu daha yakından tanımaktan çekinmeyin. Bağlanma korkunuz, duygularınızı engelleyemiyor. Kendinizi bu konularda sınırlamanızın gerçek nedenlerini keşfetmeye çalışın. Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatları yakalayabileceğiniz bir toplantıya katılacaksınız. Bugünlerde sizden belli konularla ilgili, alışılmışın ötesinde çabalar beklenebilir. Beklemediğiniz yerden alacağınız para bütün maddi sıkıntılarınızı ortadan kaldıracak.

26 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>